stathis0192 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24, 2013 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24, 2013 καλησπερα σε ολους θελω να κανω μια ερωτηση αν χρειαζετε τα 2 patch της microsoft οπως η παλια γενια των fx. μηλαω για τον 8320...
adpanos Ιανουάριος 27, 2013 #3 Ιανουάριος 27, 2013 Χρειάζεται ! Από την στιγμή που είναι MODULES είναι καλό να περάσεις τα hotfix της microsoft !
SkaL- Ιανουάριος 28, 2013 #4 Ιανουάριος 28, 2013 Εγώ πάντως με τα hotfix τα βλέπω χειρότερα Does Windows 8 Help Improve Bulldozer's Performance? : Windows 8: Does AMD's Bulldozer Architecture Benefit? με μια αναζήτηση θα βρείς και άλλα σχετικά θέματα, τα 2 αυτά patch ηταν κάλα οταν βγήκαν οι fx τώρα απλά τα κάνουν όλα χειρότερα άσε τα win7 όπως είναι η βάλε win8 είναι 1-2% γρηγορότερα τα fx chip εκεί.
adpanos Ιανουάριος 28, 2013 #5 Ιανουάριος 28, 2013 Εγώ πάντως με τα hotfix τα βλέπω χειρότερα Does Windows 8 Help Improve Bulldozer's Performance? : Windows 8: Does AMD's Bulldozer Architecture Benefit? με μια αναζήτηση θα βρείς και άλλα σχετικά θέματα, τα 2 αυτά patch ηταν κάλα οταν βγήκαν οι fx τώρα απλά τα κάνουν όλα χειρότερα άσε τα win7 όπως είναι η βάλε win8 είναι 1-2% γρηγορότερα τα fx chip εκεί.Σε άλλες μετρήσεις φαίνονται καλύτερα. Τι να σου πω.
SkaL- Ιανουάριος 28, 2013 #6 Ιανουάριος 28, 2013 Σε άλλες μετρήσεις φαίνονται καλύτερα. Τι να σου πω. Δεν είμαι εναντίον σου άσχετα με την υπογραφή μου και εγώ amd έχω αναβάθμισα τον παλιό καλό 2500Κ με έναν 8120 και μην ακούσω οτι είναι αργός κτλ (όχι απο έσενα adpano εσύ ξέρεις ) αυτά που είδα ηταν πολύ διαφορέτικα απο τα review, έψαξα αρκετά στο κομάτι του software και πιστευώ πως τα hotfix δεν προσφέρουν αρκετά πράγματα μάλλον χειρότερα.
SkaL- Ιανουάριος 28, 2013 #8 Ιανουάριος 28, 2013 Γιατί αργά η γρήγορα θα θέλουμε παραπάνω απο 4 cores, βλέπω πως τα games που παίζω τελευταία κάνουν χρήση απο 5-6 cores πχ black ops 2, far cry 3 και το μέλλον ειναι τα 8 cores αφού οι κονσόλες θα είναι 8cores. Για την ώρα τρέχω τον 8120 στα 4.515mhz και βλέπω πως η απόδοση του είναι πολύ καλή είχα διαβάσει όλα αυτα τα review και περίμενα κάτι μέτριο έως κακό, τέλος πάντων μετά απο ένα 3dmark 2011 ένα catzilla και ένα cinebench είδα πως τα σκορ ηταν ίδια ή και καλύτερα απο αυτά του 2500Κ στα 4.7Ghz. Στα review όμως τα σεταρίσματα που έχουν για τους fx είναι απλά τραγικά και τα oc είναι λές και τα κάνουν άσχετοι, τα amd θέλουν fsb, htt και καλές μνήμες.
darkiller Ιανουάριος 28, 2013 #9 Ιανουάριος 28, 2013 Γιατί αργά η γρήγορα θα θέλουμε παραπάνω απο 4 cores, βλέπω πως τα games που παίζω τελευταία κάνουν χρήση απο 5-6 cores πχ black ops 2, far cry 3 και το μέλλον ειναι τα 8 cores αφού οι κονσόλες θα είναι 8cores. Για την ώρα τρέχω τον 8120 στα 4.515mhz και βλέπω πως η απόδοση του είναι πολύ καλή είχα διαβάσει όλα αυτα τα review και περίμενα κάτι μέτριο έως κακό, τέλος πάντων μετά απο ένα 3dmark 2011 ένα catzilla και ένα cinebench είδα πως τα σκορ ηταν ίδια ή και καλύτερα απο αυτά του 2500Κ στα 4.7Ghz. Στα review όμως τα σεταρίσματα που έχουν για τους fx είναι απλά τραγικά και τα oc είναι λές και τα κάνουν άσχετοι, τα amd θέλουν fsb, htt και καλές μνήμες. φιλαρακο το far cry 3 , ειναι πολυ ελαφρυ παιχνιδι για ενα 4 πυρηνο επεξεργαστη.. κατοχοσ ενοσ fenom, 965... Screenshot by Lightshot Screenshot by Lightshot Screenshot by Lightshot Screenshot by Lightshot πανω απο 55% cpu used δεν ειχα φιλε..
SkaL- Ιανουάριος 28, 2013 #10 Ιανουάριος 28, 2013 φιλαρακο το far cry 3 , ειναι πολυ ελαφρυ παιχνιδι για ενα 4 πυρηνο επεξεργαστη.. κατοχοσ ενοσ fenom, 965... Screenshot by Lightshot Screenshot by Lightshot Screenshot by Lightshot Screenshot by Lightshot πανω απο 55% cpu used δεν ειχα φιλε.. Δεν είπα κάτι άλλο είπα πως παίζουν πάνω απο 4 cores
sobi Ιανουάριος 28, 2013 #11 Ιανουάριος 28, 2013 φιλαρακο το far cry 3 , ειναι πολυ ελαφρυ παιχνιδι για ενα 4 πυρηνο επεξεργαστη.. κατοχοσ ενοσ fenom, 965... Screenshot by Lightshot Screenshot by Lightshot Screenshot by Lightshot Screenshot by Lightshot πανω απο 55% cpu used δεν ειχα φιλε.. τι καρτα εχεις ? ?
darkiller Ιανουάριος 28, 2013 #12 Ιανουάριος 28, 2013 Δεν είπα κάτι άλλο είπα πως παίζουν πάνω απο 4 cores κανενα παιχνιδι αυτη τι στιγμη που μιλαμε δεν χρησημοποιει πανω απο 4 πυρηνεσ.. εξαιρεση αποτελει το bf3 που ζηταει παραπανω thread- η πυρηνεσ.. στην ουσια θα εχεισ χαμηλοτερο cpu used..
darkiller Ιανουάριος 28, 2013 #13 Ιανουάριος 28, 2013 τι καρτα εχεις ? ?την sapphire 6870 και το επαιζα το παιχνιδι με αυτα τα settingScreenshot by LightshotScreenshot by Lightshotσε direct 11 η καρτα στα στοκια τησ..
SkaL- Ιανουάριος 28, 2013 #15 Ιανουάριος 28, 2013 κανενα παιχνιδι αυτη τι στιγμη που μιλαμε δεν χρησημοποιει πανω απο 4 πυρηνεσ.. εξαιρεση αποτελει το bf3 που ζηταει παραπανω thread- η πυρηνεσ.. στην ουσια θα εχεισ χαμηλοτερο cpu used.. Απλά κάνεις λάθος γιατί το ίδιο γίνεται και με το black ops 2 και με το far cry 3
darkiller Ιανουάριος 28, 2013 #16 Ιανουάριος 28, 2013 μια χαρα νουμερα ....με το παλιο το μονιτορ που ειχα αναλυση 1680χ1050.. η 6870 πετουσε!! δυστηχοσ καηκε , και το καινουριο μονιτορ παιζει στα 1920χ1080.. μη νομιζεισ οτι λογο τισ αναλυσεισ ειδα οπτικεσ διαφορεσ, απλα τωρα βγαζω λιγοτερα καρε.. το παιχνιδι , διαβασε τη καρτα και αυτοματα εβαλε τα setting.. ιχνοσ lag! μεσω ορο ειχα περιπου 35 frame..
darkiller Ιανουάριος 28, 2013 #17 Ιανουάριος 28, 2013 Απλά κάνεις λάθος γιατί το ίδιο γίνεται και με το black ops 2 και με το far cry 3 δηλαδη τι γινεται?? παρε στοιχεια απο bf3 και δεσ το cpu used single player σε αναλυση 1680χ1050.. http://prntscr.com/qs4kn http://prntscr.com/qs4yr http://prntscr.com/qs5bn http://prntscr.com/qs5bn http://prntscr.com/qs5y7 http://prntscr.com/qs67p και σκεψου, ταα στοιχεια ειναι σε single player, sto mylti πιθανον να ειχα 100% cpu used.. για αυτο σε λεω οτι το fur cry 3 απο πλευρασ cpu used ειναι πουπουλο!!! σε σχεση με το bf3!!!
Trexx Ιανουάριος 28, 2013 #18 Ιανουάριος 28, 2013 Δλδ κάποιος είπε ότι α) πήγε από 2500Κ σε 8120 β) το θεώρησε αναβάθμιση και αισθανθήκατε την ανάγκη να σχολιάσετε? Αν έστελνε μήνυμα στην amd και τους ρωτούσε θα του έλεγαν όχι, με τίποτα!!!. Μέχρι κι ο adpanos αναρωτήθηκε που είναι περίπου ή ακριβώς το ίδιο. Είναι σοβαροί οι άνθρωποι. Έλα χριστέ και παναγία...Πραγματικά ώρες ώρες αναρωτιέμαι αν αξίζει...
SkaL- Ιανουάριος 29, 2013 #19 Ιανουάριος 29, 2013 δηλαδη τι γινεται??παρε στοιχεια απο bf3 και δεσ το cpu used single player σε αναλυση 1680χ1050.. Screenshot by LightshotScreenshot by LightshotScreenshot by LightshotScreenshot by LightshotScreenshot by LightshotScreenshot by Lightshotκαι σκεψου, ταα στοιχεια ειναι σε single player, sto mylti πιθανον να ειχα 100% cpu used.. για αυτο σε λεω οτι το fur cry 3 απο πλευρασ cpu used ειναι πουπουλο!!! σε σχεση με το bf3!!!Mα δεν αντιλέγω οτι το Multicore δουλεύει καλά στο bf3 απλά λέω πως και στο bo2 όσο και στο far cry 3 είδα 5 cores να δουλεύν μάλιστα στο fc3 ακόμα και 6 αλλά με usage ~55-60%
SkaL- Ιανουάριος 29, 2013 #20 Ιανουάριος 29, 2013 Δλδ κάποιος είπε ότι α) πήγε από 2500Κ σε 8120 β) το θεώρησε αναβάθμιση και αισθανθήκατε την ανάγκη να σχολιάσετε? Αν έστελνε μήνυμα στην amd και τους ρωτούσε θα του έλεγαν όχι, με τίποτα!!!. Μέχρι κι ο adpanos αναρωτήθηκε που είναι περίπου ή ακριβώς το ίδιο. Είναι σοβαροί οι άνθρωποι. Έλα χριστέ και παναγία...Πραγματικά ώρες ώρες αναρωτιέμαι αν αξίζει...Πραγματικά το σχόλιο σου δεν αξίζει, μπορείς να τρολάρεις κάπου αλλού, είναι κρίμα να σκίσουμε το thread με ανούσια πράγματα και εκτός θέματος, αν ρώτησε κάτι ο adpanos σχετικά "offtopic" και απαντήσα δεν σε άφορα ούτε αν δεν συμφώνεις με τα επιχειρήματα μου γιατι άλλαξα απο 2500Κ σε 8120, ήξερα τι αγόραζα και βγήκε απλά πολύ καλύτερο απο τις προσδοκίες μου απο τισ στιγμή που πέρασε απο τα χέρια μου και 2500κ και 8120 και έχω αποψή καλό είναι να κρατήσεις κάτι αν θες να είσαι απλά θύμα του καλού μαρκετινγκ μεγιά σου με χαρά σου αλλά τα υποτιμητικά σχόλια κράτα τα για αλλού. Οntopic πάλι, windows 8 δοκίμασε κανείς με fx ?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.