calrjohn Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21, 2013 Καλησπερα σε ολους.. μολις γραφτηκα και θα ηθελα αν ειναι δυνατον να μου λυσετε μια απορια.. πριν ενα μηνα με σταματησανε και μου κανανε μυνηση για διπλωμα 125cc μονο και μου ειπαν να βγαλω διπλωμα και μολις γινει το δικαστηριο να παρουσιαστω.. χτες μου ετυχε ακριβως το ιδιο και μου ξανακανε για 2η φορα μονο μυνηση για το ιδιο πραγμα.. εγω εχω σκοπο να βγαλω το καλοκαιρι διπλωμα αλλα θα ηθελα να ρωτησε να μου πειτε αν ξερετε αν επηρεαζει καπου και αν θα εχω προβληματαμ μετα με τισ δικες επειδη τωρα εγιναν 2 οι μυνησεις... θα δειξω και τις 2 φορες το διπλωμα και θα αθοωθω? Ή υπαρχει πιθανοτητα να μην με αθοωσουν? Και επισης ποσο καιρο κανει να ερθει το χαρτι στο σπιτι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Ιανουάριος 21, 2013 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2013 καλα σε ολα τα φορουμ εκανες εγγραφη για να ρωτησεις?τι ελπιζεις?μη πεσεις πανω σε αυτον που σε εγραψε η στο δικαστη που θα κοιταξει την υποθεση?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
calrjohn Ιανουάριος 21, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2013 καλα σε ολα τα φορουμ εκανες εγγραφη για να ρωτησεις?τι ελπιζεις?μη πεσεις πανω σε αυτον που σε εγραψε η στο δικαστη που θα κοιταξει την υποθεση?? δν νομίζω οτι με έγραψε κανείς.. όποιος θέλει μιλάει.. γνώμες σχετικά με το θέμα προσπαθώ να πάρω φιλε μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Ιανουάριος 21, 2013 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2013 Γνώμη μου να σταματήσεις να οδηγάς μηχανάκι εφόσον δεν έχεις δίπλωμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
calrjohn Ιανουάριος 21, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2013 Γνώμη μου να σταματήσεις να οδηγάς μηχανάκι εφόσον δεν έχεις δίπλωμα.αυτό θα κάνω παιδιά... αλλά άλλο ρωτάω να μου απαντήσετε εαν ξέρετε.. τι γίνεται στην περίπτωση των 2 μυνήσεων καθώς και πότε έρχεται το χαρτί? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Ιανουάριος 21, 2013 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2013 Γνώμη μου να σταματήσεις να οδηγάς μηχανάκι εφόσον δεν έχεις δίπλωμα.εκτος αν ειναι Z :happy2:περιμενε να το δει ο Τσακωνας ισως σε φωτισει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Ιανουάριος 21, 2013 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2013 DO NOT FEED THE TROLL!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
makio Ιανουάριος 21, 2013 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2013 πωωωω! φιλαρα ...πολυ ζημια!!ακριβως το ιδιο κι εγω ειχα περσι κι εφαγα 3 χρονια !!το χαρτι θα σου ερθει σε 1-2 μερες με περιπολικο και πας για προφυλακιση μεχρι το δικαστηριο!! κι εμενα ηταν με 80αρι! φαντασου τι θα παθεις εσυ με 125 ! ! κυβικα....αν ημουν στη θεση σου θα πηγαινα να κρυφτω σε κανα ορεινο χωριο για κανα 10ρι χρονια μπας και με ξεχασουν.....υπ οψιν οτι για να γλυτωσεις (ΑΝ....) δεν αρκει το διπλωμα για μηχανακι αλλα πιλοτου αεροποριας τουλαχιστον! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Ιανουάριος 22, 2013 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2013 Οπου παιζουν μηνυσεις κλπ δυσκολα μπορεις να βρεις λυση με γκουγκλαρισμα.Εχε τον νου σου τι χαρτια ερχονται σπιτι, και βρες δικηγορο να δεις τι θα κανεις με τα δικαστηρια.Αν οντως σουχουν κανει μηνυση, (οι καπς πολλες φορες τα μπερδευουν) ,προσεχε καλα, σε περιπτωση καταδικης (worst case senario) μπορει να μην καταλαβεις τιποτα και μετα απο 2-3 χρονια σε κανα μπλοκο να σε μαζεψουν "ΒΡΕ! ΕΛΑ ΕΔΩ! ΕΣΥ ΚΑΤΑΖΗΤΕΙΣΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕΣ ΤΟ 2013!!!!". Αυτο που γινεται τοτε ειναι κρατητηριο και Κορυδαλλος. Μπορει βεβαια να καταδικαστεις ερημην και το δικαστηριο να μετατρεψει την ποινη σου (δηλ να σου πει πληρωσε 10 ευρω για καθε μερα φυλακισης), να μην σε μαζεψουν ,αλλα μετα απο χρονια να βρεις ενα χρεος για την φυλακιση αυτη.Δεν ξερω την υποθεση σου, βγαλε διπλωμα οσο γρηγοροτερα γινεται και να παρακολουθεις οτι χαρτια ερχονται σπιτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Ιανουάριος 22, 2013 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2013 Γνώμη μου είναι να αλλάξει ο νόμος και να μπουζουριάζουν και τους γονείς σε τέτοιες περιπτώσεις. Το δις εξαμαρτείν....το 'φαγε ο κόκορας. Το "μου έτυχε" μου άρεσε. Και αυτή η τροχαία γμτ ε; Αντί να πάνε να φυλάνε κανέναν βουλευτή, σκορπούν μυνήσεις αριστερα-δεξιά για διπλώματα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιανουάριος 22, 2013 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2013 ανεπιδεκτος μαθησεως Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιανουάριος 25, 2013 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2013 αυτό που πάνε και βγάζουν δίπλωμα μετά για να το παρουσιάσουν στο δικαστήριο τι φρούτο ειναι πάλι ; Δηλαδή το δικαστήριο θα κρίνει ότι απλα δεν το ειχε μαζί του όταν τον σταμάτησαν; Την ρημάδα την ημερομηνία δεν θα την κοιτάξουν ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrooooo Ιανουάριος 25, 2013 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2013 αυτό που πάνε και βγάζουν δίπλωμα μετά για να το παρουσιάσουν στο δικαστήριο τι φρούτο ειναι πάλι ; Δηλαδή το δικαστήριο θα κρίνει ότι απλα δεν το ειχε μαζί του όταν τον σταμάτησαν; Την ρημάδα την ημερομηνία δεν θα την κοιτάξουν ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Ιανουάριος 25, 2013 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2013 I was here :fun: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.