Deus Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24, 2013 καλημέρα θέλω την βοήθεια σας στην επιλογή κάρτας γραφικών έχω αρχίσει να στήνω ένα καινούριο μηχάνημα σχεδόν από το 0 χθες έκανα τις πρώτες αγορές CPU@ AMD FX-8320 Black EditionMobo@ Asrock 990FX Extreme3για ram δεν έχω κατασταλάξει ακόμη σε κάτι συγκεκριμένο πάντως θα είναι 2x8GB όπως και για οθόνη δεν το έχω ψάξει ακόμη ιδιαιτερα, υπολογίζω κάτι σε 22"το ποσο που διαθέτω είναι 200 ευρώ περίπου χωρίς αυτό να σημαίνει πως αν κάτι αξίζει και στοιχίζει 20-30 περισσότερα είναι απαγορευτικότο pc δεν στήνεται αποκλειστικά για gamiming, 2-3 φορες την εβδομάδα 2-4 ώρες maximum και αυτό που ζητω είναι να έχω την δυνατότητα να τρέχω παιχνίδια σε αξιοπρεπή fps - επιδόσειςσίγουρα μια από τις καλύτερες επιλογές είναι η 7950 είναι μια κάρτα όμως που δεν θα αξιοποιήσω της δυνατότητες της οποτε προτιμώ τα 100+ euro που στοιχίζει επιπλέον να τα αξιοποιήσω σε αλλα εξαρτήματα του pcεπίσης το ο/c είναι εντός των σχεδίων Link to comment Share on other sites More sharing options...
cna Ιανουάριος 24, 2013 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2013 Για κάρτα δεν μπορώ να σου πω γιατί έχω χάσει την επαφή τελευταία αλλά μου προκαλεί απορία το 2x8GB kit της RAM. Γιατί 2x8 και όχι 4x4GB που μάλλον θα πηγαίνει καλύτερα? Θα ήταν καλό να αναφέρεις και τί παιχνίδια παίζεις/θέλεις να παίζεις ώστε να σε βοηθήσουν οι ειδήμονες όσο καλύτερα μπορούν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Ιανουάριος 24, 2013 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2013 με 4 dimms θα ζοριζεται περισσοτερο αφου οι AMD παιζουν dual channel τις μνημες, οποτε 2Χ8 ειναι η καλυτερη λύση. 7950 ειναι η προταση μου για vga, με την προϋπόθεση οτι θα παρεις μονιτορ full HD πάντα Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkheretic Ιανουάριος 24, 2013 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2013 Αν εχεις τη δυνατοτητα να το τρεναρεις καντο γιατι σε κανα διμηνο nVidia&AMD βγαζουν τις 7**&8*** σειρες αντιστοιχα.Αν ομως δεν μπορεις τοτε κατα τη γνωμη μου πηγαινε σε μια 7870 και θα εχεις κατι πολυ παραπανω απο αξιοπρεπη fpsSapphire Radeon HD7870 2GB GHz Edition Dual-X | Skroutz.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Ιανουάριος 24, 2013 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2013 και εγω θα συνφωνησω με την hd 7870 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deus Ιανουάριος 24, 2013 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2013 η συγκεκριμένη δεν είχε πέσει στην αντίληψη μου όσο έψαχνα από διαθεσιμότητα δεν την βλέπω να υπάρχει άμεσα και για παραγγελια δεν ξέρω κατά ποσο η τιμή θα είναι ίδια, θα επικοινωνήσω... Sapphire Radeon HD7870 2GB GHz Edition Dual-X | Skroutz.gr αυτή που κοίταζα ήταν η παρακάτω αλλα από ότι φαίνεται η Radeon-HD7870 είναι ένα σκαλοπάτι παραπάνω αν δεν κάνω λάθος ASUS HD7850-DC2-2GD5-V2 2GB PCI-E RETAIL | eshop.gr gia thn ram elava uspopshn to dual channel 2x8GB den xerw kata poso 8a yparxei diafora me 2 x dual channel (4x4GB) έχω χάσει πολλά επεισόδια από τις εξελίξεις καθώς την τελευταία φορα που είχε έρθει η στιγμή για αναβάθμιση πήρα laptop, έχω σχεδόν 7 χρονια να ασχοληθώ με σύνθεση pc και τις τελευταίες εβδομάδες τρέχω να προλάβω τις εξελίξεις :computer: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrismito Ιανουάριος 24, 2013 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2013 VGA :: ATI Radeon HD7870 GHz Edition 2GB DDR5 PCI-E Dual DVI HDMI DP (Sapphire) (11199-16-20G) - Visionstudio.gr Την περιμενω ως την Παρασκευη..Αν και οχι ειδημων στους η/υ...Απο τα bench και ολες τις συγκρισεις και γνωμες π πηρα την θερω top..btw επεσε 7€ Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkheretic Ιανουάριος 24, 2013 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2013 με 4 dimms θα ζοριζεται περισσοτερο αφου οι AMD παιζουν dual channel τις μνημες, οποτε 2Χ8 ειναι η καλυτερη λύση. +1 Μεχρι και downclockin μη αντιληπτο βεβαιως(τα 4 dimms) Και γενικα σχεδον ολοι οι κατασκευαστες mobo η και ram συστηνουν σε καινουριο συστημα την χρησιμοποιηση δυο στικ μνημων.Και ενα τελευταιο,αν και υπερβολη,τα 16 μπορουν πολυ ευκολα να γινουν 32.:nuke::nuke: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.