Jump to content

παρακαλώ, ερώτηση για mail server

nikonick

Recommended Posts

καλησπέρα σε όλους,

παρακαλώ, θα ήθελα να μάθω πως μπορώ να στήσω έναν mail server στο pc μου για να μπορώ να στέλλω απευθείας αλλα και να λαμβάνω emails από τους ακροατές που έχω στην εκπομπή που κάνω.

το θέμα είναι να μπορέσω να έχω δικό μου email κάτι σαν nickxxxx@myprogramxxxx

για email έχω το outlook express αλλα δεν ξέρω τίποτα για mail server και τι ρυθμίσεις πρέπει να βάλω

ευχάριστο

Office 365 φίλε και δεν χρειάζεσαι καν πισί... (cloud υπηρεσία συγχρονίζει πισί,φορητό,ταμπλέτα,κινητό, κλπ δηλαδή)

Ηλεκτρονικό λογισμικό που φιλοξενείται στο cloud - Office 365 - Microsoft

Πάρε το δωρεάν δοκιμαστικό για 3μήνες...

αγαπητέ dpolal δεν ψάχνω για office αλλα ούτε και πρόγραμμα για email.

θέλω να έχω domain δικό μου με δικό μου email ώστε να στέλλω emails απευθείας από το pc μου χωρίς την μεσολάβηση του σταθμού δηλαδή κάτι σαν nick+όνομα εκμπομπής[MENTION=4561]dom[/MENTION]ain δικό μου ας πούμε myproductions.com η ότι άλλο.

από τι ξέρω μονο μέσο mail server και dns server γίνετε αυτό αλλα δεν ξέρω πως προχωράω.

στο ραδιόφωνο που εργαζουμε έχει νομίζω 8 emails για διαφορες εκπομπές/μουσικούς παραγωγους και επιπλέον 4 η 5 emails για γενική χρήση όπως διαφημιστικό τμήμα, επικοινωνία και αλλα.

εντάξει οι ακροατές επικοινωνούνε μέσο emails μαζί μου αλλα θα ήθελα να μπορώ να στέλλω και μονος μου emails από το pc μου χωρίς όμως να χρησιμοποιώ το nickxx@cyta του isp αλλα να βάλω ότι άλλο θέλω εγώ.

ελπίζω να καταλάβετε τι ζητάω φίλοι μου.

σας ευχάριστο εκ τον προτερων

Το hMailServer που σου πρότειναν είναι εκπληκτικό για δωρεάν.

Το έχω σε μια εταιρία με 26 εξωτερικά emails τα οποία λαμβάνουν μέχρι και 60.000 email καθημερινά!

Sent from my Samsung S3, using Tapatalk 2

αγαπητοί φίλοι σας καλημερίζω και ευχάριστο για τις απαντήσεις σας.

όχι, δεν έχω οποιοδήποτε web site δικό μου απλά έχω το email του παροχέα μου δηλαδή nickxx@cytanet.

απλά δεν ξέρω τι θα πρέπει να έχω και πως προχωράω.

για αυτό ζητάω την βοήθειαν σας.

Πρέπει να έχεις κ domain καταχωρημένο αλλιώς πως ξέρει η εκάστοτε εταιρεία που θα στο στείλει... Δεν είναι τόσο απλό όσο φαντάζεσαι. Αλλιώς όλοι θα είχαν κ από έναν mail server Σπίτι τους, με οποίο όνομά ήθελαν.

Sent from my Galaxy Note 2 using Tapatalk 2

αγαπητοί φίλοι σας χαιρετώ και ευχάριστο για τις απαντήσεις σας.

εντάξει, έχω καταλάβει πως δουλεύει το πράγμα και θα το κοιτάξω.

σας ευχάριστο πολύ ξανά.

καλο απόγευμα σε όλους.

• 1 month later...

Παίδες, για να μην ανοίγω άλλο θέμα, προσπαθώ και γώ κάτι αντίστοιχο.

Εχω static ip, έχω κάνει account στο dyndns με host mymail.dyndns.org και λεχω βάλει το hmailserver σε win7.

Μπορω να στείλω κανονικότατα, αλλά δεν μπορώ να πάρω...

Ο απόστολέας δεν παίρνει ποτέ πίσω κάποιο error...απλά χάνονται...

Καμμιά βοήθεια?

Πώς το κάνω αυτό?

Στο dyndns εχει επιλογή, αλλά απο οσο καταλαβαίνω πρέπει να βάλω το ίδιο domain με αυτό του mail server (mymail.dyndns.org), αλλά δεν με αφήνει...

Βασικά δεν ξέρω πως δουλευει το πράμα, αλλά πως ξέρει το "internet" οτι η τάδε διεύθυνση είναι στην δικία μου ip?

Πρέπει να δημιοργήσεις wildcard που λέει στην αρχή, για να μπορείς να έχεις ονόματα του στυλ mx.mech.dyndns.org (αυτό προϋποθέτει να έχεις το πακέτο dyndns pro)

Αφού το κάνεις αυτό και δημιουργήσεις το mx.mech.dyndns.org, ώστε να έχει Α record θα στο δεχτεί. Αν βάλεις πχ. pop.tellas.gr που έχει Α record το 62.169.194.26

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.