Jump to content

GeForce Titan coming end of February!?!?

Staba

Recommended Posts

ακομα συλλέγουν τα σαπακια...οταν βγάλουν μια καλη ποσότητα θα τα ριξουνε στην αγορα!

Τιποτα δεν πετιέται οπως ξέρουμε!

Μην εχει μονο κρεας αλογου μεσα και χλιμιντριζουμε μετα! :hehe:

• Replies 884
  • Created
  • Last Reply

Τελικά αυτό το μετρο είναι τέρμα unoptimized αφού κυκλοφορούν gpu των 1000€ έπειτα από 3 χρόνια από την κυκλοφορία του παιχνιδιού και πάλι δεν μπορείς να το παίξεις άνετα :-P

Στάλθηκε από το ZTE-BLADE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Γιαννη ακου πως θα γινει...

1. Κανεις uninstall asap το metro.

2. Aπο βδομαδα ερχεσαι σπιτι μαζι με [MENTION=9802]takis-pa[/MENTION], [MENTION=478]sebastian[/MENTION] να δεις το ζευγαρι της χρονιας.

3. Καπακι ριχνεις παραγγελια.:D

---------------------------------------------------------------------------

Αστεια διαφορα...

1290mhz+ ο πυρηνας.

valleysingle2.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Τατιανα +60% πανω απο 680.

1365718

Να κάνω μια ερώτηση???

Γιατί κάποιος να πάρει μια Titan και όχι μια 690 που είναι και καλύτερη???

ψιλό ρητορική ερώτηση.

TITAN-VS-SLI-3.jpg

Γλιτωνεις το ms και εχεις εναν πυρηνα που παιζει 99% load συνεχεια.

Για το CF δεν συζηταω καν τα νουμερα μιλανε απο μονα τους.

Για ποιο λόγο κάποιος με μία οθόνη να μη θέλει sli?

Σε μια οθόνη με sli παίζει ms?

edit

[MENTION=10015]csaris[/MENTION]

Καλοδούλευτες man!

Επίσης Χρήστο εσύ sli δεν έχεις?Δεν έχεις ms?Πόσο μάλλον με τρεις οθόνες?

Για ποιο λόγο κάποιος με μία οθόνη να μη θέλει sli?

Σε μια οθόνη με sli παίζει ms?

edit

[MENTION=10015]csaris[/MENTION]

Καλοδούλευτες man!

Επίσης Χρήστο εσύ sli δεν έχεις?Δεν έχεις ms?Πόσο μάλλον με τρεις οθόνες?

Βασικα εγω παντα μιλαω για τρια μονιτορ... σε ενα μονιτορ δεν μπορω να παιξω πλεον.

Σε μια οθονη παλι υπαρχει αλλα ειναι αναλογως ποσα καρε βλεπεις.

Αν π.χ. εχεις 100fps σταθερα σε καποιο game δυσκολα βλεπεις ms. Aν ομως βλεπεις π.χ. 70fps εχεις ms της αρκουδας.

Στα τρια μονιτορ και το SLI εχει ms αλλα αν βαλεις vsync on εξαφανιζεται. Εχει βγαλει η πρασινη τωρα και vsync smooth on για τα SLI συστηματα και ειναι μπομπα.

Γιαννη ακου πως θα γινει...

1. Κανεις uninstall asap το metro.

2. Aπο βδομαδα ερχεσαι σπιτι μαζι με [MENTION=9802]takis-pa[/MENTION], [MENTION=478]sebastian[/MENTION] να δεις το ζευγαρι της χρονιας.

3. Καπακι ριχνεις παραγγελια.:D

Να κανω uninstall και το avp ; :p

avpt.png

Θα ερθω αφου υπαρχει ισορροπια (Ati vs Nvidia) στην παρεα. :D

Για παραγγελια δυσκολο το βλεπω μιας και ψηνομαι για Yoshimura σε crossfire διαταξη. :hehe:

yosi.png

TITAN-VS-SLI-3.jpg

Γλιτωνεις το ms και εχεις εναν πυρηνα που παιζει 99% load συνεχεια.

Για το CF δεν συζηταω καν τα νουμερα μιλανε απο μονα τους.

Όλο αυτό όμως φαίνεται λίγο υπερβολικό. Ούτε που θα καταλάβει κανείς τη διαφορά του ~1sec ανάμεσα στην 680 SLi και την Titan, ενώ θα πάρει καλύτερο VFM. Tα μόνα + κατα τη γνώμη μου είναι ότι δε θα έχεις μπλεξίματα με SLi incompatibilities και το έξτρα VRAM αν και ακόμα και αυτό, σιγα. Έτσι και αλλιώς αν κάποιος είναι σε δίλημμα αν θα πάει σε 690 ή Τιτάνα, δε νομίζω πως πάει για μακροχρόνια αγορά, αλλά γιατί θέλει το καλύτερο δυνατό.

Βασικά όλο το chart είναι...κάπως, μιας και latency μέχρι 16ms δύσκολα θα το καταλάβεις. Υπήρχαν ακόμα και μελέτες γύρω από αυτό.

edit: http://www.overclock.net/t/1365250/hardware-info-amd-radeon-hd-7970-ghz-edition-vs-nvidia-geforce-gtx-680-frametimes-review/10#post_19392996

Το ms σε SLI και CF με vsync off με κάτω από 100 fps το βλέπω πεντακάθαρα... σε σημείο να μην μπορώ να παίξω!

Προτείνω, sli και cf μόνο με vsync on σε ένα monitor γι αυτό καλύτερα τα 120hz για να κλειδώνετε ψηλά!

εγω παντως το ms σε SLI και CF χωρις vsync με κατω απο 100 fps το βλεπω πεντακαθαρα... σε σημειο να μην μπορω να παιξω!

sli και cf μονο vsync σε ενα monitor γι αυτο καλυτερα τα 120hz για να κλειδώνετε ψηλα!

Μόλις μου έλυσες μία απορία που ετοιμαζόμουν να κάνω!:):T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.