xrist Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6, 2004 Μηπως ξερετε πώς θα απαλλαγω απο αυτη τη σελιδα? Καθε φορα που ανοιγω νεα σελιδα ΤΣΟΥΦ ξεφυτρωνει και αυτη . Ριξτε καμια ιδεα γιατι μου εχει σπασει τα νευρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Σεπτέμβριος 6, 2004 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2004 Με κάποιο adware remover δοκιμασες? Ενδεικτικά: Ad-aware SE, Spybot: Search & Destroy, καλο είναι να τρεξεις και μια φορά το CWShredder. Θα τα βρεις ευκολα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Σεπτέμβριος 6, 2004 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2004 Αν είναι pop-up λογικά το firewall σου θα έχει ρύθμιση για να μην τα αφήνει να ανοίξουν.Αλλιώς μπορείς να κατεβάσεις ένα toolbar (π.χ google) που έχει ενσωματωμένο pop-up blocker. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Σεπτέμβριος 6, 2004 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2004 Μου την εβγαζε κι εμενα για λιγο χρονικο διαστημα...αλλα τωρα πια σταματησε!Χρησιμοποιω και το Ad-Aware 6 Pro και το Spybot...εξισου καλα και τα 2! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Σεπτέμβριος 6, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2004 Mε το Ad-Aware 6 δεν εγινε τιποτα.Αλλα παρατηρησα οτι μου τη πεταει μονο οταν ειμαι στο LAB.Μηπως καποιος Αdmin.ξερει τιποτα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Σεπτέμβριος 6, 2004 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2004 καλο κι αυτο!μια πολυ καλη λυση, ειναι ο mozilla. αλλα θα πρεπει να του ορισεις απο ποια site θα αφηνει τα pop up (μεσα σε αυτα και το TheLab, αλλιως δε θα σου δειχνει την ειδοποιηση για τα ΠΜ, θα βλεπεις ομως το e-mail). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Σεπτέμβριος 7, 2004 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2004 Να ρωτήσω. Μήπως έχεις εγκατεστημένο το KaZaA; Αυτό το pop-up ξέρω οτι το βγάζει το KaZaA όταν είναι σε δοκιμαστική έκδοση και όχι αγορασμένο. Μήπως λοιπόν συνηθίζεις (όπως κι εγώ όταν έμπαινα απ'τον δικό μου) να έχεις ανοιχτά συγχρόνως το KaZaA και τον browser; Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Σεπτέμβριος 7, 2004 Author #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2004 Oχι δεν εχω εγκαταστημενο το Κazaa.To τρελο ειναι οτι μου το βγαζει οταν αλλαζω σελιδες μεσα στο Lab.Eκτος Lab ολα καλα.Θα δοκιμασω και το mozilla.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Σεπτέμβριος 7, 2004 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2004 Πολύ περίεργο! Όταν στο κάνει σε κάποια συγκεκριμένη σελίδα σε παρακαλώ πες μου το thread που διάβαζες μπας κι είναι κάτι πιο ύποπτο. Spybot δοκίμασες να τρέξεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
blkik Σεπτέμβριος 7, 2004 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2004 Δοκίμασε το spysweeper και ένα καλό firewall (zonealarm)Απο τότε που ανακάλυψα αυτό τον συσυασμό δεν έχω προβλήματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanonieris Σεπτέμβριος 7, 2004 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2004 pop up blocker η κάποιο spyware είναι.Δοκίμασε antispam kai pop up blockers και αν δεν γίνει κατέφυγε στο απλό φορματ(στην χειρότερη περιπτωση.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Σεπτέμβριος 7, 2004 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2004 Αρχική απάντηση από xrist22 Mε το Ad-Aware 6 δεν εγινε τιποτα.Αλλα παρατηρησα οτι μου τη πεταει μονο οταν ειμαι στο LAB.Μηπως καποιος Αdmin.ξερει τιποτα?? Αν δεν έχεις ήδη τον Firefox μην το σκέφτεσαι! Βαλ'τον αμέσως μέσα! (τον Firefox στο PC σου εννοώ...)Λύση για ΟΛΑ τα προβλήματα spyware-adware-dialer:1) Τρέχεις το CWShredder, καθαρίζεις2) Τρέχεις το Ad-aware SE, ξανακαθαρίζεις3) Τρέχεις το Spybot Search & Destroy, ξανα-ματα-καθαρίζεις4) Εμβολιάζεις (Immunise) τον ΙΕ με το Spybot S & D, προστατευεσαι5) Εγκαθιστάς τον Mozilla Firefox, για να μην έχεις πλέον προβλήματα6) Τρέχεις το Spywareblaster και εμβολιάζεις ΙΕ, Firefox και γενικώς ενέσεις παντού!7) Βάζεις και ένα καλό firewall (εγώ έχω το F-Secure Distributed)8) Με Mozilla και Firewall δεν θα έχεις κανένα απολύτως προβλημα μετά, ούτε pop-ups, ουτε adware, ουτε τίποτα! Αρκεί να είσαι σίγουρος ότι έχεις καθαρίσει το σύστημά σου πλήρως ακολουθώντας τα προηγούμενα βήματα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Σεπτέμβριος 7, 2004 Author #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2004 Κατ'αρχην ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολους για την ανταποκριση. Ετρεξα το Spybot και το προβλημα λυθηκε. Γι'αυτους που το δουλευουν δυο ερωτησεις: 1.Κρατατε backup ή τα σβηνετε ολα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Σεπτέμβριος 7, 2004 Author #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2004 Και δευτερον τί ρυθμιση εχετε εδω?: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Σεπτέμβριος 7, 2004 #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2004 Εγώ το έχω σε "Block all bad pages silently"Πάντως να ξέρεις, αν βάλεις τελικά τον Firefox ο εμβολιασμός του Spybot δεν έχει καμμία εφαρμογή επάνω του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Σεπτέμβριος 7, 2004 #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2004 .... sorry... ξέχασα την πρώτη!Τα backup τα κρατάω αλλα δεν τα εχω χρησιμοποιήσει και ποτε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Σεπτέμβριος 7, 2004 Author #17 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2004 Thnks jpavly Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.