Redemption Φεβρουάριος 21, 2013 #341 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2013 Για τις 670/680 έχει βγει, κάποιοι το κοπανάνε πάνω στην 670 FTW της EVGA και με 1.21V χτυπάνε 1300 Core. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freedom Φεβρουάριος 21, 2013 #342 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2013 Ξανα λεω οι επιδοσεις της καρτας ειναι μια χαρα, η υπερκοστολογηση της ειναι το θεμα...Μετα απο γρήγορη αναγνωση 12 reviews (καποια απο τα οποια ο Κολτρέην να τα κανει reviews αλλα τελος παντων) συμφωνω...Οι περισσοτεροι ξερουμε πως "παιζεται" το παιχνιδι, και προφανως δεν γινεται να υποδειξουμε σε καμια Nvidia/AMD το ποσο θα τιμολογησει τα προιοντα της αλλα...απο οποια μερια και να το δώ η τιμή προσωπικά μου φαινεται "λάθος" (την παρουσα στιγμη τουλαχιστον αν και παλι προσωπικά δεν περιμενω μειωση)...Oh, well... :nada: Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Φεβρουάριος 21, 2013 #343 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2013 Για τις 670/680 έχει βγει, κάποιοι το κοπανάνε πάνω στην 670 FTW της EVGA και με 1.21V χτυπάνε 1300 Core.Αν δεν κανω τραγικο λαθος, αυτο ειχε βγει επισημα για συγκεκριμενες καρτες και τροποποιηθηκε. Δηλαδη υπηρχε βαση για να δουλεψουν πανω. Εδω η Nvidia εκανε συμφωνια με τους vendors/partners να μην βγουνε τετοιες εκδοσεις, οπως αναφερεται στο αποσπασμα που παρεθεσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adpanos Φεβρουάριος 21, 2013 #344 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2013 Τελικά θα την πάρει κανείς ? Ετσι να για βλέπω να benchάρετε με τον zpaf ... :hang2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
firekiller Φεβρουάριος 21, 2013 #345 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2013 εγώ θα πάρω 99% αρκεί να μαζέψω χρήμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Φεβρουάριος 21, 2013 #346 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2013 next gen επιδοσεις, ultramonsteroverkill τιμη. Κανει κρα οτι απευθυνεται σε οσους παιζουν με πολλες καρτες/οθονες κλπ. Θα πουλησει οτι πουλησει και μετα θα πεσει η τιμη -ευχομαι - Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Φεβρουάριος 21, 2013 #347 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2013 φιλε μου η αληθεια ειναι.Απλα λακεδες και φερεφωνα ονειρευονται παντοδυναμια απο την μια εταιρεια λες και τους πληρωνει.Αυτο που γραφεις στην παρενθεση δεν ειναι σοβαρο.Αν υπηρχε καρτα θα την ΕΙΧΑΜΕ δει. Προφανώς δεν είδες τις 18688 K20X ( GK110 είναι ) που πούλησε στο ORNL ( Oak Ridge National Lab. ) για το Titan Supercomputer τον Αύγουστο που μας πέρασε... Επαναλαμβάνω τώρα επειδή δίχως να έχεις καμμία επαφή με την εταιρία αυτή ( ούτε και με Intel προφανώς ), βρές μου ένα official press release εταιρίας που να κάνει αυτό που λες σε παρακαλώ. Οσοι ονειρευεστε κλοκακια στο θεο, μην φατε εχει γλαρο: Βιάζεσαι και σκοντάφτεις και πέφτεις. Αυτό δεν είναι το Max Boost Clock ( αυτό που γράφουνε είναι το "guaranteed under any circumstances" boost που δείχνει και το GPU-z ), όταν παίζεις με αυτά τα settings η κάρτα ΑΠΕΙΡΑΧΤΗ ( μαμά BIOS, μαμά hardware ) πάει μέχρι και τα ~1100MHz. Μην φας εχει γλαρο.You can quote me on that. Ήδη τεχνικά είσαι λάθος γιατί έχουμε BIOS με 150% TDP, >1.20V voltage ID, και τέρμα OC ( 1200-1250 on water ). Αν δεν σου φτάνει το 150% TDP, έχουμε ένα απλό hardware mod για TDP Limitation disable Edit: Και επειδή δίσπιστοι υπάρχουν πολλοί... ss Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Φεβρουάριος 21, 2013 #348 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2013 Tσαμπα ΤΙΤΑΝΑ δεν θα παρετε οσο και να γουστάρετε! Βιllpeppas ποσα θες να τους κανεις μερικα ιδιαιτέρα ? Αδιάβαστους τους κοβω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Φεβρουάριος 21, 2013 #349 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2013 Tσαμπα ΤΙΤΑΝΑ δεν θα παρετε οσο και να γουστάρετε! Βιllpeppas ποσα θες να τους κανεις μερικα ιδιαιτέρα ? Αδιάβαστους τους κοβω... Εγώ θα πάρω τσάμπα αλλά δεν λέω πόσο για να ζηλέψετε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaris Φεβρουάριος 21, 2013 #350 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2013 Oυφ, σημερα πουλησα το ibiza... παμε για Τατιανα!:hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpaf Φεβρουάριος 21, 2013 #351 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2013 Tσαμπα ΤΙΤΑΝΑ δεν θα παρετε οσο και να γουστάρετε! Ορεστη μου μαλλον εσυ τελικα ηθελες να τον παρεις τζαμπα.Αντε πως και πως περιμενουμε να παμε ταμειο.... μεχρι 800 ευρω δινω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
firekiller Φεβρουάριος 21, 2013 #352 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2013 εγώ έβαλα αγγελία πάντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Φεβρουάριος 21, 2013 #353 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2013 Την 580 να την κρατήσω για physx η θα κάνει bottleneck??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
firekiller Φεβρουάριος 21, 2013 #354 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2013 Thread ban στον απο πάνω!!!! δεν γέλασα καθόλου!!!! :hang2: [MENTION=21984]fatalara[/MENTION] Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaris Φεβρουάριος 21, 2013 #355 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2013 εγώ έβαλα αγγελία πάντως Πυροσβεστη με αυτα που εβαλες αγγελια ουτε την Τατιανα απο την Ουκρανια δεν παιρνεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Φεβρουάριος 21, 2013 #356 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2013 Thread ban στον απο πάνω!!!! δεν γέλασα καθόλου!!!! :hang2:[MENTION=21984]fatalara[/MENTION] Μιλάω σοβαρά. Στην τιμή που θα την πάρω αν τελικά βγει στα 1000 ευρώ και όχι παραπάνω δεν είναι και τόσο απαγορευτική. Άπλα ρωτάω τους γνώστες αλλά μάλλον άκυρη ερώτηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
firekiller Φεβρουάριος 21, 2013 #357 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2013 Πυροσβεστη με αυτα που εβαλες αγγελια ουτε την Τατιανα απο την Ουκρανια δεν παιρνεις! Δεν ξέρω γιατί πράγμα μιλάς Έχω και για backup μια Evga 285 GTX Classified μιά Evga 580GTX Classified και άλλη μια 7970 lightning οπότε αν στραβώσει το οικονομικό κάτι θα κάνω για να πάρω τιτάνα Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Φεβρουάριος 21, 2013 #358 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2013 Eπειδη αυριο θα γινει μάζωξη ΤΙΤΑΝΩΝ, ετοιμασου ZPAF να σε κανω να δωσεις τη μπουρουχα σου! Δεν μας ακουμπαει η κριση εμας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antonis21 Φεβρουάριος 21, 2013 #359 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2013 Θελω να πιστευω οτι οι επομενες 8970/780 θα κοστιζουν περιπου 500 ευρω και οχι παραπανω γιατι οι τιμες εχουν παρει τον ανηφορο Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Φεβρουάριος 21, 2013 #360 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2013 Προφανώς δεν είδες τις 18688 K20X ( GK110 είναι ) που πούλησε στο ORNL ( Oak Ridge National Lab. ) για το Titan Supercomputer τον Αύγουστο που μας πέρασε...Επαναλαμβάνω τώρα επειδή δίχως να έχεις καμμία επαφή με την εταιρία αυτή ( ούτε και με Intel προφανώς ), βρές μου ένα official press release εταιρίας που να κάνει αυτό που λες σε παρακαλώ. Βιάζεσαι και σκοντάφτεις και πέφτεις. Αυτό δεν είναι το Max Boost Clock ( αυτό που γράφουνε είναι το "guaranteed under any circumstances" boost που δείχνει και το GPU-z ), όταν παίζεις με αυτά τα settings η κάρτα ΑΠΕΙΡΑΧΤΗ ( μαμά BIOS, μαμά hardware ) πάει μέχρι και τα ~1100MHz. Ήδη τεχνικά είσαι λάθος γιατί έχουμε BIOS με 150% TDP, >1.20V voltage ID, και τέρμα OC ( 1200-1250 on water ). Αν δεν σου φτάνει το 150% TDP, έχουμε ένα απλό hardware mod για TDP Limitation disable Edit: Και επειδή δίσπιστοι υπάρχουν πολλοί... ss Και στο Yugo αμα ριξεις ναφθαλινη παει σαν τρελλο για 1-2 χιλιομετρα Τα hardware mods κοκ ενδιαφέρουν το 2% που θελει να βλεπει στιγμιαια νουμερα σε bencho προγραμματα. Για τον αν το max OC στα 1250ΜHz μπορει να αντεξει σε 5-6 ωρες BF3/Crysis ενδιαφέρει το υπολοιπο 98% Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.