iparout Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25, 2013 Χαίρετε.Ενδιαφέρομαι για την αγορά ενός Wireless USB stick προκειμένου να το συνδέσω στο media player που έχω (WD TV live) για να streamάρω ταινίες από το NAS που είναι συνδεδεμένο πάνω στο router.Επειδή υπάρχει τεράστια γκάμα από τέτοια sticks, θα ήθελα τη γνώμη σας/εμπειρία σας.Θέλω να υποστηρίζει ταχύτητα Ν, να είναι όσο το δυνατόν μικρότερο (mini κατά προτίμηση) και το κυριότερο, να πιάνει τις ταχύτητες που υπόσχεται χωρίς glitches και κολλήματα. Δεν θα ήθελα να δώσω πάνω από 30 ευρώ.Καμιά πρόταση ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιανουάριος 25, 2013 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2013 ειχα δοκιμασει ενα tplink 802.11N αλλα ειτε στα 54mbit ειτε στα 300mbit παρουσιαζε προβληματα στο hd streaming.τραβηξα καλωδιο και ησυχασα Link to comment Share on other sites More sharing options...
iparout Ιανουάριος 30, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2013 ειχα δοκιμασει ενα tplink 802.11N αλλα ειτε στα 54mbit ειτε στα 300mbit παρουσιαζε προβληματα στο hd streaming.τραβηξα καλωδιο και ησυχασαΤο στικακι που χρησιμοποιήσεις δεν είναι στα συμβατά με το player..http://wdc.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/3805/~/list-of-compatible-devices-for-the-wd-tv-live-hd-media-player-and-wd-tv-live Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιανουάριος 30, 2013 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2013 ωπα τωρα καταλαβα τι εννοεις.οχι δεν ειναι συμβατο.Αν και η δικια μου εμπειρια αφορουσε htpc με tplink ασυρματο για hd streaming απο τον NAS.κατι το οποιο μου δημιουργουσε προβληματα.Δε γνωριζω για την δικια σου περιπτωση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.