Jump to content

Βοήθεια με Ανάκτηση Δεδομένων!

αρης_τζ

Recommended Posts

Γεια σας,

Χρειάζομαι ΔΑΝΕΙΚΟ κάποιο hard disk reader απο λαπτοπ για να διαβάσω δεδομένα...μερικές φορές βγαζει error "disk failure"...υπάρχει τροπος να καθαρίσω το hard disk?

Άρης

Αθήνα

1) Εγω ειμαι μακρια (Πειραια), αλλα αν υπαρχει καποιος κοντινος σου μπορει να δει.

2) Υπαρχει περιπτωσει να ειναι αρκετα unreadable ο δισκος και να θελει "ειδικους" σε ανακτηση δεδομενων που ειναι ακριβουτσικη (300€ και ανω, αναλογα με τον δισκο/χωριτικοτητα/ζημια/αν ειναι σε raid κλπ)

1) Εγω ειμαι μακρια (Πειραια), αλλα αν υπαρχει καποιος κοντινος σου μπορει να δει.

2) Υπαρχει περιπτωσει να ειναι αρκετα unreadable ο δισκος και να θελει "ειδικους" σε ανακτηση δεδομενων που ειναι ακριβουτσικη (300€ και ανω, αναλογα με τον δισκο/χωριτικοτητα/ζημια/αν ειναι σε raid κλπ)

Εάν δεν βρεθεί κάποιος άλλος, μπορουμε να συναντηθούμε κάπου που να σε βολεύει? ελπίζω να έρθω κάτω από την

άλλη εβδομάδα όταν δουλευουν τα ΜΜΜ...Τώρα για το hard disk περίπου αυτό...

80GB IBM Thinkpad 240 390 560 570 770 600e 660x 600 T23 T30 Laptop Hard Drive | eBay

Πειραια η Γλυφαδα μονο...

Για κοστος δεν μπορω να σου πω, γιατι δεν ειμαι αυτου του επαγγελματος, μπορω ομως να σου προτεινω καποιον που εχω συνεργαστει και ειναι στο Κορωπι (αν θυμαμαι καλα)

Πειραια η Γλυφαδα μονο...

Για κοστος δεν μπορω να σου πω, γιατι δεν ειμαι αυτου του επαγγελματος, μπορω ομως να σου προτεινω καποιον που εχω συνεργαστει και ειναι στο Κορωπι (αν θυμαμαι καλα)

Καλά ας δοκιμάσουμε πρώτα το δικό σου..δεν ειναι USB plugged in? Γλυφάδα μπορώ να έρθω και με τραμ..Σύνταγμα ανεβαίνεις?

nope.

usb ειναι. παιρνει sata δισκους, αλλα και ide desktop & laptop.

Απλα θα προτιμουσα πχ να ερθεις στο γραφειο μου να το κανεις (Πειραια) γιατι ειναι του γραφειου αντικειμενο κ δεν θα ηθελα να βγαινει εξω...

nope.

usb ειναι. παιρνει sata δισκους, αλλα και ide desktop & laptop.

Απλα θα προτιμουσα πχ να ερθεις στο γραφειο μου να το κανεις (Πειραια) γιατι ειναι του γραφειου αντικειμενο κ δεν θα ηθελα να βγαινει εξω...

Ναι μπορώ να φέρω κι αλλο hard disk external να μεταφέρω αυτά που θέλω σε αυτόν...που είναι το γραφείο? να γνωριστουμε κιόλας..ευχαριστώ..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.