Aias Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25, 2013 Μπορει να γινει RMA καρτα γραφικων απευθειας στην Sapphire?Θελω να πουλησω την καρτα γραφικων μου (εχω το s/n ) και σιγουρα εχει υπολοιπο εγγυησης αλλα δεν βρηκα καπου να γινεται RMA.Η καρτα λειτουργει τελεια αλλα να ξερω αν θα βαλω με ή χωρις εγγυηση.thx Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrovasilis Ιανουάριος 25, 2013 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2013 Την ελληνικη αντιπροσωπεια ποιος την εχει; Το πλαισιο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasi Ιανουάριος 25, 2013 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2013 αγόρασες κλεμε.... κάρτα ? αν όχι δίνεις την απόδειξη αγοράς, στον αγοραστή, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μοκου Ιανουάριος 25, 2013 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2013 Ναι γίνεται. Θέλει πολύ ψάξιμο όμως γιατι δεν θυμάμαι πως το είχα κάνει. Όταν είχαν βγει οι 3870*2. Είχε καεί ένα τσιπ από τις ραμ και το πλαίσιο δεν μου την επερνε πίσω.λέγαν ότι εγώ την εκαψα.4-5 μερών κάρτα.ψάξε λίγο το site τους θα την βρεις την άκρη. Είναι πολύ σηνενοησημοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artist_ Ιανουάριος 26, 2013 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2013 Νομίζω ότι δεν γίνεται απευθείας rma σε κατοίκους εκτός Αμερικής.General Card Specifications can vary due to component availability.NB: Warranty may vary from Country/Region and the customer must verify directly with the Sapphire Authorised Dealer/Reseller from where the product was purchased..For any overseas return on RMA outside their normal warranty with their local supplier, the local RMA centre will apply a basic administration fee to cover the logistics return of the RMA items back and forth from Hong Kong. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μοκου Ιανουάριος 26, 2013 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2013 Εμένα μια χαρά με εξυπηρετησαν τότε. Εκτός εάν έπεσα στην περίπτωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aias Ιανουάριος 27, 2013 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2013 Μου εστειλαν ενα λινκ για να ρωτησω Sapphire Europe.Εστειλα και φανταζομαι απαντηση απο Δευτερα.Και εγω δεν νομιζω να υπαρχει θεμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stm00192 Ιανουάριος 30, 2013 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2013 Γίνεται απευθείας RMA στην saphire. Το εκανα πριν περιπου δυο χρονια για μια 5850. Απλα επειδη συνηθως ρωτάνε για πιο λογο δεν την πηγες στον retailer, χρειαζεται να έχεις μια καλη δικαιολογια... πχ. εκλεισε το καταστημα, δεν με εξυπηρετουν σωστα, εχω μετακομισει σε αλλη χωρα. Και δυστυχώς μονο το sn δεν φτανει , ζητάνε και αντιγραφο της αποδειξης αγοράς!https://support.sapphiretech.com/presentation/member/member_login.aspx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aias Ιανουάριος 30, 2013 Author #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2013 Γίνεται απευθείας RMA στην saphire. Το εκανα πριν περιπου δυο χρονια για μια 5850. Απλα επειδη συνηθως ρωτάνε για πιο λογο δεν την πηγες στον retailer, χρειαζεται να έχεις μια καλη δικαιολογια... πχ. εκλεισε το καταστημα, δεν με εξυπηρετουν σωστα, εχω μετακομισει σε αλλη χωρα. Και δυστυχώς μονο το sn δεν φτανει , ζητάνε και αντιγραφο της αποδειξης αγοράς!https://support.sapphiretech.com/presentation/member/member_login.aspxΝαι εστειλα μηνυμα στην sapphire και μου απαντησαν.Τσεκαρε και το s/n και η καρτα εχει 1 χρονο εγγυηση ακομα.Ετσι και αλλιως η καρτα δωθηκε τελικα.Και εγω σκοπευα να πω οτι το μαγαζι εκλεισε και οτι εχασα την αποδειξη αλλα μιλαμε για την περιπτωση (ο μη γεννετο) η καρτα τα εφτυνε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.