Jump to content

Γίνεται να δω τα διεγραμμενα μηνυματα στο fb?

hAic

Recommended Posts

Καλησπέρα,ήθελα να ρωτήσω εάν κάποπς έχει καμια ιδεα εαν γινεται να βρω παλια μηνυματα διεγραμμενα!!!

Να αναφέρω πως δεν βρισκονται στα Archived!!!

Βάσει του νόμου του Μέρφυ, είναι ανάλογα την περίπτωση.

Αν τα αναζητάς για να κάνεις κατασκοπεία στην δικιά σου, δεν θα τα βρεις ποτέ.

Αν θέλεις να βεβαιωθείς ότι η δικιά σου δεν θα δει την spicy συζήτηση σου με την Λίτσα, να είσαι σίγουρος ότι κάποια στιγμή θα εμφανιστούν :hehe:

Βάσει του νόμου του Μέρφυ, είναι ανάλογα την περίπτωση.

Αν τα αναζητάς για να κάνεις κατασκοπεία στην δικιά σου, δεν θα τα βρεις ποτέ.

Αν θέλεις να βεβαιωθείς ότι η δικιά σου δεν θα δει την spicy συζήτηση σου με την Λίτσα, να είσαι σίγουρος ότι κάποια στιγμή θα εμφανιστούν :hehe:

Το 2ο φιλαρακο!!

Αλλά είναι παλιά μηνύματα δηλαδη πριν 2-3 μήνες!!!

Και δεν μιλαμε τωρα!!!

Δεν παιζει να βρεθουν αυτα ετσι?

Μου έχει τύχει να εμφανιστούν διαγραμμένα, στην δική μου περίπτωση εμφανίστηκε όλη η συζήτηση(που την είχα διαγράψει) με την Λίτσα μόλις η Λίτσα μου έστειλε νέο μήνυμα.

Χωρίς να λάβω νέο μήνυμα, δεν εμφανιζόταν πουθενά η διαγραμμένη συζήτηση.

Πάει κάνας χρόνος από τότε, δεν ξέρω εάν άλλαξε κάτι στο μεταξύ.

[MENTION=27]RootX[/MENTION] Εμένα αυτά τα οποία τα διέγραψα και μου ξανέστειλαν είναι στα Archieved!!

Την είχα πάθει και εγώ έτσι!!

Δηλαδη δεν υπαρχει αυτο που ακουσα οτι αποθηκευονται στην μνημη του προφίλ σου τα παντα ετσι??

[MENTION=27]RootX[/MENTION]

Δηλαδη δεν υπαρχει αυτο που ακουσα οτι αποθηκευονται στην μνημη του προφίλ σου τα παντα ετσι??

Εξαρτάται από την μνήμη, προσωπικά χρησιμοποιώ το facebook μέσω κινητού android και τα αποθηκεύω όλα στην sd του, οπότε και να μπει κάποιος στο προφίλ μου, άμα δεν έχει την sd καρτούλα μου δεν μπορεί να δει τι έχει αποθηκευθεί.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.