dimitrismito Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25, 2013 Εχει κανεις προσωπικη εμπειρια απο τα παρακατω ακουστικαTRUST QUASAR HEADSET - - E-SHOP.GRGENIUS HS-510X OVER-THE-EAR HEADSET WITH MICROPHONE - - E-SHOP.GRESPERANZA EH133 WIRELESS STEREO HEADSET - - E-SHOP.GR'Η αν εχει να προτινει καποια αλλα με mic,με max bugdet τα 25€ (αδιαφορο το wireless)Η χρηση τους θα ναι αποκλειστικα για gaming.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stm00192 Ιανουάριος 30, 2013 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2013 Ειχα και τα Quasar που έχεις ήδη υποψην και τα creative που παραθέτω παρακατω....Τα creative είχαν σαφώς καλύτερη ποιοτητα ήχου και ήταν σαφώς πιο ανθεκτικα.... τα Quasar μου έσπασαν πανω στο μήνα... αν και εγώ γενικά τα κακομεταχειριζομαι τα ακουστικά μου!Creative Gaming Headset HS-450 | Skroutz.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pandelas Φεβρουάριος 3, 2013 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2013 Λέω να τσιμπήσω τα esperanza τώρα που είναι και στα crazy sundays Αν τα πάρω θα ενημερώσω Edit: τελικά μου φαίνεται λίγο ασύμφορο το όλο θέμα με τις μπαταρίες Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrismito Φεβρουάριος 3, 2013 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2013 Λέω να τσιμπήσω τα esperanza τώρα που είναι και στα crazy sundaysΑν τα πάρω θα ενημερώσω Edit: τελικά μου φαίνεται λίγο ασύμφορο το όλο θέμα με τις μπαταρίες Ρωτησα εναν υπαλληλο απο e-shop και με λεει δεν ειναι και τα καλυτερα.. Αγορασα προχτες τα genius και τα βλεπω μεχρι στιγμης τιμια για τα χρηματα τους.. Χρειαζεται βεβαια λιγο να μαλακωσουν.. -Αισθηση μπασου αρκετα καλη -Προσαρμογη μικροφωνου αψογη -Ποιοτητα μικροφωνου καλη Το μονο αρνητικο ειναι πως,τελικα,ηθελα παραπανω dB Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Φεβρουάριος 3, 2013 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2013 Για φθηνά ακουστικά αγόρασα τα AKG K77 για τον πατέρα μου. Είναι αρκετά καλά και σε μπάσα αλλά και σε πρίμα δεν ακούγονται άσχημα. Ιδιαίτερη εντύπωση μου έκανε το πόσο άνετα είναι μιας και τα ανέχτηκα αρκετή ώρα πριν ζεσταθούν τα αυτιά μου και κάνω διάλειμμα.Η σύγκριση έγινα με τα Razer Carcharias (ήταν δώρο) που χρησιμοποιώ εγώ. Στα 25€ δύσκολα θα βρεις κάτι αξιόλογο. Υπόψιν ότι τα AKG K77 τα δίνει στο skroutz με 35€ αλλά δεν έχουν μικρόφωνο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
helix Φεβρουάριος 11, 2013 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2013 Για πέρνα μια βόλτα από εδώ κι από εδώ. Τα superlux κάνουν 29 ευρώ, mic βρίσκεις στο jumbo με 1.5 ευρώ, βάζεις velour pads με 16 ευρώ, και με τελική τιμή 46-47 ευρώ έχεις ακουστικά που δεν έχουν καμιά σχέση με τις έτοιμες υλοποιήσεις, πολύ πιο άνετα, με αποσπώμενα καλώδια κτλ.Το ξέρω οτι αυτό που προτείνω είναι εκτός του budget σου, όμως από το να παίρνεις ένα φτηνό έτοιμο ζευγάρι κάθε χρόνο επειδή σπάνε, χαλάνε, πατάς το καλώδιο με την καρέκλα σου κτλ, θεωρώ πολύ καλύτερο να πάρεις τα superlux. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.