Jump to content

GeForce Titan coming end of February!?!?

Staba

Recommended Posts

Καθιστε ρε παιδια ακομα ουτε release WHQL δε εβγαλε η nvidia 2o τοσα φτυαρια ουτε στο bulldozer launch δε βγηκαν

Η αληθεια ειναι οτι ειναι ακριβη αλλα δεν μπορει ο καθε πηκραμενος να μιλαει, η τιταν παιζει μονη της τωρα δεν υπαρχει απεναντι τιποτα

αν σου φαινεται ακριβη παρε 680(και παλι πιο γρηγοργη ειναι) σου λεει, εγω κονομαω απο την 680, θα συμπιεσω την τιμη της??... το μονο ευκολο ειναι να κανει ενα πραφ στις τιμες και να εξαφανισει την amd και με δυο καλσον δωρο:hehe:

• Replies 884
  • Created
  • Last Reply
Η αληθεια ειναι οτι ειναι ακριβη αλλα δεν μπορει ο καθε πηκραμενος να μιλαει, η τιταν παιζει μονη της τωρα δεν υπαρχει απεναντι τιποτα

αν σου φαινεται ακριβη παρε 680(και παλι πιο γρηγοργη ειναι) σου λεει, εγω κονομαω απο την 680, θα συμπιεσω την τιμη της??... το μονο ευκολο ειναι να κανει ενα πραφ στις τιμες και να εξαφανισει την amd και με δυο καλσον δωρο:hehe:

Με τον TITAN θα εξαφανίσει την AMD με το chip δηλαδή των 7,1B transistor .... ?

Γιατί από εκεί και κάτω η AMD έχει το πάνω χέρι σε κάθε κατηγορία προιόντων προς το παρόν. Τον έλεγχο της τιμής της ARES II δεν έχει και των 7990.

Λίγη λογική δεν βλάπτει ...

Ναι καλα τα λες αυτο το μαγαζακι της AMD που εχει κανει συμφωνιες με κατι αλλα μικρα μαγαζια οπως nintendo,sony,microsoft πρεπει να κλεισει αμεσα

Το κακό από εδώ και πέρα για την Nvidia είναι πως θα πρέπει να πληρώνει μεγάλα ποσά για τα ports από τις κονσόλες επάνω στις κάρτες της , χωρίς να έχει έσοδα από αυτές !!

Από την άλλη για την AMD το κόστος μειώνεται έχοντας κοινό hardware σε 3 πλατφόρμες !

Το κακό από εδώ και πέρα για την Nvidia είναι πως θα πρέπει να πληρώνει μεγάλα ποσά για τα ports από τις κονσόλες επάνω στις κάρτες της , χωρίς να έχει έσοδα από αυτές !!

Από την άλλη για την AMD το κόστος μειώνεται έχοντας κοινό hardware σε 3 πλατφόρμες !

τοτε τι ασχολεισε με τα pc παρε κονσολα

Αυτο και μονο ειναι γελοιο.Δηλαδη κοινως δε εχουμε τεχνολογια hardware να χτυπησουμε τον αντιπαλο, εχουμε μεινει πισω, και πιανουμε την αγορα software-consoles για να κρατηθουμε στο παιχνιδι ανταγωνισμου.Κλασικη τακτικη microsoft απο παλια τουλαχιστον εμαθε καλα πως να βγαζει απο την μυγα-ξυγκι.Μετα δηλαδη τι θα κανει για να χτυπησει και intel, θα κανει τα games να ναι συμβατα μονο με amd cpu??

Αυτο και μονο ειναι γελοιο.Δηλαδη κοινως δε εχουμε τεχνολογια hardware να χτυπησουμε τον αντιπαλο, εχουμε μεινει πισω, και πιανουμε την αγορα software-consoles για να κρατηθουμε στο παιχνιδι ανταγωνισμου.Κλασικη τακτικη microsoft απο παλια τουλαχιστον εμαθε καλα πως να βγαζει απο την μυγα-ξυγκι.Μετα δηλαδη τι θα κανει για να χτυπησει και intel, θα κανει τα games να ναι συμβατα μονο με amd cpu??

Μα δεν νομίζω πως είναι εσκεμμένο και μέχρι σήμερα συνέβαινε το ανάποδο.

Αυτό δεν δείχνει πως κάποιος έχει μείνει πίσω.

Η Nvidia με το "The Way It's Meant To Be Played" αυτό δεν κάνει στην AMD/ATI εδώ και χρόνια ?

Η INTEL με το IC++ το ίδιο δεν κάνει στην AMD εδώ και κάμποσα χρόνια ?

pwtableamdopteron-a54131a79d823596.png

Μήπως αυτές είναι μικρές εταιρίες, γιατί από κάτι τέτοια κρατιούνται ............

Hardware και software πάνε πακέτο ..... Πρέπει να συμβαδίζουν ..... και όποιος καταφέρνει να έχει κουμπωμένο software πάνω στο harfware του τραβάει καλύτερα!! Δεν το βλέπεις πρώτη φορά, ούτε και τελευταία και για να είμαστε ειλικρινείς έως σήμερα μόνο η AMD δεν έχει εφαρμόσει τέτοια τακτική ... Εεεε καιρός είναι :p

Εγω παντος απο μια καινουργια καρτα των 1000 ευρω περιμενα να παιζει crysis 3 1600p ολα τερμα 50-60 καρε

μαλιστα...

παντως μ αρεσουv οι γραφικοτητες που ακουγονται μετα απο καθε παρουσιαση καινουργιου hw, λεφτα δεν εχουμε,τουλαχιστον εχουμε την k@βλ@ ακομα :hehe:

Κανενας δε εχει μεινει πισω.Η intel σε τεχνολογια και η nvidia ειναι πολυ πιο μπροστα.Απλος νομος performance per watt.Eγω αντιθετως να στο παω λιγο πιο οικονομικα βλεπω μια AMD γονατισμενη απο τα cpus με τον faildozer να βγαζει το 7970 στα υψη αρχικα με αδικαιολογητη τιμη 500+ ευρω και στη συνεχεια να πιανει μονοπωλιο παλι για να επιβιωσει ολες τι αρπαχτες (κονσολες mid range τεχνολογια φθηνη δηλαδη).Ολα αυτα γιατι?

Γιατι πολυ απλα εχει πεσει πολυ σε κεφαλαιο και δε εχει να τα σκασει να αγορασει κεφαλια και να σπρωξει μπροστα το R&D της.Η ιδια κιολας εχει πει οτι 89xx series υπολογιζει ενα 15-20% max παραπανω σε σχεση με 79xx και αν βγει ο maxwel κλαφτα χαραλαμπε η διαφορα θα εκτοξευτει.Για cpu δε μιλαω καν το παρατησαν το παιχνιδι εναντι στην intel για fastest αποδοση per core και πανε σε low budget mobile λυσεις.Κριμα γιατι παλια η ΑΜD και η ATI εκει που κερδιζαν ηταν στην εξυπνη υλοποιηση με καλυτερο performance per watt και ανταγωνιστικες τιμες...

Κανενας δε εχει μεινει πισω.Η intel σε τεχνολογια και η nvidia ειναι πολυ πιο μπροστα.Απλος νομος performance per watt.Eγω αντιθετως να στο παω λιγο πιο οικονομικα βλεπω μια AMD γονατισμενη απο τα cpus με τον faildozer να βγαζει το 7970 στα υψη αρχικα με αδικαιολογητη τιμη 500+ ευρω και στη συνεχεια να πιανει μονοπωλιο παλι για να επιβιωσει ολες τι αρπαχτες (κονσολες mid range τεχνολογια φθηνη δηλαδη).Ολα αυτα γιατι?

Γιατι πολυ απλα εχει πεσει πολυ σε κεφαλαιο και δε εχει να τα σκασει να αγορασει κεφαλια και να σπρωξει μπροστα το R&D της.Η ιδια κιολας εχει πει οτι 89xx series υπολογιζει ενα 15-20% max παραπανω σε σχεση με 79xx και αν βγει ο maxwel κλαφτα χαραλαμπε η διαφορα θα εκτοξευτει.Για cpu δε μιλαω καν το παρατησαν το παιχνιδι εναντι στην intel για fastest αποδοση per core και πανε σε low budget mobile λυσεις.Κριμα γιατι παλια η ΑΜD και η ATI εκει που κερδιζαν ηταν στην εξυπνη υλοποιηση με καλυτερο performance per watt και ανταγωνιστικες τιμες...

Helly μην τα λες αυτά και αμολήσει το 8 core Jaguar και γίνει χαμός! Τρεμε Intel!!!!

μαλιστα...

παντως μ αρεσουv οι γραφικοτητες που ακουγονται μετα απο καθε παρουσιαση καινουργιου hw, λεφτα δεν εχουμε,τουλαχιστον εχουμε την k@βλ@ ακομα :hehe:

Γραφικοτητα?Δωσε εσυ 1000 ευρω για να παιζεις packman 3d.Eγω στο πιο βαρυ παιχνιδι θελω να δω πολυ καλες επιδοσεις ωστε να δικαιολογειται η τιμη

Kαι για να τα σπασω και να τα ξαναμοιρασω οπως ειπε ενα παλικαρι παλιοτερα εδω μεσα..

Μαγκια της εταιριας και της καθε εταιριας ΑΜD-NVIDIA θα ταν να βγαζουν καρτες με full optimized codes απο τους game developers.Αν συνεβαινε αυτο τωρα σε 3D vision Surround 5760*1080 θα παιζατε crysis 3 με μια Titan και στα ιδια χωρις 3D με καμια 680-7970.Επισης αν υπηρχε σοβαρος ανταγωνισμος θα βλεπατε και σοβαρες τιμες (9700pro-Gf4 εποχες για του παλιοτερους περι price wars),και εν τελη να ριξω και λιγο λαδι στη φωτια να μην με λετε και nvidia fanboy δε γουσταρω τον καθε hillbilly nvidia μεγαλοκεφαλο με το που πηρε λιγο "κεφαλι"να εχει αρχισει τιμολογηση ΙΝΤΕL που πριν 12 χρονια "επινε" απο τα παλικαρια στην 3Dfx που χαν φερει SGI τεχνολογια στα pc μας (opengl,glide,SLI)και επαιξε marketoπ00σ71ι@ για να φαει την "πιτα" .

Αυτα τα πα και ξαλαφρωσα

Για cpu δε μιλαω καν το παρατησαν το παιχνιδι εναντι στην intel για fastest αποδοση per core και πανε σε low budget mobile λυσεις.

Εδώ και χρόνια δεν κοιτάζουν την per core απόδοση ! Η ίδια η λογική του module τα απαγορεύει εξάλλου. Το multithread κοίταξαν πάνω απ`όλα. Δεν πιστεύω σε ένα single thread περιβάλλον σε ότι αφορά το μέλλον.

Από εκεί και πέρα, εγώ την 7970 μια χαρά την κόβω να στέκεται! Είναι η πρώτη φορά αν θυμάμαι καλά που η Nvidia έβγαλε πρώτη την νέα φουρνιά καρτών μετά την σειρά HD4000!

Και θα έπρεπε να το περιμένεις με τόσα project που είχε να υλοποιήσει παράλληλα η AMD.

Jaguar

Custom 8 core jaguar

HD 8000

Piledriver

Trinity

Richland

kavery

steamroller .

+ τα λοιπά για κονσόλες .

Επίσης δεν νομίζω να χαλούσε την Nvidia και κάθε Nvidia να είχε σε 3εις κονσόλες αποκλειστικότητα ... Απλά δεν μπόρεσε . Το γιατί μπορείς να το ψάξεις.

Εγώ επειδή εξακολουθώ να βλέπω τα πράγματα με άλλο μάτι μετά τις τελευταίες εξελίξεις , εδώ θα είμαστε και θα τα ξαναπούμε.

Για εμένα το "The Way It's Meant To Be Played" που τόσα χρόνια έδινε μπόνους στην nvidia γκρεμοτσκίζεται μεσω των κονσολών .. αν με καταλαβαίνεις.

Η προσάρτηση ενός επεξεργαστή με μικρό IPC αλλά πολλά cores στις κονσόλες θα σπρώξει αναγκαστικά τους κατασκευαστές παιχνιδιών στην υποστήριξη των πολυπύρηνων ! Πάλι αυτό είναι καλό για την AMD και την φιλοσοφία των προϊόντων της.

Η τακτική λοιπόν φαίνεται σωστή για την AMD αρκεί να συνεχίσει να βγάζει σωστά προϊόντα σε καλές τιμές .

Εξάλου τα φράγκα είναι στις μικρές κατηγορίες . Στα ψιλά έχεις 5% πωλήσεις και αν ...

53394.png

[MENTION=14120]narta[/MENTION]

Με την μαμά ψύκτρα, και "unlocked BIOS" θα παίζεις στα 1100MHz - 1150MHz ( Max Boost, με το average γύρω στα 1100-1117MHz ) και δίχως να σε ξεκουφαίνει ( αν έχεις ακούσει GTX 680 @ 100% FAN και 7970 @ 100% FAN καταλαβαίνεις για τι διαφορά μιλάμε ) [ δεν χρειάζεται 100% FAN άλλωστε ).

Αν έχεις τα 1000€ για την κάρτα, τα 200-250 να πάρεις ένα καλό WC δεν νομίζω πως είναι εμπόδιο πάντως :p

Εγω ακομα περιμενω real life experience απο κανονικους παιχτες. Απο bench χορτασαμε. Πάντως ηδη πεφτει γέλοιο, πολανε παιδια, σκυλια, γατια, νεφρα για να την παρουνε μερικοι. Και σε 6 μηνες θα βγει το 780 με 15% λιγοτερη αποδοση στα μισα λεφτα και θα τραβανε τα βυζια τους να κατεβασουν γαλα μερικοι :hehe:

Εχοντας διαβασει και τις 20 σελιδες ξεκατινιασματος και σχεδον ολα τα review εχω να πω τα εξης...

Η κατασταση ειναι σαν τα supercars η bugatti veyron ειναι ενα αυτοκινητο που σπαει το φραγμα των 400km/h αλλα κανει και $1m η ferrari και αλλες εταιριες βγαζουν αυτοκινητα που φτανουν 360-70-80 αλλα δεν φτανουν τα 400+ και κοστιζουν σαφως λιγοτερο. Δεν εχω ακουσει ομως σε καμια συζητηση να λενε

" Εχω την Ferrari και εσενα με την Veyron σε επιασαν κοροιδο γιατι πληρωσες $1m ΑΛΛΑ πας ΜΟΝΟ 30km/h περισοτερο απο εμενα που εδωσα $400Κ "

Καπως ετσι και εδω οι 7970 και οι 680 ειναι οι Ferrari η τιταν ειναι η veyron οποιος την βαλει στο κουτι του ειναι ο καλυτερος τι 1% τι 10% περισσοτερο αυτο ειναι ειναι η πιο δυνατη μονοπυρηνη καρτα αυτη την στιγμη στην αγορα, η αποκτηση της δεν ειναι υποχρεωτικη απο κανεναν οποιος τα εχει και θελει να ειναι ο πιο δυνατος την παιρνει και τελος!

Να συμπληρωσω οτι και οι δυο εταιριες ειναι εξυπνες η Nvidia εβγαλε το GK104 γιατι ηθελε να φτιαξει τον TITAN δεν εβγαινε η παραγωγη και για εμας και για τον ΤΙΤΑΝ οποτε εκανε το αυτονοητο, τωρα που τελειωσε με τον ΤΙΤΑΝ ειπε να ασχοληθει και λιγο με εμας τους απλους χρηστες και να κανει και μια γερη ενεση στα ταμεια της αλλα και στο prestige της λανσαροντας την πιο δυνατη μονοπυρηνη καρτα αυτη την στιγμη.

Η AMD απο την αλλη επειδη πολλα $$ δεν παιζουν ειπε να ασχοληθει με το ps4 για να μπει κανενα $$ στα ταμεια και απο το 2014 βλεπουμε αν θα βγαλουμε κατι να χτυπησει τον ανταγωνισμο που θα υπαρχει τοτε.

Εγω ουτε fan της μιας ειμαι ουτε της αλλης.

ΑΤΙ ειχα πριν και πηγα παλι σε NVIDIA τωρα σε ενα χρονο μπορει να παω παλι σε ΑΤΙ ή οτι μου γυαλισει καλυτερα, ευχομαι να ειχα τα λεφτα να παρω ΤΙΤΑΝ και ας με επιαναν "κοροιδο" γιατι θα ειχα το καλυτερο, αλλα ποιος δεν θελει το καλυτερο?

Δεν με ενδιαφερει αν ειναι 1% καλυτερο ή 50% καλυτερο απο οτι κυκλοφορει οπως λενε και στο χωριο μου και το εκλεψαν σε μια ταινια

"Doesn't matter if you win for an inch or a mile winning is winning" .

Καλα κανει η amd και πουλαει σε κονσολες....ειναι η δουλεια της να κατασκευαζει και πουλαει.εχει πιασει αρκετους τομεις και τα πηγαινει πολυ καλα.Ολες οι εταιρειες βγαζουν πιπες ή καλα προιοντα, δεν γινεται να εχει παντα καλα προιοντα!

Εγώ κάτι άκουσα για 25/2 στα μαγαζιά, φυσικά όχι για Ελλάδα.

Η τιμή εξωφρενικά μεγάλη αν και θα είναι η καλύτερη κάρτα για όλο το 2013.

Προσωπικά, θα περιμένω τους haswell και ίσως τότε πάρω μια ελπίζοντας ότι τότε θα έχει καλύτερη τιμή.

Εγω ακομα περιμενω real life experience απο κανονικους παιχτες. Απο bench χορτασαμε. Πάντως ηδη πεφτει γέλοιο, πολανε παιδια, σκυλια, γατια, νεφρα για να την παρουνε μερικοι. Και σε 6 μηνες θα βγει το 780 με 15% λιγοτερη αποδοση στα μισα λεφτα και θα τραβανε τα βυζια τους να κατεβασουν γαλα μερικοι :hehe:

μα την καρτα αυτη την περνεις για 2 χρονια και οταν πεσει η τιμη της περνεις και δευτερη:hehe:

Η κατασταση ειναι σαν τα supercars η bugatti veyron ειναι ενα αυτοκινητο που σπαει το φραγμα των 400km/h αλλα κανει και $1m η ferrari και αλλες εταιριες βγαζουν αυτοκινητα που φτανουν 360-70-80 αλλα δεν φτανουν τα 400+ και κοστιζουν σαφως λιγοτερο. Δεν εχω ακουσει ομως σε καμια συζητηση να λενε

" Εχω την Ferrari και εσενα με την Veyron σε επιασαν κοροιδο γιατι πληρωσες $1m ΑΛΛΑ πας ΜΟΝΟ 30km/h περισοτερο απο εμενα που εδωσα $400Κ "

Καπως ετσι και εδω οι 7970 και οι 680 ειναι οι Ferrari η τιταν ειναι η veyron οποιος την βαλει στο κουτι του ειναι ο καλυτερος τι 1% τι 10% περισσοτερο αυτο ειναι ειναι η πιο δυνατη μονοπυρηνη καρτα αυτη την στιγμη στην αγορα, η αποκτηση της δεν ειναι υποχρεωτικη απο κανεναν οποιος τα εχει και θελει να ειναι ο πιο δυνατος την παιρνει και τελος!

Προσοχή μόνο μην πάει τίποτα στραβά με τα unlocked bios και την δεις έτσι ... :hehe::hehe:

first-bugatti-veyron-crash_100220491_m.jpg

Ούτε στο νεράκι να την βάλεις , με τόσα που δίνεις !

bugatti-veyron-swim.jpg

Δεν είναι lamborghini countach = ARES II που ήταν βάρκα = πολυεστερική ... :hang2:

3013226_2_b.jpg

Αντε πέρασε και η σημερινή μέρα ... Πίσω στην πραγματικότητα ... :whip::whip:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.