theshadow Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21, 2013 Καλισπέρα...Εχω ένα προβλημα με τιν συνδεση μου...ενώ μπορώ να συνδεθώ κανονιά στο internet έχω ενα ποβλημα στο download..Για να βάλω ενα αρχείο να κατεύει πρέπει να κάνω απενενεργοποίηση αυτής της συσκευης δικτυουκαι μετα ενεργοποίηση αυτής της συσκευης δικτυου για να κατευει ενα αρχίο..(Αλλά κατευαζει μονο ενα και αυτο με μεγιστη ταχυτιτα 189kb/s ενω πριν 2 ευδομαδες κατεβαζε μαι 900-950kb/s)..Συγνωμη για τα ορθογραφικα..Δεν τα παω καλα με την ορθογραφεια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιανουάριος 22, 2013 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2013 Σε ποιο πρόγραμμα στο κάνει αυτό; Torrent, http, ftp; Φαντάζομαι ότι κατά τ' άλλα η σύνδεση δουλεύει κανονικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
theshadow Ιανουάριος 22, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2013 Σε ολα αποπου και να κατεβασω αυτο μου κανει..ναι η συνδεση δουλευει κανονικα..πηρα τηλεφονο και στην forthnet και μου ειπαν οτι δεν εχει καπιο προβλημα η συνδεση.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιανουάριος 22, 2013 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2013 Αν ανοίξεις μια σελίδα τη φορτώνει κανονικά ή έχεις πρόβλημα και εκεί;Δοκίμασε κανένα άλλο υπολογιστή. Αν δεν έχεις μπούταρε μία διανομή linux. Μπορεί να είναι κάποιο πρόβλημα στο λειτουργικό σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.