Jump to content

Συνθεση desktop

Deus

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα μετά από μερικά χρονια πάνω από 7ετια ήρθε η ώρα να στήσω ένα καινούριο desktop.

Οπως καταλαβαίνετε έχω χάσει πολλά επεισόδια από τις εξελίξεις καθώς την τελευταία φορα που αναβάθμισα επέλεξα να πάρω laptop για λόγους ευκολότερης μετακίνησης.

Πρόσφατα το άνοιξα να το ξεσκονίσω λιγάκι και είδα ότι η πλακέτα γύρο από τον επεξεργαστή και vga έχει καβουρντιστεί όπως και ο φωτισμός τις οθόνης έχει πέσει αισθητά σιγά σιγά θα με αφήσει χρόνους...

Η χρήση του υπολογιστή θα είναι κυρίως internet και gaming καθώς και σαν μια λύση για την επόμενη 4 - 5ετια

...όπως γράφω και παραπάνω έχω χάσει πολλά επεισόδια... τις τελευταίες μέρες έριξα λίγο διάβασμα σε forums, reviews και ψάξιμο σε eshops να δω τι κυκλοφορεί στην αγορά

χθες έκανα τις πρώτες αγορές, και δεν ξέρω κατά ποσο η επιλογές μου ήταν σωστές η αν θα μπορούσα στα ίδια χρήματα να επιλέξω καλύτερα parts

εχω αγοράσει ήδη

CPU@AMD FX 8320 3.50GHz 8MB FD8320FRHKBOX | e-gate.gr

MOBO@ASRock 990FX Extreme3 | e-gate.gr

οποιαδήποτε γνώμη για τις παραπάνω αγορές ειναι ευπρόσδεκτη

για τα υπόλοιπα εξαρτήματα είμαι μεταξύ κάποιων επιλογων και εδώ θα ήθελα την γνώμη και προτάσεις σας

VGA@ ATI Radeon HD7870 GHz Edition 2GB DDR5 | visionstudio.gr

RAM@ MUSHKIN 997050 DIMM 16GB DDR3-1600 DUAL BLACKLINE SERIES | e-shop.gr

φαίνεται να ειναι σε καλή τιμή σε σχέση με τα timings δεν ξέρω κατά ποσο όμως το ύψος τους θα βολεύει να μπει κάποια άλλη μεγαλυτερων διαστάσεων ψυκτρα στον 8320 μελλοντικά όταν το σύστημα στηθεί, επίσης δεν βρήκα κάποιο review να αναφέρει κάτι για oc.

Καποια καλύτερη επιλογή μέχρι 100-110 ευρώ που να δέχεται oc και να είναι low profile?

PSU@? ποσα watt τροφοδοτικό θα χρειαστώ να δουλέψουν όλα τα παραπάνω μαζί με άλλους 2 sata + ένα ssd και ο/c, ένα τροφοδοτικό με 80 maximum 100 ευρώ καλύπτει τις ανάγκες του συστήματος?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.