Jump to content

GeForce Titan coming end of February!?!?

Staba

Recommended Posts

Ban στον [MENTION=15972]Staba[/MENTION] που παιζει με τον πόνο του Τιτάνιου... :hehe:

• Replies 884
  • Created
  • Last Reply
Η παραγγελια εφυγε για την απλη!

Με γειααααααααααααααααααα!!!!

Αντε να σε δω... ;)

αντικαταβολή απο το μαγαζί αυτό παίζει?

Nope. Α και δεν είναι μαγαζί, το e-shop της evga είναι, μόνο προιόντα evga. δεν έχει καμιά τρελή ποικιλία σε μητρικες σκληρους κλπ..

αντικαταβολή απο το μαγαζί αυτό παίζει?

εννοώ το Ολλανδικό :p

Δεν το χω ψάξει ούτε έχω πάρει κάτι από το συγκεκριμένο. απλά το πόσταρα γιατι μου έκανε εντύπωση η τιμή. το μόνο που ξέρω είναι οτί δουλευουνε gls , πράγμα που σημαίνει κανα 40 αρι τα μεταφορικά.

Nope. Α και δεν είναι μαγαζί, το e-shop της evga είναι, μόνο προιόντα evga. δεν έχει καμιά τρελή ποικιλία σε μητρικες σκληρους κλπ..

Παγωτά έχει? :-P

Στάλθηκε από το ZTE-BLADE μου

https://www.4launch.nl/shop/product/136190/-videokaart-pci-e-geforce-gtx-titan-6gb-2xdvi-hdmi-dp/hardwareinfo

Zotac Videokaart PCI-e GeForce GTX Titan 6GB 2xDVI/HDMI/DP

Artikelnummer:136190 permalink.gif Levertijd:i.gifmeer dan 10 werkdagen Voorraad:0 Type:GeForce GTX Titan Vendorcode:ZT-70101-10P Ean:4895173601569 Garantie:i.gif2 jaar via 4Launch Prijs (incl BTW):€ 793.00 Deel dit product: Share on facebook Share on print Share on favorites Share on google Share on twitter More Sharing Services

136190s.jpg

€ 793.00

Η τιμή ισχύει?

Αντε με το καλο να σου ρθει το νεο κοριτσι.Αν ειναι καλο και σου κανει τα κεφια τοτε θα με βαλεις στην πριζα να δωσω τα 2 δικα μου γκομενακια 690 για ενα και καλο:D

Στάλθηκε από το GT-N7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Ααααα [MENTION=22717]azazil1190[/MENTION] δε θέλω μισές δουλειές!!!

Δύο δίνουμε...δύο παίρνουμε!!!:p

Αντε με το καλο να σου ρθει το νεο κοριτσι.Αν ειναι καλο και σου κανει τα κεφια τοτε θα με βαλεις στην πριζα να δωσω τα 2 δικα μου γκομενακια 690 για ενα και καλο:D

Στάλθηκε από το GT-N7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

θα τα δώσεις έτσι και αλλιώς, τον εαυτό σου κοροιδεύεις :p Άντε περιμένουμε και κάνα benchaki οι απλοί θνητοί :D

Ααααα [MENTION=22717]azazil1190[/MENTION] δε θέλω μισές δουλειές!!!

Δύο δίνουμε...δύο παίρνουμε!!!:p

αχαχαχα ΣΩΣΤΟΣ!!!!!παει 8α με διωξει η γυναικα.8α μεινω με 2 τατιανες !!!!!!!!!

Και εγω περιμένω τις δικές μου... αργουν ρε γμτ και δεν αντέχω. Csaris θα είμαι οκ με 2 για 3D sourround;;;

Και εγω περιμένω τις δικές μου... αργουν ρε γμτ και δεν αντέχω. Csaris θα είμαι οκ με 2 για 3D sourround;;;

Surround υπεραρκετος!

Για 3D Surround υπολογιζε οτι τα καρεδακια σου θα ειναι 40-50% κατω!

Ναι γνωρίζω. Είχα παλιότερα 3d σκέτο και κάπου εκει επεφταν. Αν τις βάλω στα νερά θα χάσω εγγύηση έτσι;

Ναι γνωρίζω. Είχα παλιότερα 3d σκέτο και κάπου εκει επεφταν. Αν τις βάλω στα νερά θα χάσω εγγύηση έτσι;

Αποψη μου παρε τα 2312 ή τα 2412 που εχουν και DP και μην ασχοληθεις με 3D.

Κανονικα την χανεις την εγγυηση με τα μπλοκακια αλλα εφοσον τα ξεμονταρεις/μονταρεις προσεκτικα ετσι ωστε να μην φαινεται ανοιγμενη η καρτα δεν θα χεις κανενα προβλημα!!

Mωρη τσιγκουνα EVGA με γαιδουρι το στελνει..:tomato:

upsal.jpg

[MENTION=10015]csaris[/MENTION] , PM'd ... :alien:

ΥΓ: μου λυθηκε και η απορία γιατι είναι μονο 12 ευρω τα μεταφορικά, λολ...

Αν πάρω αλλα 2 τέτοια; Monitor SA950 γτ έχω ήδη μια θα κάνω χωριό;

Aυτα ειναι ΤΝ...

Και το ΤΝ σε πολλες ιντσες δε βολευει επειδη δεν εχει καλες γωνιες θεασης.

Παρε μονο καποια με ips ή οτι αλλο πανελ βρεις.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.