Orbitech Φεβρουάριος 23, 2013 #501 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2013 Eντυπωσιακη? Ναι!Καλυτερη single GPU? Μακραν!Kαλη αποδοση/τιμη? Xαλια!Γιατι πραγματικα να πουλησω το SLI 680 μου που κατα μεσο ορο ειναι αρκετα ταχυτερο οπως και μια 690 στα ιδια λεφτα για να παρω Titan? Eκατσα και εβγαλα απο τα benches του Guru3D σε 2560x1440(καποια με φιλτρα), την μεση ποσοστιαια διαφορα απο Titan SLI σε 680 SLI στα κορυφαια 10 συγχρονα παιχνιδια. Το 680 SLI ειναι στο 73% της αποδοσης του Titan SLI σε μια πληρως gpu limited αναλυση. Η χρηματικη διαφορα στην καλυτερη ειναι 80% μεγαλυτερη για 27% κατα μεσο ορο καλυτερες επιδοσεις.Να μην το παω παραπερα που με τα ιδια λεφτα κανεις xfire με 7970 GHz, που της ριχνει στα αυτια..Ξαναλεω για μενα ειναι απιστευτη single καρτα,αλλα way way overpriced.. Ειναι το extreme overpriced προιον που καιρο τωρα ηθελε η nVidia.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zakcarlos007 Φεβρουάριος 23, 2013 #502 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2013 Παρακολουθώ αρκετό καιρό την συζήτηση θέλω να πω ότι κάρτα μπορεί να ειναι τούμπανο μπορεί να παίζει τα πάντα αλλα.... Η τιμή ρε παιδιά δεν ειναι δυνατόν 1000 ευρώ... Μιλάμε για πολλά λεφτα ( να το πω κοροϊδία ) δεν ξέρω κάποιο παιδί πάνω είπε ότι παλιά περνάμε καρτες παράδειγμα 8800 gtx ultra με 600 ευρώ είχα παρει 2 τοτε τι άλλαξε και εχει αυτή η καρτα τόσο υψηλή τιμή Μακάρι να απαντήσει η κόκκινη μερια γιατί στο μέλλον βλέπω ότι θα μας παρουν τα σοβρακα για να έχουμε μια κάρτα αξιόλογη ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antonis21 Φεβρουάριος 23, 2013 #503 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2013 Και γιατι να απαντησει?Ποσοι αγοραζουν καρτα με 1000 ευρω που ειναι πιο αργη απο 2 καρτες των 800 ευρω?Θα βγαλει οταν ερθει η ωρα την 8970 γυρω στα 500 πανω κατω και θα εχει παραπλησιες επιδοσεις(θελω να πιστευω) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orbitech Φεβρουάριος 23, 2013 #504 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2013 Γιατι ο κορυφαιος Intel και παλιοτερα AMD παντα πωλoυταν σε μια τιμη απιστευτη ενω οι επιδοσεις δεν δικαιολογουσαν τετοια τιμη;Eτσι θελει να το κανει και η nvidia.. Σου λεει εδω και τωρα σου δινω μακραν την καλυτερη single gpu αλλα θα πληρωσεις τρελλο premium αν την θες.. Το ιδιο πραγμα ειναι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antonis21 Φεβρουάριος 23, 2013 #505 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2013 Δικιο εχεις αλλα μιλαμε για καρτες γραφικων οχι για επεξεργαστες.Στις καρτες εχεις πιο πολλες επιλογες οπως να κουμπωσεις δυο για παραδειγμα sli/cf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orbitech Φεβρουάριος 23, 2013 #506 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2013 Καλα και σε επεξεργαστες το κανεις αυτο αλλα ειναι αλλη συζητηση..Οι επιλογες ειναι ιδιες δεν αλλαξαν με την ελευση του Titan. Απλα υπαρχει πλεον και ενα lux προιον για αυτους που διατειθονται να ξοδεψουν οσα χρειαζεται για να εχουν τις καλυτερες επιδοσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zakcarlos007 Φεβρουάριος 23, 2013 #507 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2013 Αντώνη με το πιστεύω θα μείνουμε απο ότι βλέπω απο την amd.. Τωρα orbit μιλάς για επεξεργαστες που απο όσο θυμάμαι πάντα υπήρχε απο την μεριά της intel τιμές χίλιαρικου.. Εδώ βλέπω πρώτη φορά το κόστος να ξεπερνάει το 1000 σε μόνο πύρινη κάρτα γραφικών είμαι ιταλια και λίγο που το είδα η κάρτα εχει και 1300 ευρώ απλά έλεος ήμουν κοντά σήμερα να την αγοράσω προ παραγγελία αλλα το ξανά σκέφτηκα και δεν πεφτω στην παγίδα ωστε να εχω και καλα την ταχύτερη Single card ευχαριστω δεν θα παρω. καλυτερα 2 7970 ghz και θα μου βγει το πολυ 600 ευρώ....:suicide2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Φεβρουάριος 23, 2013 #508 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2013 Και γιατι να απαντησει?Ποσοι αγοραζουν καρτα με 1000 ευρω που ειναι πιο αργη απο 2 καρτες των 800 ευρω?Θα βγαλει οταν ερθει η ωρα την 8970 γυρω στα 500 πανω κατω και θα εχει παραπλησιες επιδοσεις(θελω να πιστευω)Πολλά ΘΑ και πολλά πιστεύω ( αλήθεια, αν πιάνει σε επιδόσεις την Titan, και ενώ η AMD θέλει όσο το δυνατόν περισσότερο κέρδος γίνεται, θέλουνε χρήμα, και αν είδες τα οικονομικά αποτελέσματα δεν έχουνε καθόλου καλά κέρδη σε σχέση με τον τζίρο τους, γιατί να μην την τιμολογήσουνε στα ίδια, ή και περισσότερα αν είναι καλύτερη, ή αν είναι λίγο πιο κάτω, γιατί να μπεί στα 500€ (επειδή έτσι θες εσύ ?) και να μην την βάλουνε στα 900€ ? Αφού η άλλη για λίγο πάνω θα θέλει 1000€ άλλωστε... ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antonis21 Φεβρουάριος 23, 2013 #509 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2013 Θα δειξει κανεις δν μπορει να ξερει.Μακαρι μετα την titan οι τημες για τις 8970/780 να μην παρουν τον ανηφορο και μην εχουνε τιμη εκκινησης 700ευρω για παραδειγμα.Γιαυτο ειπα πριν θελω να πιστευω γυρω στα 500 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Φεβρουάριος 23, 2013 #510 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2013 Οι ενσωματωμένες GPU δεν πρόκειται να φτάσουνε τις επιδόσεις μιας 7970GE/680 ούτε σε 5 χρόνια από τώρα... Μεγαλη κουβεντα... φαε, μεγαλη μπουκια μην... πεις Ποια ειναι η καλυτερη ενσωματωμενη GPU τωρα? Να βαλω την 7660 του Α10? Ποια ηταν η καλυτερη καρτα πριν 5 χρονια? (καμμια 9800GTX/3870??) Απο οτι λενε στα φορα δεξια-ζερβα ειναι ελαχιστα καλυτερη η 9800GTX σε τιποτα συνθετικα benchies και φανταζομαι πολυ καλυτερη η 7660 σε συγχρονα παιχνιδια... Αν ολα πανε οπως "πρεπει" να πανε εισαι 1000% εξω... Αν κολλησουν σε καποιο κατασκευαστικο-μαρκετιστικο glitch το πετυχαινεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orbitech Φεβρουάριος 23, 2013 #511 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2013 Αντώνη με το πιστεύω θα μείνουμε απο ότι βλέπω απο την amd.. Τωρα orbit μιλάς για επεξεργαστες που απο όσο θυμάμαι πάντα υπήρχε απο την μεριά της intel τιμές χίλιαρικου.. Εδώ βλέπω πρώτη φορά το κόστος να ξεπερνάει το 1000 σε μόνο πύρινη κάρτα γραφικών είμαι ιταλια και λίγο που το είδα η κάρτα εχει και 1300 ευρώ απλά έλεος ήμουν κοντά σήμερα να την αγοράσω προ παραγγελία αλλα το ξανά σκέφτηκα και δεν πεφτω στην παγίδα ωστε να εχω και καλα την ταχύτερη Single card ευχαριστω δεν θα παρω. καλυτερα 2 7970 ghz και θα μου βγει το πολυ 600 ευρώ....:suicide2: Η nvidia προσπαθει καιρο τωρα να κανει αυτο που κανει η Intel. Τωρα ειχε ενα ασσο στο μανικι λογω ελλειψης ανταγωνιστικης απαντησης με το GK110 και το εκανε. Αλλα επαναλαμβανω.. Γιατι επηρεαζει αυτο τις δικες μας επιλογες απο την στιγμη μαλιστα που δεν φερνει και την επανασταση στις επιδοσεις; Απλα υπαρχει ενα ακομη προιον στο ultra high end κομματι της αγορας και για πρωτη φορα αυτο ειναι single gpu solution. Και σαφως καλα θα κανεις να παρεις 2 7970, δεν χωραει και ερωτημα. Αυτη η καρτα ειναι για αυτους που το φυσανε και θελουν ενα titan sli ή tri(3 way) sli για να κανουν benches ή να εχουν τις καλυτερες δυνατες επιδοσεις σε multi gpu solutions ή απλα για show off p.s Το ενδιαφερον θα ειναι να δουμε στην επομενη γενια αν θα μπορεσει να εχει ενα αναλογο προιον η nvidia για να συνεχισει αυτο που κανει τωρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Φεβρουάριος 24, 2013 #512 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2013 Μεγαλη κουβεντα... φαε, μεγαλη μπουκια μην... πεις Ποια ειναι η καλυτερη ενσωματωμενη GPU τωρα? Να βαλω την 7660 του Α10? Ποια ηταν η καλυτερη καρτα πριν 5 χρονια? (καμμια 9800GTX/3870??) Απο οτι λενε στα φορα δεξια-ζερβα ειναι ελαχιστα καλυτερη η 9800GTX σε τιποτα συνθετικα benchies και φανταζομαι πολυ καλυτερη η 7660 σε συγχρονα παιχνιδια... Αν ολα πανε οπως "πρεπει" να πανε εισαι 1000% εξω... Αν κολλησουν σε καποιο κατασκευαστικο-μαρκετιστικο glitch το πετυχαινεις... Ότι μπορουν να το κάνουν - ακόμα και τώρα, μπορούν. Και στο xbox720 αυτό δεν λέγεται ότι έκαναν; Απλά δε βγάζει ιδιαίτερο νόημα, μιας και αυτά τα combo (cpu+ κάπως gaming gpu) προορίζονται για budget συστήματα. Ποιος θα πάει να δώσει 3-4 κατοστάρικα για επεξεργαστή + σοβαρή vga on chip από τους gamers. 0 αναβάθμιση κάρτας - με μόνη λύση το xfire. Πολύ χλωμό. Γνώμη μου ότι πάντα τα igp θα είναι "φτηνιάρικα". Κάποια στιγμή προφανώς θα ανέβουν σε απόδοση, αλλά τότε θα έχουν βγει discreet που θα είναι πάλι κλάσεις καλύτερες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyr.. Φεβρουάριος 24, 2013 #513 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2013 καλα τι λεμε? θα ψτιαχνουμε δυνατα gaming pcs με apu?ο πεινασμενος καρβελια ονειρευεται(μεσα σε αυτους κι εγω)για λαπτοπ και ταμπλετ μεχρι εκει(το gaming pc ειναι σε αλλη κατηγορια:bye:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Φεβρουάριος 24, 2013 #514 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2013 E μα αυτο λεμε... Οτι παρολο που δεν χρειαζεται να το κανουν οπως λες, το εχουν κανει. Δεν ασχολειται κανεις με την χρησιμοτητα του. Εγινε ομως. Αν εγινε τωρα (που δεν χρειαζεται) και με βαση το πως εξελισσεται ο τομεας ειναι τουλαχιστον "γκαραντι" οτι θα γινει και σε 5 χρονια. Το discreet που ειναι κλασεις ανωτερο "παιζει" γιατι θα ειναι και κλασεις ακριβοτερο Με μια γρηγορη ματια στο σκρουτζη βλεπω οτι ο Α10 (4πυρηνος στα 3800) εχει 120 ευραιους. Ο πιο φτηνος 4πυρηνος με μια λογικη ταχυτητα κοντα στα 3.8 ειναι ενας Phenom 2/Athlon 2 στα 3.2-3.4GHz με καμμια 80αρα... Αρα σου μενουν και καλα 40 ευρω να παρεις discreet κλασεις ανωτερη... Χλωμοπουλος. Η κουβεντα δεν παει στην χρησιμοτητα του δυνατου IGP. Ξερεις πολυ καλα οτι ΑΝ βγει κατι και μαρκετιαστει σωστα... χρησεις ανακαλυπτωνται Σε 5 χρονια το IGP θα καλειται να παιξει 4k mkv's sto HTPC, ας πουμε. To σχολιο πηγαινε οτι τεχνολογικα η 5ετια ειναι πολυς χρονος για να "χωρεσει" η τοπ discreet καρτα γραφικων σημερα στον cpu τo... 2018. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpaf Φεβρουάριος 24, 2013 #515 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Φεβρουάριος 24, 2013 #516 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2013 Και αυτό το sli bridge που το βρίσκεις; Γιατί προβλέπεται να μπορείς να το βρεις μόνο σε .3ds format... Link to comment Share on other sites More sharing options...
adpanos Φεβρουάριος 24, 2013 #517 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2013 Ότι μπορουν να το κάνουν - ακόμα και τώρα, μπορούν. Και στο xbox720 αυτό δεν λέγεται ότι έκαναν; Απλά δε βγάζει ιδιαίτερο νόημα, μιας και αυτά τα combo (cpu+ κάπως gaming gpu) προορίζονται για budget συστήματα. Ποιος θα πάει να δώσει 3-4 κατοστάρικα για επεξεργαστή + σοβαρή vga on chip από τους gamers. 0 αναβάθμιση κάρτας - με μόνη λύση το xfire. Πολύ χλωμό.Γνώμη μου ότι πάντα τα igp θα είναι "φτηνιάρικα". Κάποια στιγμή προφανώς θα ανέβουν σε απόδοση, αλλά τότε θα έχουν βγει discreet που θα είναι πάλι κλάσεις καλύτερες.Θα μπορούσε κάλλιστα ένα A10-APU να έχει επάνω του αυτή την στιγμή που μιλάμε μια 6870 κανονική και 125Watt TDP !Νομίζω πως δεν το κάνουν γιατί θα ξεμένει από μνήμη (DDR3) !!! Αυτός ίσως να είναι και ο μεγαλύτερος λόγος που τους φρενάρει !Αν είχαν ένα CPU A10 στα (4,4Ghz) με μια 6870 για κάρτα γραφικών και προοπτική crossfire με τιμη 200€ + 70€ μητρικής , απλά όλα τα budget gaming θα πήγαιναν σε αυτόν !Αν δεις την τιμή του A10-5800K (cpu + igp) είναι αρκετά φτηνότερος από ένα cpu+ εξωτερική ίδιων επιδόσεων !! Οπότε και σε μεγαλύτερης κατηγορίας κάρτα το ίδιο θα ήταν ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adpanos Φεβρουάριος 24, 2013 #518 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2013 Και αυτό το sli bridge που το βρίσκεις; Γιατί προβλέπεται να μπορείς να το βρεις μόνο σε .3ds format... Κάθε μητρική που έχει την δυνατότητα για 3πλό SLI νομίζω σου δίνει και το sli bridge πακέτο ! Μπορεί να μην είναι ομορφούλι σαν και αυτό αλλά την δουλειά του θα την κάνει ! Η δικιά μου τουλάχιστον το είχε μέσα ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aias Φεβρουάριος 24, 2013 #519 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2013 Και αυτό το sli bridge που το βρίσκεις; Γιατί προβλέπεται να μπορείς να το βρεις μόνο σε .3ds format...Αν παρεις 3 titans μαζι, οχι μονο το bridge σου κανουν δωρο ,αλλα σου κανουν και μια π.. μαζι :crazy_pilot: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μοκου Φεβρουάριος 24, 2013 #520 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2013 Αν παρεις 3 titans μαζι, οχι μονο το bridge σου κανουν δωρο ,αλλα σου κανουν και μια π.. μαζι :crazy_pilot:[/QΚαι μια ντουμπανο για να σου ξεσκονιζει το pc....κριμα ειναι οι καρτουλες!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.