Rage Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22, 2013 Καλημερα.Ειπα να αποχωριστω το παλιο ARMOR thermaltake και να παρω ενα νεο με usb 3 στο front panel, καλυτερο airflow και πιο ''ησυχο'' κουτι.Ειμαι αναμεσα απο τα εξης 3.Aerocool X Predator, CoolerMaster Haf-X & CoolerMaster Storm Trooper.Τα 2 πρωτα μου αρεσουν αρκετα λογω των μεγαλων fans που ελπιζω να ειναι και πιο ησυχα.Review βρηκα μονο για τα 2 CM sto φορουμ.Αν δε λαβουμε υποψη το χρηματικο πιο να διαλεξω?Υ.γ. Προϋποθεση να χωραει η Silver Arrow (αν και δεν νομιζω να υπαρχει τετοιο θεμα)Θα εκτιμουσα και γνωμες κατοχων των εν λογω case. Ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkheretic Ιανουάριος 22, 2013 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2013 Κατα την γνωμη μου μακρια απο Aerocool..Εγω θα σου προτεινα να δεις κι αυτο Antec P-280 Δες και το βιντεακι απο τον Linus To κουτι το εχω και τα σπαει.Ειναι τεραστιο,αθορυβο,δεν μαζευει σκονη,εχει απιστευτο cable management πραγμα που κανει την τοποθετηση hardware παιχνιδακι,και δε μοιαζει με τρανσφορμερ.Ξεκιναει με τρεις 12αριδες exaust και αρνητικες πιεσεις στο κουτι.Μπορεις να βαλεις 4 ακομα(intake) Δες τις φωτο+ θερμοκρασιες idlle. Παντως απο τα δυο CM το HAF-X ειναι σαφως καλυτερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Ιανουάριος 22, 2013 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2013 εγω σου προτεινω το haf -x. στιβαρο κουτι , που χωραει πολυ πραγμα μεσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rage Ιανουάριος 23, 2013 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2013 Τhx και τους 2. Θα παω για haf-x. Βλεπω ειναι σταθερη αξια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.