Jump to content



HELP! ποδαράκια δίσκου off!!!!


DarkSaga

Recommended Posts

δανείστηκα ένα δίσκο τον οποίο πριν βάλω στο μηχάνημα είπα να του κουμπώσω την καλωδιοταινία.

δεν ήθελε να μπει,μάλλον ήταν στραβωμένο ήδη αλλα εγώ τα παραμάμησα!!!

φουσκώσανε απο πίσω....

φτιάχνει αυτο το πράγμα?

και τον είχε κλείσει το παιδί να τον πουλήσει....

με βλέπω να τον πληρώνω και να τον τρώω.....

Link to comment
Share on other sites

Αν εχεις ξαναδουλεψει με κολλητηρι κολλησε το μονος σου. Αν το κολλητηρι σου ομως ειναι πανω απο 18W μην το δοκιμασεις καν γιατι πιθανοτατα θα μαυρισεις και την πλακετα τριγυρω και θα φαινεται οτι εβαλες χερι. Παντως δεν ειναι κατι τραγικο και με λιγη προσοχη διορθωνεται ευκολα.

Link to comment
Share on other sites

κόλλησε το ακόμα και με 30W αν είναι καλά καθαρισμένο το κολλητήρι θα παίξει. Μη βάζεις καθόλου καλάι έχει είδη όσο χρειάζεται από κάτω.

Αν δουλέψει ξανά πάντως να είσαι ντόμπρος και να του δείξεις τη ζημιά που έκανες, και πως το διόρθωσες και αν του κακοφανεί πλήρωσε το και κράτα το για την πάρτι σου, έτσι και αλλιώς θα το έχεις φτιάξει.

Link to comment
Share on other sites

Υπάρχει και μία περίπτωση να σπάσει το ποδαράκι με το τράβηγμα γιά να το ισιώσεις αν είναι στραβό γιατί είναι από κράμα μπρούτζου επιχρησωμένο.....Σιγά-σιγά και απαλά ότι γίνει...... :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.