Jump to content

GeForce Titan coming end of February!?!?

Staba

Recommended Posts

Η μαμακία είναι ότι εγώ περίμενα πως και πως να παίξω crysis 3 και από ότι βλέπω θα πρέπει να περιμένω δύο γενιές ακόμη να το παίξω με μία μονοπύρηνη!!!

Που να βγουν και τα mods...!!!

• Replies 884
  • Created
  • Last Reply
Η μαμακία είναι ότι εγώ περίμενα πως και πως να παίξω crysis 3 και από ότι βλέπω θα πρέπει να περιμένω δύο γενιές ακόμη να το παίξω με μία μονοπύρηνη!!!

Που να βγουν και τα mods...!!!

Με τα λεφτά της επόμενης gpu παίρνουμε ps4 η xbox και βολευόμαστε μέχρι να έρθει κάτι πραγματικά νέο και παντοδύναμο (1 - 2 χρόνια).

Τουλάχιστον για όσους δεν παίζουν κάτι συγκεκριμένο συστηματικά που απαιτεί pc είναι η καλύτερη λύση.

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

Nvidia και ΑΤΙ μας κλέβουνε και λεμε και ευχαριστώ...

πλεον δεν θα μου προκαλέσει καθούλου εντύπωση αν βγάλει κάρτα

ανάλογων επιδόσεων και η ΑΤΙ και μας την πλασάρει πιο φτηνά

από τον Τιτανα στα 800-900Ε...:hang2:

κάποτε έδινες 200Ε (και λίγο πιο κάτω) και έπερνες ότι κορυφαίο είχε να σου

προσφέρει η ΑΤΙ, το ίδιο για Νvidia με 250-300Ε

(μιλάω για εποχές 4870/90 και gtx 260-275-280)

και ο γυαλός στραβός είναι και μεις στραβά αρμενίζουμε....

Kαλα αυριο αν η ΑΤΙ βγαλει καρτα 20% πιο γρηγορη(λεμε τωρα) απο ΤΙΤΑΝ και ας εχει και 1500 ευρω θα υπαρχει κοσμος που θα λεει καρταρα και δν συμμαζευεται..Δεν θα ξεχασω την 4870 στα 250ευρω που ηταν ελαχιστα πιο γρηγορη αν θυμαμαι καλα απο την gtx260 των 350ευρω αρχικη τιμη

Δεν έχετε καταλάβει πως ο αριθμός πωλήσεων καρτών και από τις δυο εταιρίες έχει μειωθεί δραματικά με τα APUS να είναι παντού, ενώ το κόστος δημιουργίας μιας νέας GPU αρχιτεκτονικής παραμένει μεγάλο ή έχει αυξηθεί ?

Πως θα μας δώσουν οι κατασκευαστές φτηνές και δυνατές κάρτες ?

Παλιά αγόραζε και η κουτσή Μαρία και η γραμματεία της σχολής σου μια GTX 210/230, HD2350/70 κ.λ.π. η HP και η DELL τις παλιές hd2450/7600gs και έτσι έβαζαν χρήμα στην άκρη για να σου φτιάξουν εσένα την δυνατή 280/ 4870-90 και να σου την πουλήσουν αναλογικά φτηνά !!!

Τώρα θα την πληρώσεις μόνος σου και όχι με συμμέτοχο την Κυράμαριώ ... γιατί η κυρία έχει Intel HD2000/4000 στο pc της ...

H αγορά για την ATI/NVIDIA έχει μειωθεί δραματικά και ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα !

Αν σκάσει κανένα APU με 7770 επάνω (επιδόσεις) με ένα τίμιο επεξεργαστρόνι και επεκταθεί το open cl, η αγορά στις gpu θα πέσει ένα 30% ! Τότε θα παίρνουμε 680/7970 με 800€ ...

Εγώ πάντως με ps4 δεν απολαμβάνω το gaming!!!

Αφού δεν απολαμβάνω με ps3...δε θα απολαμβάνω και με ps4 όταν έχω δίπλα μου το pc με αυτή τη διαφορά στα γραφικά!

Αλλά είδωμεν...

Εγώ πάντως με ps4 δεν απολαμβάνω το gaming!!!

Αφού δεν απολαμβάνω με ps3...δε θα απολαμβάνω και με ps4 όταν έχω δίπλα μου το pc με αυτή τη διαφορά στα γραφικά!

Αλλά είδωμεν...

Το gaming στα pc θα γίνει πολυτέλεια για λίγους. Περίμενε και θα δεις.

Το τελος του game δεν θα ερθει ουτε ερχεται.....σιγα σιγα τελειωνουν οι καρτες γραφικων και ερχονται ενσοματομενες apu....που η amd τα πιγαινει εξερετικα καλα!Ισως να ειναι για πολυ μετριμενους χρηστες στο μελλον οι καρτες γραφικων, οπως υποθικε πιο πανω!!!

Για να καταλάβω η gtx Titan ήρθε να αντικαταστήσει την 680;;όχι δεν ήρθε.

Η αντικαταστατρια θα είναι η 780, η τιμή δε αυτής όταν θα έρθει θα κυμαίνεται πιστεύω στα επίπεδα της 680 και θα έχουμε πιο massive production απ´ότι η Titan και η απόδοση θα είναι παραπλήσια αν όχι καλύτερη!!τωρα γιατί η nvidia θέλησε να ρίξει την δεδομένη στιγμή την Titan με το GF110 σηκώνει πολύ συζήτηση και θα ήθελα να ακούσω γνώμες για αυτό!!

Δεν νομίζω ότι θα αλλάξει κάτι σύντομα. Ναι οκ, όσο μικραίνουν τα nm θα έχουμε και καλύτερα APUs αλλά και οι VGAs θα χωράνε ολοένα και περισσότερα κυκλώματα στην ίδια πλακέτα. Επίσης δε θα μείνουμε για πάντα στα 1080p και δε νομίζω ότι θα μπορούν τα APUs να φτάνουν τις κάρτες γραφικών αρκετά γρήγορα σε max settings / 60 FPS.

Πάντοτε θα παίζουν catch up. Εκτός και αν φτάσουμε να έχουμε ρεαλιστικά γραφικά σε σημείο που δε μπορούμε να κάνουμε κάτι πιο αληθοφανές και έτσι σταματήσει η εξέλιξη των VGAs.

Για να καταλάβω η gtx Titan ήρθε να αντικαταστήσει την 680;;όχι δεν ήρθε.

Η αντικαταστατρια θα είναι η 780, η τιμή δε αυτής όταν θα έρθει θα κυμαίνεται πιστεύω στα επίπεδα της 680 και θα έχουμε πιο massive production απ΄ότι η Titan και η απόδοση θα είναι παραπλήσια αν όχι καλύτερη!!τωρα γιατί η nvidia θέλησε να ρίξει την δεδομένη στιγμή την Titan με το GF110 σηκώνει πολύ συζήτηση και θα ήθελα να ακούσω γνώμες για αυτό!!

Εγω λεω οτι τους περισσευουν τσιπακια απο το binning των Tesla :p

Εγω λεω οτι τους περισσευουν τσιπακια απο το binning των Tesla :p

Αυτό πιστεύω και εγώ καί με δεδομένη την απραξία της AMD να δώσει καινούργιο hardware προχώρησε στο Titan!!!

Ρε Τακαρε ασε τον αν8ρωπο να εκφραστει ως σοφος! μπορει να ξερει πολλα περισσοτερα απο εμας τους βλακες...κατι ηξεραν οι προγονοι μας που λεγανε ''αν καποιος δεν μπορει να κατανοησει

κατι το γελοιοποιει"

οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια:dirol:

To pc gaming θα είναι για λίγους λόγω των ακριβών καρτών γραφικών !

$549 η 780, $499 η 770, $400 η 760 Ti, $349 η 760.

Εκεί είναι η επόμενη γενιά.

Όπως ήταν και αυτή αν εξαιρέσεις την Titan ( που η Titan δεν είναι μια συνηθισμένη κάρτα, αλλά μια απόπειρα ξεζουμίσματος, και πιασίματος χρημάτων από τυπάδες που θέλανε Tesla ή Quadro και δεν έπαιζαν τα φράγκα ).

Όταν σταματήσετε να υπολογίζετε την Titan σαν μια κλασική κάρτα γραφικών για gaming θα συνειδητοποιήσετε ότι επί της ουσίας είμαστε εκεί που ήμασταν ( μην θυμηθούμε εποχές GF3 Titanium 500 που είχαμε σκάσει 660€ :p )

$549 η 780, $499 η 770, $400 η 760 Ti, $349 η 760.

Εκεί είναι η επόμενη γενιά.

Όπως ήταν και αυτή αν εξαιρέσεις την Titan ( που η Titan δεν είναι μια συνηθισμένη κάρτα, αλλά μια απόπειρα ξεζουμίσματος, και πιασίματος χρημάτων από τυπάδες που θέλανε Tesla ή Quadro και δεν έπαιζαν τα φράγκα ).

Όταν σταματήσετε να υπολογίζετε την Titan σαν μια κλασική κάρτα γραφικών για gaming θα συνειδητοποιήσετε ότι επί της ουσίας είμαστε εκεί που ήμασταν ( μην θυμηθούμε εποχές GF3 Titanium 500 που είχαμε σκάσει 660€ :p )

Γιατί να μην ακολουθήσουν το pricing των 6ΧΧ (500$/400$/300$/250$); Δε πιστεύω να πάει τόσο ψηλά. Η 780 πες ίσως, οι άλλες χλωμό.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.