Jump to content

καρτα γραφικων για να παιζω lol :P

kostas121

Recommended Posts

καλησπερα.....θελω να παιξω lol(league of legends ειναι παιχνιδι π πιθανον να γνωριζεται) και το μονο requirement

π δν πληρει το παναρχαιο pc μ ειναι η καρτα γραφικων υποθετω διοτι μ βγαζει το error

Video Card dont support shader model 2.0 και ζητω το help σας γιατι ειμαι και λιγο ασχετος απο αυτα .....H

μιτρικη μ καρτα ειναι αυτη η αρχαια >>Gigabyte 7VT600-P-PZ...τι καρτα πρεπεει να προμηθευτω? :D

καλησπερα.....θελω να παιξω lol(league of legends ειναι παιχνιδι π πιθανον να γνωριζεται) και το μονο requirement

π δν πληρει το παναρχαιο pc μ ειναι η καρτα γραφικων υποθετω διοτι μ βγαζει το error

Video Card dont support shader model 2.0 και ζητω το help σας γιατι ειμαι και λιγο ασχετος απο αυτα .....H

μιτρικη μ καρτα ειναι αυτη η αρχαια >>Gigabyte 7VT600-P-PZ...τι καρτα πρεπεει να προμηθευτω? :D

Ψαξε να βρεις μια μεταχειρισμένη κάρτα γιατί όντως το σύστημα σου είναι πολύ παλιό για να αξίζει να ρίξεις χρήματα

Και επειδή φαντάζομαι πως δεν σου περισσεύουν χρήματα, αλλιώς θα είχες αναβαθμιστεί εδώ και καιρό, κοίταξε να την βγάλεις όσο πιο οικονομικά γίνεται

Sent from my MB860 using Tapatalk 2

Ψαξε καποιο οικονομικο καινουριο η μεταχερισμενο σετακι μητρικη-cpu-καρτα γραφικων-μνημη RAM.

AGP καρτες γραφικων δεν κυκλοφορουν πια αλλα και να βρεις δεν θα μπορεις παλι να παιξεις.

Μια χαρά θα μπορεί να παίξει με μια κάρτα

Σε agp έβγαιναν 7950gt/7800gt-gs/1950pro κτλ

Κατα την γνωμη μου εφοσον κανεις την αναβαθμιση καλυτερα να πας σε κατι που θα σου μεινει-θα το κρατησεις καιρο.

Η καλύτερη λύση είναι να πάρεις ενα μεταχειρισμένο σετακι μητρική επεξεργαστη μνήμες και κάρτα γραφικών..Μην ψαχνεσαι για agp κάρτα,θα το μετανιωσεις μετα απο λίγο καιρό..

Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

εε εχω cpu>>>>> 2000MHz(12x167)2800+ σιγουρα θα την υποστιριζει την καρτα αυτη το Pc μ ...που προτεινε ο Mokou και αν ναι.....μπαίνει ευκολα πανο στο pc?...δν αγνοω τις αλλες απαντισεις απλα επειδη διαθετω ενα 60ρικο π κοστιζει αυτη το σκεφτικα για ευκολια.....

δλδ η μονη λυση ειναι να ψαξω για σετακι μιτρικη-επεξεργαστη-καρτα γραφικων?

Ακριβώς,μπορείς να βρεις ενα τέτοιο σετακι απο 200-300 ευρω και θα μπορείς να τρέξεις αξιοπρεπώς lol και οχι μονο.

δλδ η μονη λυση ειναι να ψαξω για σετακι μιτρικη-επεξεργαστη-καρτα γραφικων?

Η να βρεις μια φθηνή μεταχειρισμένη κάρτα γραφικών agp

Η λύση της αναβάθμισης που όλοι με τόση ευκολία προτείνετε είναι μεν η πιο σωστή, αλλά ταυτόχρονα και η πιο ακριβή ...

Για να έχει κάποιος μέχρι σήμερα ένα τέτοιο μηχάνημά, μάλλον δεν του περισσεύουν τα λεφτά για να κάνει αναβάθμισή στο PC του

Η πιο οικονομική λύση για να κάνεις την δουλειά σου, είναι να βρεις μια κάρτα γραφικών, μεταχειρισμένη και μέχρι 25-30 ευρώ το πολύ

Παραπάνω χρήματά και δεν αξίζει να ρίξεις, αλλά και νόημά δεν θα έχει να ρίξεις

Καλημέρα

Το παλικαρι χρειάζεται καρτα AGP..

Ειναι πολυ παλιο το σύστημα και δεν αξίζει να πεταξεις ευρώ κατα τη γνώμη μου

*S2

Ναι σωστα απο την βιασηνη μου την εδωσα!!!:hang3::hang3:

εε εχω cpu>>>>> 2000MHz(12x167)2800+ σιγουρα θα την υποστιριζει την καρτα αυτη το Pc μ ...που προτεινε ο Mokou και αν ναι.....μπαίνει ευκολα πανο στο pc?...δν αγνοω τις αλλες απαντισεις απλα επειδη διαθετω ενα 60ρικο π κοστιζει αυτη το σκεφτικα για ευκολια.....

Δεν μπαινει στο pc σου η καρτα που σου εδειξα!!AGP υπαρχουν ακομα στην αγορα αλλα ειναι ακριβες...και σε μεταχειρισμενες! Σπιτι εχω ενα pc με pentium 4 sta 3.4 με μια gpu X850. απλα σερνετε! υπαρχουν και μεγαλυτερες καρτες που μπορεις να βαλεις!Το παιχνηδι αυτο δουλευει πιο πολυ με cpu! Εαν θες για αναβαθμηση γενικη κοιτα για APU μερια που ειναι ολα μαζι και σχετικα φτινα!Συγνωμη για την μπουρδα που ειπα στην αρχη!!!:shutup::shutup:

Λοιπόν επειδή είχα κι εγώ ακριβώς το ίδιο θέμα. το pc της υπογραφής μου εκτός psu και κάρτας γραφικών το έιχα πάρει πριν 4-5 μήνες απο γειτονικό φόρουμ 70 euro (η gpu ηταν η XFX 7600 GT Fatal1ty ) προτίμησα ati διότι είμαι ικανοποιημένος πολλά χρόνια απο την εταιρία. Το lol το τρέχει νεράκι στα 65 fps.Απλά φίλος θές σίγουρα 2πύρινο cpu οπωσδήποτε, 2 gb ram και μια μεσαία καρτούλα. Εδώ μέσα υπάρχουν πολλές και καλές ευκαιρίες και όλοι είναι πολλόι καλά παιδιά και θα σε βοηθήσουν και θα σου προτείνουν όπως κι εγώ.Αυτά απο μένα!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.