Jump to content

ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ TOSHIBA SCREEN INVERTER

aggeletakis

Recommended Posts

παιδια καλησπερα και καλως σας βρηκα στο forum.εδω και ενα μηνα εχω προβλημα με το screen inverter του λαπτοπ μου και χρειαζεται αλλαγη γιατι δεν φωτιζει την οθονη.ολα καλα μεχρι εδω.το προβλημα ειναι οτι το συγκεκριμενο inverter που χρειαζομαι δεν υπαρχει πουθενα stock οπου και αν εχω ψαξει ακομα και σε ολοκληρο τον κοσμο.το μοντελο που χρειαζομαι ειναι το HBL-0355 E-P1-50408E και πανω στο barcode γραφει G71C0007Y210.ρωτησα την επισημη αντιπροσωπεια της toshiba στην ελλαδα ποιο πρεπει να παρω και μου προτεινανε βαση του σειριακου κωδικου του λαπτοπ μου το inverter με part number P000503070 το οποιο ομως δεν εχει καμια απολυτως σχεση με το δικο μου.πειτε μου τι αλλο μπορω να κανω και που μπορω να ψαξω γιατι εχω απελπιστει.τα χαρακτηριστικα του λαπτοπ μου ειναι παρακατω:

μοντελο:TOSHIBA QOSMIO G50-12U

model number PQ55E-04U011GE

σειριακος αριθμος λαπτοπ:49075269H

ευαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις σας

Θα πρότεινα να εμπιστευτείς την Ιντεάλ.

Κάτι θα ξέρουν παραπάνω...

φιλε το ξερω οτι η ideal κανει το επισημο service και ολα τα συναφη της toshiba,εκεινοι εξαλλου μου προτεινανε το συγκεκριμενο inverter που δεν ταιριαζει.δεν ξερω τι αλλο να κανω πραγματικα

Γιατί δεν το πας για επισκευή κατευθείαν σ' αυτούς;

Και άσε αυτούς να βγάλουν την άκρη, γιατί δεν δίνουν εγγύηση σε ανταλλακτικά που ΔΕΝ εγκαθιστούν αυτοί.

εχει ληξει η εγγυηση και φοβαμαι μην πληρωσω καμια κατοσταρα για ενα εξαρτημα που το πολυ κανει 40 ευρω

Ναι, αλλά αν πάρεις ένα ανταλλακτικό που στην τελική μπορεί να μην κάνει και το φας στον (_|_) ... δεν θα σε πονέσει περισσότερο;

σε αυτο που λες δεν θα διαφωνησω καθολου απλα ξερω το προβλημα που υπαρχει ξερω το εξαρτημα μου και δεν μπορω να το βρω με την καμια,ειναι λιγο αδικια αυτο

Ρώτα την Ιντεάλ αν ο κωδικός του inverter που σου έδωσαν (P000503070), αντικατέστησε τον P000503400 που είναι ο δικός σου.

μπορεις σε παρακαλω να μου πεις που μπορων να βρω αυτο το P000503400 που μου ειπες?για να δω αν λεμε για το ιδιο inverter

δες μηπως το > G71C0007Y510 ταιριαζει στο δικο σου

πχ. αυτο(αν και με τετοια τιμη εγω θα πηγαινα ideal με το ανταλλακτικο στο χερι)

αυτο ακριβως το μοντελο εχει φιλε μου το part number P000503070 και φυσικα δεν ταιριαζει.απλα πειτε μου που μπορω να βρω αυτο το part number στο δικο μου inverter να σας πω τι γραφει επανω

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.