Jump to content

Αναβάθμιση σε παλιο pc

Andrewk

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπερα,εβαλα win 7 στο δευτερο pc μου και ψιλοσερνετε..Το pcακι το θελω μονο για ιντερνετ και κανενα βιντεακι στο youtube..

Αποτελειται απο:

intel pentium 4 640 3.2

asus P5L-MX

ddr2 1gb

nvidia 6600gs 256mb

WD sata 2 160gb

Αμα πηγαινα σε μια μεγαλητερη μνημη και καλητερη καρτα γραφικων θα εβλεπα διαφορα ή δεν αξιζει λογω επεξεργαστη??

Σε παρόμοιο pc με 2GB ram & και μια ΑΤΙ 5440 1GB το pc έτρεχε μια χαρά και έπαιζει 720p νεράκι!

Με 1gb ραμ ακόμα θα είσαι ΟΚ αν και νομίζω ότι ο δίσκος δεν βοηθάει...

Με 1gb ραμ ακόμα θα είσαι ΟΚ αν και νομίζω ότι ο δίσκος δεν βοηθάει...

Τι εννοεις οτι δεν βοηθαει ο δισκος??

Οσο για την μνημη..Να τις παντρεψω ή να παρω 2 Dimmακια των 1gb??

Αυτη φοραω τωρα

1,00 GB Single-Channel DDR2 @ 333MHz (5-5-5-15)

Τι εννοεις οτι δεν βοηθαει ο δισκος??

Οσο για την μνημη..Να τις παντρεψω ή να παρω 2 Dimmακια των 1gb??

Αυτη φοραω τωρα

1,00 GB Single-Channel DDR2 @ 333MHz (5-5-5-15)

Ένα dimmaki να πάρεις, μην ξοδευτείς άδικα για 2.

Για τον δίσκο εννοώ ότι είναι αργός σε σχέση με τους νεώτερους π.χ. 320ρηδες-500άρηδες κλπ.

Δεν αναφέρομαι σε ssd αλλά σε κλασσικούς δίσκους.

Θα δοκιμασω και με άλλο σκληρό..Αμα πάρω dimmακι διαφορετικής μάρκας,timings,mhz θα παίξει αλλά θα τρέχει στα ίδια με το δικο μου ή πρεπει να ψαξω για ακριβως ίδιο;;

Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Λογικα σωστα θα παιξει αλλα αν μπορεις να βρεις ακριβως το ιδιο,ακομα καλυτερα.

Ενας ssd επισης θα κανει τρομερη δουλεια και θα δεις μεγαλες διαφορες!

So,ram και ssd(αν μπορεις να τα βρεις και μεταχειρισμενα ακομα καλυτερα) και θα εχεις αλλον αερα στο συστημα σου.

Λογικα σωστα θα παιξει αλλα αν μπορεις να βρεις ακριβως το ιδιο,ακομα καλυτερα.

Ενας ssd επισης θα κανει τρομερη δουλεια και θα δεις μεγαλες διαφορες!

So,ram και ssd(αν μπορεις να τα βρεις και μεταχειρισμενα ακομα καλυτερα) και θα εχεις αλλον αερα στο συστημα σου.

Εδώ καλά καλά δεν έχω καταφέρει να βάλω ssd στον πρωτο,στον δεύτερο θα βάλω;;Θα αγοράσω άλλο ενα dimmaki και θα βάλω εναν wd 500αρι που έχω και βλέπουμε αν θέλω και γραφικών..

Εναν ssd των 40gb πχ,που μεταχειρισμενο θα τον βρεις πολυ φθηνα,πιστευω πως μπορεις να βαλεις.Και λεω τοσο μικρο μονο και μονο για το λειτουργικο.Εφοσον σερνεται το μηχανημα θελω να πιστευω σε συνδιασμο και με την προσθηκη περισσοτερης ραμ,θα δεις πραγματικα τη μερα με τη νυχτα.

Καρτα γραφικων,εφοσον δεν κανεις κατι το ιδιαιτερο,δεν χριαζεσαι.

Δεν εχεις και άδικο..Θα ψαξω για κανεναν μεταχειρισμένο..

αν θες να δωσεις ανασα στο συστημα σου, βαλε προτεραιοτητες!!

μην πας σε SSD απευθειας..!

κατα σειρα προτεραιοτητας:

1. ΜΝΗΜΗ. απαραιτητα 2GB RAM για τα 7αρια. αν ειναι 32bit, ειναι αρκετα. αν ειναι 64bit, καποιες στιγμες, μπορει-ισως να ζητησει κι αλλη.

2. ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ. μια 5450 θα σε βοηθησει πολυ στα βιντεο και σε HD υλικο.

3. SSD. αφου βαλεις τα παραπανω 2, τοτε, και μονο τοτε, θα αποφασισεις αν χρειαζεσαι την ταχυτητα του SSD.

αν θες να δωσεις ανασα στο συστημα σου, βαλε προτεραιοτητες!!

μην πας σε SSD απευθειας..!

κατα σειρα προτεραιοτητας:

1. ΜΝΗΜΗ. απαραιτητα 2GB RAM για τα 7αρια. αν ειναι 32bit, ειναι αρκετα. αν ειναι 64bit, καποιες στιγμες, μπορει-ισως να ζητησει κι αλλη.

2. ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ. μια 5450 θα σε βοηθησει πολυ στα βιντεο και σε HD υλικο.

3. SSD. αφου βαλεις τα παραπανω 2, τοτε, και μονο τοτε, θα αποφασισεις αν χρειαζεσαι την ταχυτητα του SSD.

Σωστος..Καπως ετσι το σκεφτομουν..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.