Jump to content

Αγορά μεταχειρισμένου ultrabook από amazon.co.uk -να το τολμήσω;

alco

Recommended Posts

Ψάχνω για ένα ελαφρύ και με καλή μπαταρία ultrabook. Τα specs δεν με ενδιαφέρουν, το θέλω μόνο για office. (Νομίζω) ότι βρήκα μια καλή ευκαιρία μεταχειρισμένου στο αγγλικό amazon

λέει:

Condition: Used - Good

The item may come repackaged. Minor cosmetic imperfection on the top, front or sides of the item. Minor cosmetic imperfection on the bottom or back of the item. The lid has minor cosmetic imperfections. Minor cosmetic imperfection on the interior of the item. All purchases eligible for Amazon customer service and a 30-day return policy.

Το έχει δοκιμάσει κανείς; To 30-day return policy σημαίνει ότι αν πχ δεν μείνω ικανοποιημένος από την μπαταρία μπορώ να το στείλω πίσω και να πάρω τα χρήματά μου; Γενικά είναι παρακινδυνευμένη η αγορά φορητού ακόμα και από το "όνομα" Amazon; Περισσότερο με ανησυχεί η μπαταρία και η πιθανότητα καμμένου pixel...

ΥΓ: αν έχετε να προτείνετε κανά καλό ultrabook (13.3" - μέχρι 1.5Kg) καινούριο ή μεταχειρισμένο πείτε ελεύθερα :D

Ναι άμα δεν μείνεις ευχαριστημένος το επιστρέφεις και σε βάζουν τα λεφτά πίσω στο λογαριασμό σου. Επιπλέον επειδή είναι και μεταχειρισμένο δεν θα έχεις πρόβλημα με "αρχική συσκευασία" κτλπ.

Ωραία. Άρα θα το παραλάβω, θα τρέξω benchmark για την μπαταρία και αν δεν είναι καλή το επιστρέφω.

Τώρα σχετικά με το αγγλικό πληκτρολόγιο: βλέπω στο ebay διάφορα keyboard stickers με ελληνικούς χαρακτήρες κάποια μάλιστα σε μικρό μέγεθος για netbooks. Έχει δοκιμάσει κανείς να κολλήσει; Μήπως γίνει αηδία το πληκτρολόγιο;

Μια παρατήρηση ολίγον οφ τοπικ: Δεν ξέρω αν είσαι εντός συνόρων ή έχεις κάποιον γνωστό στην Αγγλία, αλλά συνήθως τα μεταχειρισμένα ΔΕΝ τα στέλνουν στην Ελλάδα.

επειδή με είχε απασχολήσει παλαιότερα και δεν είχα βρει απάντηση, όταν στην κατάσταση αναγράφεται good as new εννοεί πιθανότατα ότι το προιόν επιστράφηκε από τον αγοραστή γιατί δεν του άρεσε (με συσκευασίες κτλ καθώς και τεσταρισμένο ότι δουλεύει) ενώ όταν η κατάσταση αναφέρεται ως good είναι πιθανώς από επιστροφή/επισκευασμένο από RΜΑ; Και ο αρχικός χρήστης πως αποζημιώθηκε;

Σωστό αυτό, αλλά αυτά είναι καινούργια μηχανήματα (εκτός κι αν μου διαφεύγει κάτι).

Απλά είδα ότι στο αρχικό ποστ αναφέρεις για μεταχειρισμένα-used (τα οποία κατά βάση πωλούνται από ανεξάρτητους πωλητές οι οποίοι δεν στέλνουν στην Ελλάδα) και γι'αυτό το ανέφερα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.