Jump to content

GeForce Titan coming end of February!?!?

Staba

Recommended Posts

μετα απο 20 σελιδες ωραιες παρεα με το καφεδακι μου..

να ρωτησω ;

οι διαφορες αυτες που εχουν βγει μεχρι τωρα , λογικα δε θα "αυξηθουν" οταν θα βγουν και νεοτεροι οδηγοι ;

Καθε φορα ετσι δε γινεται ;

και επισης να καταλαβω γιατι ΧΑΘΗΚΑ.

ειναι το ιδιο τσιπακι με την 680 ; και το boostare?

αν ναι το 780 ποιες οι διαφορες με το 680 / τιταν και γιατι να εχει λιγοτερα απο 1000Ε? αν ειναι ταχυτερο απο το ΤΙΤΑΝ;

η δε καταλαβα σωστα ;

• Replies 884
  • Created
  • Last Reply

Εγω μαλλον καταλαβα οτι ειναι το τσιπακι το οποιο ηταν αρχικα να βγει η 680 και αυτο που εχει τωρα η 680 θα το ειχε τοτε η 670 αλλα τελικα αυτοι μας ειπαν οτι ειναι μπροστα απο την 7970 κι εμεις τοτε βαλαμε το τσιπακι της 670 στην 680 και το τσιπακι της 680 το βγαλαμε 1 χρονο μετα σαν Titan αλλα με περιορισμενη διαθεσιμοτητα :p

Αυτο ακριβως τιποτε αλλο....

Η 780 αν δεν έχει βγάλει κάτι τρομερό η AMD μέχρι τότε, θα είναι υποδεέστερη της Titan @GoMaR

Αν δεν εχει βγάλει κατι δυνατό η amd (μονοπυρηνο αρκετα πανω απο 680, να πλησιαζει την 780), φοβάμαι θα βάλει το 780 στα 800 ευρώ και θα μας πουλάει τρέλα:

"σασ έχω 670 στα 400 ευρω, 680 στα 550-600ευρω, 780 στα 700-800 ευρω, ακατανομαστο στα 900 ευρω και 690 στα 950 τι αλλο θέλετε και γκρινιαζεται για της τιμές? Σας ετοιμαζω και την επόμενη γενια στα 1500 ευρω, ξηλωθήτε"

Αν δεν εχει βγάλει κατι δυνατό η amd (πανω απο 680)

Sorry κιόλας, αλλά σύμφωνα με τις μετρήσεις που έχουν βάλει παραπάνω, η AMD έχει ήδη κάτι πάνω από 680 και μάλιστα 100€ φθηνότερο... :whistle2:

Sorry κιόλας, αλλά σύμφωνα με τις μετρήσεις που έχουν βάλει παραπάνω, η AMD έχει ήδη κάτι πάνω από 680 και μάλιστα 100€ φθηνότερο... :whistle2:

διορθώθηκε,

το σημαντικο ήταν η τιμολόγηση που φοβαμαι θα ακολουθήσει η Nvidia, οχι το ποιος ειναι 1 καρε ποιο πανω.

Η nvidia πάει να παιξει το συστημα της Ελλάδας. Θέλουμε να αυξήσουμε τα εσοδα γρήγορα? βάλτε φόρους , ανεβάστε φπα, τιμές.Ας πουληθούν λιγότερες κάρτες , να βγάλω περισσότερα λεφτα. Μακροπρόθεσμα θα την βλάψει λογικά.

Και η amd ακολούθει την ποιο σωστή λογική. βελτιώστε τα προιόντα, βάλτε ποιό λογικές τιμές να πουληθούν περισσότερα κομμάτια, επενδύστε σε νέες αγορες (κονσόλες). Μακροπρόθεσμα θα της βγεί σε καλό σιγουρα.

διορθώθηκε,

το σημαντικο ήταν η τιμολόγηση που φοβαμαι θα ακολουθήσει η Nvidia, οχι το ποιος ειναι 1 καρε ποιο πανω.

Η nvidia πάει να παιξει το συστημα της Ελλάδας. Θέλουμε να αυξήσουμε τα εσοδα γρήγορα? βάλτε φόρους , ανεβάστε φπα, τιμές.

θα μπει σε μνημονιο??

Η απαντηση της AMD για τον Τιτανα ειναι γεγονός. Γιατι να δώσεις 999 ευρω για τιτανα οταν μπορείς να παρεις με 500 ευρω ενα.........

122b.jpg

ΣΑΜΠΟΥΑΝ?!?!?!?!?!?!? Εντάξει πείτε το... Μην ντρέπεστε βρε.... έχετε χάσει τα αυγα και τα πασχάλια...

Πρέπει να ειναι ότι ποιο άστοχο έχω δει για διαφημιση

Δεν κάνουν τέτοιες ανακοινώσεις τωρα. τώρα μπαινουμε στο εργαστήριο και σχεδιαζουμε τις 8ΧΧΧ

.RENDER RINSE REPEAT. χαχαΧΑΧΑΧΑ!!

Τώρα και σε γιαούρτι AMD 2%

mYI2XUH.jpg

Άντε και λίγα PhysX στην AMD να είμαστε κομπλέ..

Επρεπε να βάλουμε μια δημοσκόπηση στο θεμα. Ποιά είναι η λογική τιμη της TITAN. 800 ευρώπουλα θα ηταν μια χαρα νομίζω.

ή ακομα και πόσοι θα την αγοράσουν τωρα που έμαθαν την τιμη.....

Θυμάμαι το 2006 παρουσιάστηκε η 8800GTX με προτεινόμενη τιμή 599$ ,κορυφή τότε και η απόλυτη επιθυμία κάθε gamer,ένα σχεδόν χρόνο αργότερα ήρθε η 8800gt (G92) με την μισή τιμή και επιδόσεις ίδιες και σε πολλές περιπτώσεις καλύτερες,δεν αποκλείω επομένως σε 8-10 μήνες να έρθει η gtx780 με επιδόσεις Titan και τιμή σίγουρα πιο προσιτή σε εύρος 500-600$,απλές εικασίες κάνω και μόνο ο χρόνος θα δείξει!!!

και επισης να καταλαβω γιατι ΧΑΘΗΚΑ.

ειναι το ιδιο τσιπακι με την 680 ; και το boostare?

αν ναι το 780 ποιες οι διαφορες με το 680 / τιταν και γιατι να εχει λιγοτερα απο 1000Ε? αν ειναι ταχυτερο απο το ΤΙΤΑΝ;

η δε καταλαβα σωστα ;

οι 6ΧΧ είναι GK104.

H ΤΙΤΑΝ είναι GK110. To GK110 θα ήταν η ναυαρχίδα αλλά ακόμα τότε είχε προβλήματα στα yields (γι αυτό και δεν εμφανίστηκε καν σαν Tesla), οπότε και έκαναν την 680 με GK104 σε μεγάλα clocks. Έριξαν και το PR παραμύθι πως έβαλαν την GK104 γιατί ο ανταγωνισμός δεν ήταν αρκετός και όλα οκ.

Επρεπε να βάλουμε μια δημοσκόπηση στο θεμα. Ποιά είναι η λογική τιμη της TITAN. 800 ευρώπουλα θα ηταν μια χαρα νομίζω.

:o

Νομίζω τα θέλει ο πωπός σας :p

Λογική τιμή θα ήταν όλες οι καρτες που έχουμε τώρα να ήταν 25-30% πιο κάτω. Μαζί και ο Τιτάνας.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.