hAic Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22, 2013 Καλησπέρα,ήθελα να ρωτήσω εάν κάποπς έχει καμια ιδεα εαν γινεται να βρω παλια μηνυματα διεγραμμενα!!!Να αναφέρω πως δεν βρισκονται στα Archived!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Ιανουάριος 22, 2013 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2013 nop Link to comment Share on other sites More sharing options...
hAic Ιανουάριος 22, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2013 Σιγουρο ειναι αυτο??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιανουάριος 22, 2013 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2013 Βάσει του νόμου του Μέρφυ, είναι ανάλογα την περίπτωση. Αν τα αναζητάς για να κάνεις κατασκοπεία στην δικιά σου, δεν θα τα βρεις ποτέ. Αν θέλεις να βεβαιωθείς ότι η δικιά σου δεν θα δει την spicy συζήτηση σου με την Λίτσα, να είσαι σίγουρος ότι κάποια στιγμή θα εμφανιστούν Link to comment Share on other sites More sharing options...
hAic Ιανουάριος 22, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2013 Βάσει του νόμου του Μέρφυ, είναι ανάλογα την περίπτωση.Αν τα αναζητάς για να κάνεις κατασκοπεία στην δικιά σου, δεν θα τα βρεις ποτέ. Αν θέλεις να βεβαιωθείς ότι η δικιά σου δεν θα δει την spicy συζήτηση σου με την Λίτσα, να είσαι σίγουρος ότι κάποια στιγμή θα εμφανιστούν Το 2ο φιλαρακο!! Αλλά είναι παλιά μηνύματα δηλαδη πριν 2-3 μήνες!!! Και δεν μιλαμε τωρα!!! Δεν παιζει να βρεθουν αυτα ετσι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Ιανουάριος 22, 2013 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2013 Εκτος αν η Λιτσα τα στειλει Link to comment Share on other sites More sharing options...
hAic Ιανουάριος 22, 2013 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2013 Παιδιά μιλάω σοβαρα!!!Παλια συζήτηση μπορεί να ανακτηθεί με κάποιο τρόπο?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιανουάριος 22, 2013 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2013 Αν ειναι deleted, οχι δεν μπορεις.Αν ειναι archived, μπορεις να τα δεις αν πατησεις στο More και μετα Archived. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Ιανουάριος 22, 2013 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2013 Οχι δεν μπορει. Εκτός αν τα στείλει η Λίτσα (πράγμα που το εχω δει αρκετές φορές να συμβαίνει). Link to comment Share on other sites More sharing options...
hAic Ιανουάριος 22, 2013 Author #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2013 Οχι δεν μπορει. Εκτός αν τα στείλει η Λίτσα (πράγμα που το εχω δει αρκετές φορές να συμβαίνει). Τι εννοείς να τα στείλει η Λίτσα?? Τα χει διαγράψει και αυτή!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Ιανουάριος 22, 2013 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2013 Τι εννοείς να τα στείλει η Λίτσα??Τα χει διαγράψει και αυτή!! Καλή κουφαΛίτσα είναι και αυτή..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hAic Ιανουάριος 22, 2013 Author #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2013 Καλή κουφαΛίτσα είναι και αυτή.....Οπότε είμαστε οκ έτσι??Να μην ανησυχω έτσι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Ιανουάριος 22, 2013 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2013 Μωρε το θεμα εδω να μην δει κανενας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hAic Ιανουάριος 22, 2013 Author #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2013 Δεν σε καταλαβα [MENTION=12158]Dant3[/MENTION] Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιανουάριος 22, 2013 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2013 Μου έχει τύχει να εμφανιστούν διαγραμμένα, στην δική μου περίπτωση εμφανίστηκε όλη η συζήτηση(που την είχα διαγράψει) με την Λίτσα μόλις η Λίτσα μου έστειλε νέο μήνυμα.Χωρίς να λάβω νέο μήνυμα, δεν εμφανιζόταν πουθενά η διαγραμμένη συζήτηση.Πάει κάνας χρόνος από τότε, δεν ξέρω εάν άλλαξε κάτι στο μεταξύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Ιανουάριος 22, 2013 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hAic Ιανουάριος 22, 2013 Author #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2013 [MENTION=27]RootX[/MENTION] Εμένα αυτά τα οποία τα διέγραψα και μου ξανέστειλαν είναι στα Archieved!!Την είχα πάθει και εγώ έτσι!!Δηλαδη δεν υπαρχει αυτο που ακουσα οτι αποθηκευονται στην μνημη του προφίλ σου τα παντα ετσι?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιανουάριος 22, 2013 #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2013 [MENTION=27]RootX[/MENTION] Δηλαδη δεν υπαρχει αυτο που ακουσα οτι αποθηκευονται στην μνημη του προφίλ σου τα παντα ετσι??Εξαρτάται από την μνήμη, προσωπικά χρησιμοποιώ το facebook μέσω κινητού android και τα αποθηκεύω όλα στην sd του, οπότε και να μπει κάποιος στο προφίλ μου, άμα δεν έχει την sd καρτούλα μου δεν μπορεί να δει τι έχει αποθηκευθεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asp Ιανουάριος 22, 2013 #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2013 Το like της Λίτσας είναι όλα τα λεφτά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Ιανουάριος 22, 2013 #20 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2013 Το like της Λίτσας είναι όλα τα λεφτά! Εγγραφή: 22-01-13 Μένει τώρα να βρεις ποιος ήταν από εδώ μέσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.