Jump to content

Router Planet Technology ADN-4000: Σύνδεση μετ' εμποδίων.

skfn

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα,

Έχω αυτό το router Planet Technology ADN-4000 802.11n Wireless ADSL 2/2+ Router PLANET TECHNOLOGY 802.11N WIRELESS ADSL 2/2+ ROUTER ADN-4000 INSTALLATION MANUAL Pdf Download.

Σήμερα μου έκανε δυο φορές νούμερα στο ξεκίνημα (μια το πρωί -μια το απόγευμα): Άναψαν τα λαμπάκια του LAN και τα 4 που έχει (ενώ έχω συνδεδεμένα 2 μόνο) χωρίς να ανάψουν τα λαμπάκια του WLAN - PWR και φυσικά δεν είχα internet.

Έβγαλα- έβαλα τη παροχή ρεύματος μερικές φορές και τελικά συνδέθηκε.΄

Από τι στιγμή που θα συνδεθεί δεν έχω διακοπές αλλά μια αγωνία αν ξεκινήσει αύριο, την έχω!

Έχει περασμένο το τελευταίο firmware.

Ρεσετ δεν έκανα , φοβήθηκα μη χάσει τις ρυθμίσεις.

Τα φώτα σας παρακαλώ: Είναι κάποια ένδειξη βλάβης που έρχεται, να προλάβω πριν αποκοπώ τελείως από το internet και χάσω τη δυνατότητα βοήθειας?

Ευχαριστώ.

Για την ιστορία και για τους επόμενους: Αφού το pwr δεν άναβε σκέφτηκα να ελέγξω το φορτιστή. Έδινε πολύ λιγότερα volt από τα 12 που έπρεπε να δίνει.

Το πρόβλημα λύθηκε με την αντικατάσταση του.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.