ngeorge Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24, 2013 Θα ηθελα να μαθω αν εχω δικαιωμα καποιο προγραμμα που εχω αγορασει πχ norton internet security ,nero 12 κλπ ή λειτουργικο οπωσ τα windows vista αν εχω δικαιωμα να τα απεγκαταστησω απο καποιο pc και να τα εγκαταστησω σε νεο ή και αυτα πεθαινουν μαζι με το παλιο pc .Και αν αυτο γινεται υπαρχει καποια συγκεκριμενη διαδικασια ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιανουάριος 24, 2013 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2013 Συνηθως ειναι "παντρεμενα" με την αγορα του εκαστοτε pc. Αυτο εξαρταται ομως απο το EULA (End User Licence Agreement) που πρεπει να το διαβασεις (Θελει υπομονη γιατι ειναι μεγαλουτσικα...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ngeorge Ιανουάριος 24, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2013 Εαν ειναι αγορασμενα ξεχωριστα ισχυει το ιδιο και οχι μαζι με pc ισχυει το ιδιο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιανουάριος 24, 2013 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2013 Αν ειναι αγορασμενο μαζι με το pc, συνηθως πανε πακετο.Αν ειναι μονο του, μπορεις να το πας οπου θες, αρκει φυσικα να το απεγκαταστησεις πρωτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ngeorge Ιανουάριος 24, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2013 Δηλαδη οταν γινεται απεγκατασταση αποστελλεται καποια ειδοποιηση στην εταιρεια που το προμηθευει και απελευθερωνει το συγκεκριμενο serial για επανεγκατασταση ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιανουάριος 24, 2013 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2013 Οχι. Απλα αυτη ειναι η νομιμη οδος Link to comment Share on other sites More sharing options...
ngeorge Ιανουάριος 24, 2013 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2013 Σε ευχαριστω για την βοηθεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Ιανουάριος 24, 2013 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2013 Είναι πολύ απλά τα πράγματα.Ποσα pc έχεις? (για παράδειγμα 5)έρχεται ο σδοε και σου λέει, έχεις 5 υπολογιστές με windows. θέλω αποδείξεις/τιμολόγια αγοράς αδειων για 5 υπολογιστέςέχεις photoshop σε 3 μηχανήματα, θέλω αποδείξεις/τιμολόγια αγοράς αδειων για 3 photoshope.t.c.άμα έρθει ο σδοε και δει πως έχεις τον υπολογιστή έστω και με γνήσια αγορασμένα windows αλλα τα τιμολόγια δεν τα έχεις, πάνε να κλεμμένα. δεν πάει να τους δείχνεις αριθμούς και αυτοκολλητάκια Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιανουάριος 24, 2013 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2013 δεν πάει να τους δείχνεις αριθμούς και αυτοκολλητάκιαΤΟ γραφει ξεκαθαρα η ms πως αμα εχει αυτοκόλλητο πανω το πισι εισαι οκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Ιανουάριος 24, 2013 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2013 ΤΟ γραφει ξεκαθαρα η ms πως αμα εχει αυτοκόλλητο πανω το πισι εισαι οκ.Αρκεί η εταιρία σου να έχει το τιμολόγιο για το ίδιο το pc Link to comment Share on other sites More sharing options...
ngeorge Ιανουάριος 24, 2013 Author #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2013 Δεν μιλω για επαγγελματικο χωρο αλλα για προσωπικη χρηση. Και το ερωτημα ειναι το εξης. Μπορω να περασω τα windows 7 και το nero 12 στο νεο pc που θελω να φτιαξω και να τα ενεργοποιησω η πρεπει να τα ξανα αγορασω. Δεδομενου οτι τα εχω αγορασει ως μεμονομενα προιντα και οχι ως παρελκομενα του προηγουμενου pc. GiorgosSent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιανουάριος 24, 2013 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2013 Ναι μπορείς. Sent from my Samsung S3, using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.