Jump to content

Οριζοντιες γραμμες σε οθονη

Dant3

Recommended Posts

Στην οθονη της κοπελας μου,μια LG L1953S της εμφανισε τωρα τελευταια κατω κατω οριζοντιες γραμμες διαφορων χρωματων.δεν ειναι θεμα καρτα γραφικων γιατι την δοκιμασα σαν εξωτερικη στο λαπτοπ και παλι τα ιδια εκανε.

το χρωμα που παιρνει η γραμμη ειναι αναλογα το σημειο.

Μου ειπε οτι σε καποια σημεια οταν την ειχε πολυ ωρα ανοιχτη (και ισως ζεσταθηκε?) σε καποια σημεια σαν να εφευγαν.

ειναι κατι που μπορω να επισκευασω η το πανελ πηγε βολτα?

πριν απο 4 χρονια αντιμετοπισα παρομιο προβλημα στη 37 τηλεοραση, απλα οι γραμμεσ που εβγαζε ηταν μαυρεσ.. ειχα εγγυηση την εστειλα στο service , και σε 10 μερεσ μου την αντικατεστησαν με μια καινουρια τηλ, πιο καινουριο μοντελο..

πριν απο 4 χρονια αντιμετοπισα παρομιο προβλημα στη 37 τηλεοραση, απλα οι γραμμεσ που εβγαζε ηταν μαυρεσ.. ειχα εγγυηση την εστειλα στο service , και σε 10 μερεσ μου την αντικατεστησαν με μια καινουρια τηλ, πιο καινουριο μοντελο..

Εαν η οθόνη είχε εγγύηση, πιστεύεις ότι θα του λέγαμε να την ανοίξει μόνος του και να δει αν χρειάζεται αλλαγή σε κάποιον πυκνωτή? :p;)

Sent from my MB860 using Tapatalk 2

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.