Jump to content

Flashback Origins [Side-scrolling action adventure]

tragikos

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Δεν ξέρω ποιοι από εσάς προλάβατε το Flashback, αλλά προσωπικά ήταν από τα αγαπημένα μου παιχνίδια. Για όσους δεν γνωρίζουν αυτό θα τους φρεσκάρει την μνήμη:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=3l5KMVEzglo]FLASHBACK - VIDEOGAME - AMIGA VERSION INTRO & GAMEPLAY FOOTAGE - 1992 - YouTube[/ame]

Ανακοινώθηκε λοιπόν ότι θα βγει HD Remake του παιχνιδιού από την Ubisoft σε Steam, XBLA, PSN. Ορίστε και η πρώτη εικόνα του παιχνιδιού:

8Ms20QG.jpg?1

Πηγή

:happy2:

[ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ]

Όταν το 'χα πρωτοπαίξει στην εποχή που βγήκε (S.NES) αυτό που ένιωθα ήταν:

ΣΟΚ & ΔΕΟΣ. Πολύ μπροστά, ψαγμένο και είχε και το 3D element που έδινε μια

ακόμη πιο φουτουριστική αισθητική. Σταθμός στην ιστορία σίγουρα. Μια ιστορία

που τουλάχιστον στα δικά μου βιβλία, ξεκίνησε με το Prince of Persia, συνεχίστηκε

με το Flashback και κορυφώθηκε με το Oddworlds: Abe's Odyssey. (τα Castlevania,

Metroid κτλ τα βάζω σε άλλη κατηγορία, δεν θα κάτσω να αναλύσω πως και γιατί)

Δυστυχώς, ποτέ δεν κατάφερα να προχωρήσω μακριά σε κανένα από τα 3 παιχνίδια.

Ακόμη και πριν λίγα χρόνια που έπαιζα το Flashback στο Nintendo DS, πάλι παλούκι

μου φαινόταν και με έπιανε ασφυξία σκεφτόμενος πως από ένα "μικρό" λάθος παίζει

να χάσω. Τελικά κάθησα μια μέρα και είδα full-walkthrough σαν να 'βλεπα ταινία και

μου λύθηκε η πολύχρονη περιέργια για το πως εξελλίσεται και τελειώνει το παιχνίδι.

Όπως και να 'χει, μόνο καλό νέο είναι το remake. Και για τους παλιούς και για τους

νέους. Αν και παίζω μόνο mmo παιχνίδια, είμαι ψημένος να κάνω την εξαίρεση μόνο

και μόνο για το Flashback. (δάκρυα συγκίνησης)

• 2 months later...

Από τα κλασσικά. Όλοι είχαν ψαρώσει τότε με το ρεαλισμό της κίνησης των χαρακτήρων.

Το ωραίο με εκείνα τα games ήταν ότι έδειχναν λίγα, λόγω τεχνολογίας και σε άφηναν να φαντάζεσαι ακόμα περισσότερα. Και ήταν αρκετά δύσκολα για να αντισταθμίσουν τους μικρούς κόσμους.

Θυμαμαι το επαιζα στο sega

ειχα κολλησει σε ενα σημειο οχι μακρια απο την αρχη και δε μπορουσα να το περασω και δε το περασα ποτε.

κριμα γιατι θα το ειχα τερματισει

πολυ ωραιο παιχνιδι

• 3 months later...

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=-fYIkmi9_nA]Flashback - Making of Trailer "Remake of a classic" [EUROPE] - YouTube[/ame]

Από τη μέση και μετά εμφανίζει και gameplay...

• 2 months later...

Το δοκίμασα...

1ο FAIL: max resolution 1920 x 1200

2ο FAIL: δεν μπορω να αλλαξω τα WASD σε arrow keys

μαμώ τα port.:dance3:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.