kyr.. Φεβρουάριος 22, 2013 #461 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2013 Όχι και έλλειψη ανταγωνισμού βρε αδερφέ, και οι 2 γομάρια βγάζουνε κι εξάλλου 20% μερίδιο αγοράς έχει η κόκκινη και 17% η πράσινη. Μια χαρά ανταγωνισμός μου φαίνεται, από αυτή την άποψη. .τεχνολογικα ειναι πισω η ατι, η πρασινη περιμενει τι θα βγαλει η ατι για να δει πιο πυρινα θα πεταξει για high endεφοσον ο ενας δεν μπορει ο αλλος κανει οτι θελει και εκτος αυτου, εχεις και καλυτερη gaming εμπειρια με την nvidiaΘεωρω οτι σε αυτον τον γυρω ανοιξε η διαφορα πολυ μεταξυ τους,και η nvidia το εκμεταλευεται αυτο βλεπε τιταντο ιδιο κανει και η ιντελ με τον 3960απο εκει και κατω που υπαρχει ανταγωνισμος μια χαρα ειναι οι τιμες, περνεις καρτα με 200/250e, λιγο κατω απο την προιγουμενη τοπ (580) 660/7870 δεν παω στα αλλα tesla και τετοια ο αλλος δεν υπαρχει εκει Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Φεβρουάριος 23, 2013 #462 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2013 Συμφωνα με το Steam Hardware survey αναλυτικα So... NO.- Δεν το υπολογίζετε σωστά! Που δήλωσε η nvidia ότι απευθύνεται στον κάθε πικραμένο που πήρε μέρος στο survey; Το κοινό στο οποίο απευθύνεται έχει και τις οθόνες που θα την χρησιμοποιήσουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikos Φεβρουάριος 23, 2013 #463 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2013 "τα οποία όμως δεν θα δωθούν σ'αυτούς που σκάγανε 800 για μια κάρτα που σε 12 μήνες έκανε 350" αυτό μόνο να σκέφτεσαι και θα σε πιάσει τεταρταίος με σίγουρη θέση σε καμμιά ΜΕΘ μετά από δημόσιο αυτομαστίγωμα :whip: Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Φεβρουάριος 23, 2013 #464 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2013 Δεν το υπολογίζετε σωστά!Που δήλωσε η nvidia ότι απευθύνεται στον κάθε πικραμένο που πήρε μέρος στο survey;Το κοινό στο οποίο απευθύνεται έχει και τις οθόνες που θα την χρησιμοποιήσουν.παντελως ακυρο το ποστ, και η φεραρι στο κοινο που απευθυνεται εχει τα χρηματα να την αγορασουν... αλλα ποσοι εχουν τους δρομους να την τρεξουν ειναι το θεμα...εκανα ενα ειρωνικο σχολιο για το οτι ο κοσμος γεμισε μεγαλες αναλυσεις (Τεραστιες αναλυσεις) αλλα στο πραγματικο κοσμο στατιστικα στο γενικο κοινο ειναι πολυ μικρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Φεβρουάριος 23, 2013 #465 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2013 Δεν το υπολογίζετε σωστά!Που δήλωσε η nvidia ότι απευθύνεται στον κάθε πικραμένο που πήρε μέρος στο survey;Το κοινό στο οποίο απευθύνεται έχει και τις οθόνες που θα την χρησιμοποιήσουν.Aν δεν απευθύνεται στους gamers που απευθύνεται; Sent from my LG-E970 using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Φεβρουάριος 23, 2013 #466 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2013 Aν δεν απευθύνεται στους gamers που απευθύνεται; Sent from my LG-E970 using Tapatalk 2Aμαν!!!!Απευθυνεται σε αυτους που εχουν φουσκωμενο τραπεζικο λογαριασμο & ειναι gamers....Νvidia = Πρασινο = Καπιταλισμος (υπηρεσιες, αποδοση, λειτουργικοτητα)ATI = Koκκινο = Κουμουνισμος (ολα στα μετρια τους) Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpaf Φεβρουάριος 23, 2013 #467 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2013 Aμαν!!!!Απευθυνεται σε αυτους που εχουν φουσκωμενο τραπεζικο λογαριασμο & ειναι gamers.... Νvidia = Πρασινο = Καπιταλισμος (υπηρεσιες, αποδοση, λειτουργικοτητα) ATI = Koκκινο = Κουμουνισμος (ολα στα μετρια τους) Οντως σημερα με τον TITAN Νvidia = Πρασινο = Καπιταλισμος μεχρι χθες GTX6xx Νvidia = Πρασινο = Μιζερια Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Φεβρουάριος 23, 2013 #468 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2013 παντελως ακυρο το ποστ, και η φεραρι στο κοινο που απευθυνεται εχει τα χρηματα να την αγορασουν... αλλα ποσοι εχουν τους δρομους να την τρεξουν ειναι το θεμα...εκανα ενα ειρωνικο σχολιο για το οτι ο κοσμος γεμισε μεγαλες αναλυσεις (Τεραστιες αναλυσεις) αλλα στο πραγματικο κοσμο στατιστικα στο γενικο κοινο ειναι πολυ μικρο.ίσως να πήρες κάτι στραβά οπότε δεν το συνεχίζω.Για τα αυτοκίνητα, όσοι θέλουν πραγματικά να τα τρέξουν βρίσκουν δρόμους, πίστες, διοργανώσεις και τα τρέχουν μόνο οι "ντεμεκ" δεν βρίσκουν δρόμους (όπου είναι και παράνομο).Aν δεν απευθύνεται στους gamers που απευθύνεται; Sent from my LG-E970 using Tapatalk 2Απευθύνεται σε αυτούς που θέλουν το καλύτερο.Αν εσύ θεωρείς αυτά τα στατιστικά αντιπροσωπευτικά του high end pc gaming και benchmarking ok.... και στην τελική όπως θέλει κρίνει ο καθένας γιατί μόνον από τις αναλύσεις κρίνε για τι gammers μιλάμε....τι ποσοστό πχ από αυτά είναι με laptop? ή όλοι τρέχουν να το κάνουν update με κάθε αναβάθμιση; όταν πήρα μέρος σε αυτό σε servey ήτα 2 cpu και 3 gpu 1 μια οθόνη πίσω πχ... και ναι αυτοί που α πάρουν titan μπορεί να αλλάζουν και πιο συχνά.Βγάλε ένα πινακάκι που αν δείχνει σε τι ανάλυση παίζουν όσοι έχουν από gtx670-hd7950 και πάνω, όπου αρχίζουμε να μπαίνουμε, πολύ δειλά, στο κομμάτι τις αγοράς στο οποίο απευθύνετε το titan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Φεβρουάριος 23, 2013 #469 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2013 Aμαν!!!!Απευθυνεται σε αυτους που εχουν φουσκωμενο τραπεζικο λογαριασμο & ειναι gamers....Νvidia = Πρασινο = Καπιταλισμος (υπηρεσιες, αποδοση, λειτουργικοτητα)ATI = Koκκινο = Κουμουνισμος (ολα στα μετρια τους)Κατι μου θυμιζει με την εμμονη του Ελληνα στα μεγαλα αυτοκινητα.E-peen FTW! Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Φεβρουάριος 23, 2013 #470 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2013 Απευθύνεται σε αυτούς που θέλουν το καλύτερο. Αν εσύ θεωρείς αυτά τα στατιστικά αντιπροσωπευτικά του high end pc gaming και benchmarking ok.... και στην τελική όπως θέλει κρίνει ο καθένας γιατί μόνον από τις αναλύσεις κρίνε για τι gammers μιλάμε.... τι ποσοστό πχ από αυτά είναι με laptop? ή όλοι τρέχουν να το κάνουν update με κάθε αναβάθμιση; όταν πήρα μέρος σε αυτό σε servey ήτα 2 cpu και 3 gpu 1 μια οθόνη πίσω πχ... και ναι αυτοί που α πάρουν titan μπορεί να αλλάζουν και πιο συχνά. Βγάλε ένα πινακάκι που αν δείχνει σε τι ανάλυση παίζουν όσοι έχουν από gtx670-hd7950 και πάνω, όπου αρχίζουμε να μπαίνουμε, πολύ δειλά, στο κομμάτι τις αγοράς στο οποίο απευθύνετε το titan. Δεν μιλησα για bench γιατι αυτην ειναι η πυροβολημενη κατηγορια των pc enthusiasts εκτος αν το εχουν επαγγελμα. Μιλαμε για τον gamer. The muthafaka που θελει να παιξει ενα παιχνιδι και να το ευχαριστηθει. Ο τσοπάνος που θελει να εχει 200fps "cause lower than that is not smooth bro..." δεν ειναι gamer ειναι στην κατηγορια mine is bigger than yours. Ο Τατιανουλης εχει συγκεκριμενο αγοραστικο κοινο: Ατομα με EF, benchαδες και κατοχους ενος μονιτορ 1080p που εχουν περισσοτερα λεφτα απ' οτι εγκεφαλικα κυτταρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antonis21 Φεβρουάριος 23, 2013 #471 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2013 Νvidia = Πρασινο = Καπιταλισμος (υπηρεσιες, αποδοση, λειτουργικοτητα)Αυτο υσχει και για τις 680/670?Οχι γιατι χρησiμοποιησα μια 670 oc απο κοντα και εβαλα τα γελια μπροστα στην 7970ghz.To ιδιο και ο γνωστος που την αλλαξε οταν ειδε την 7970 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Φεβρουάριος 23, 2013 #472 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2013 Νvidia = Πρασινο = Καπιταλισμος (υπηρεσιες, αποδοση, λειτουργικοτητα)Αυτο υσχει και για τις 680/670?Οχι γιατι χρησiμοποιησα μια 670 oc απο κοντα και εβαλα τα γελια μπροστα στην 7970ghz.To ιδιο και ο γνωστος που την αλλαξε οταν ειδε την 7970βαλατε 3D active με ati 1080p ?Games με physx ?Full image quality με απενεργοποίηση όλων των φίλτρων που κόβουν ποιότητα ? Eyefinity με CF χωρις stuttering με ΜΠΟΥΛΝΤΟΖΕΣ (BULLDOZOSTUTTERING)H NVIDIA εχει μακραν το καλυτερο texture filtering!Μαλλον το αντιθετο κανατε! Νομιζω οτι ειναι πασιφανές!Csaris αυριο δεν σε βαλω να δεις ΘΡΙΛΕΡ στην τηλεοραση αλλα 2χ 7970 να παιζουν EYEFINITY! Πιστευω το βραδυ θα εχεις ΤΡΕΛΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ!Πρωτα ειναι 2χ7970 σε EYEFINITY και μετα ο JASON σε τρομο ( http://www.cristoferdelatorre.com/fondosdps/wallpapers/jason_voorheeses.jpg )στα 400 ευρω και 2 παιχνιδια δωρο καλα ειναι η 7970. Παραπανω ουτε να το συζητάμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyr.. Φεβρουάριος 23, 2013 #473 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2013 Νvidia = Πρασινο = Καπιταλισμος (υπηρεσιες, αποδοση, λειτουργικοτητα)Αυτο υσχει και για τις 680/670?Οχι γιατι χρησiμοποιησα μια 670 oc απο κοντα και εβαλα τα γελια μπροστα στην 7970ghz.To ιδιο και ο γνωστος που την αλλαξε οταν ειδε την 7970 καλα αμα αρχισουμε με τους γνωστους και τις θειαδες μας δεν θα τελειωσουμε ποτε και εμενα ενας γνωστος μου την εποχη του 12,11:hehe: ηθελε να σας πηροβολησει ολους εσας, εχασε μεσα σε ενα σαββατοκυριακο 150e, ασε που ηταν αρωστος ολη την εβδομαδα μετα, με δραμαμινες τον ειχαμε πραγματικο γεγονος!!!! μηπως μπερδεψες τις καρτες και αυτη που γελαγατε ηταν η ghz:hehe: ωχ μακαια κανατε ουστ απο εδω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Φεβρουάριος 23, 2013 #474 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2013 Χάρη στην AMD, μας κλέβει η nvidia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Φεβρουάριος 23, 2013 #475 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2013 Η κάρτα μπορεί να είναι θηρίο αλλά η τιμή της είναι παράλογη.Δλδ δεν τα αξίζει, αυτό λέμε διάφοροι.Δλδ ό,τι κορυφαιότερο μπορούμε να το βγάζουμε στο ότι τιμή να'ναι???Όχι βέβαια.Δε μπορείς να μου βγάζεις κάρτα που να σπέρνει και να μου την πουλάς 5000.Τι θα μου πεις?Ότι είναι για τους καπιτάλες gamers και για λίγους???Αυτό είναι το σωστό???:hang2:Η κάρτα και το ο,τι βγαίνει πρέπει να έχει και λογική τιμή ή τουλάχιστον τιμή που να αντιπροσωπεύει έστω και με το κάτι της παραπάνω τις επιδόσεις της.700 έπρεπε να έχει η κάρτα και βάση review αλλά και του ότι είναι μονοπύρηνη.Αυτή είναι η άποψή μου και όποιος συμφωνεί καλώς.Και για τους nvidiaκιδες(εγώ είμαι και με τους δύο ανάλογα κάθε φορά τι παίζει), θα ήθελα να ήξερα...άμα έκανε μια τέτοια κίνηση η AMD τι κράξιμο θα ρίχνατε ή αν θα λέγατε τα ίδια!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adpanos Φεβρουάριος 23, 2013 #476 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2013 Και για τους nvidiaκιδες(εγώ είμαι και με τους δύο ανάλογα κάθε φορά τι παίζει), θα ήθελα να ήξερα...άμα έκανε μια τέτοια κίνηση η AMD τι κράξιμο θα ρίχνατε ή αν θα λέγατε τα ίδια!!!Γιατί δεν έπεσε κράξιμο όταν έβγαλε την σειρά 7000 στα ύψη ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
adpanos Φεβρουάριος 23, 2013 #477 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2013 Χάρη στην AMD, μας κλέβει η nvidia.Δεν νομίζω πως στερείται η AMD προϊόντων που θα δώσουν κορυφαία απόδοση και gameplay στον κάθε gamer που να είναι απαραίτητος ένας ΤΙΤΑΝ .Με μια 7970ghz παίζεις τα πάντα ! Αρα ο συλλογισμός σου θα έστεκε αν στις αναλύσεις που παίζει το 99% του κόσμου δεν υπήρχε ένα προιόν από την AMD που να σου το προσφέρει.Το ίδιο και στην Nvidia σε χαμηλότερη τιμή 680πχ. Δεν είναι τόσο αναγκαίος και αναντικατάστατος ο TITAN που να πρέπει ντε και καλά να δώσεις 1000€ για να τον πάρεις !Αρα η τιμή του θα έπρεπε να συμβαδίζει με τον ανταγωνισμό που έχει AMD και εσωτερικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antonis21 Φεβρουάριος 23, 2013 #478 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2013 Ο καθενας εχει διαφορετικες εμπειριες.Ειχα γραψει και σε πιο παλιο ποστ οτι ναι απο 670 oc σε 7970 1600p εχει μεγαλη διαφορα ειδικα στο bf μιας και ο γνωστος μ ειναι καμμενος με αυτο το παιχνιδι..Τωρα εαν εσεις εχετε δει κατι διαφορετικο στο συγκεκριμενο παιχνιδι το σεβομαι και θα το ψαξω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Φεβρουάριος 23, 2013 #479 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2013 παίδες...αυτό που έχω καταλάβει με τον καιρό είναι πως αγοράζω κάρτα όταν και μόνο όταν βλέπω ότι για το παιχνίδι που θέλω να παίξω εκείνη την περίοδο δεν με καλύπτει η υπάρχουσα ...Gamer κατ'εμέ είναι εκείνος που παίζει και εμβαθύνει στην ιστορία κάθε παιχνιδιού και τελικά το τερματίζει (τιτλους τέλους-credits και τα συναφή) ...εγώ προσωπικά έχω ολόκληρη λίστα με gameς που έχω τερματίσει και έχω κρατήσει backup saves και σε πολλά από αυτά Ingame screenshots....O χρόνος που μου περισσευει πλέον είναι μικρός και γιαυτό αξιολογώ τι θα παίξω....αν αρχίσω το skyrim (περίμενα patches, mods ktl) με καλύπτεi η 670 μου μέχρι του χρόνου....τότε το ξαναβλέπω πως θα παίξω το crysis3... Link to comment Share on other sites More sharing options...
goku_dbz Φεβρουάριος 23, 2013 #480 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2013 Nvidia και ΑΤΙ μας κλέβουνε και λεμε και ευχαριστώ...πλεον δεν θα μου προκαλέσει καθούλου εντύπωση αν βγάλει κάρταανάλογων επιδόσεων και η ΑΤΙ και μας την πλασάρει πιο φτηνά από τον Τιτανα στα 800-900Ε...:hang2:κάποτε έδινες 200Ε (και λίγο πιο κάτω) και έπερνες ότι κορυφαίο είχε να σουπροσφέρει η ΑΤΙ, το ίδιο για Νvidia με 250-300Ε (μιλάω για εποχές 4870/90 και gtx 260-275-280)Ή στραβός είναι ο γυαλός, ή στραβά αρμενίζουμε...και ο γυαλός στραβός είναι και μεις στραβά αρμενίζουμε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.