Jump to content

GeForce Titan coming end of February!?!?

Staba

Recommended Posts

Οταν βγηκε η 7970 με τα 3gb vram εχει γεμισει το forum με screenshots απο reviews σε 5760X1080 και γενικως σε τεραστιες αναλυσεις, για να μας δειξουν οτι η κοκκινη εχει μεγαλη vram και μεγαλο bandwidth λες και ολο το forum τοτε επαιζε σε 10 μονιτορ:hehe::hehe::hehe:

Τωρα μεχρι και στατιτιστικα ποσταρετε για να δειξετε οτι η πλειοψειφια παιζει σε 1080p:p

• Replies 884
  • Created
  • Last Reply
ο τιτανας σε αυτη την αναλυση 1440p εχει νοιμα, σε 1080p εισαι κομπλε με 680/7970(GHZ:hehe:)

Ακομα και αν θέλεις όλο το eye candy απο τα in game settings και παιζεις μινιμουμ με χ4 ΑΑ και χ8 AF?

Ακομα και αν θέλεις όλο το eye candy απο τα in game settings και παιζεις μινιμουμ με χ4 ΑΑ και χ8 AF?

Το AF χέστο.

Με ή χωρίς, οι επιπτώσεις του στις επιδόσεις της 680 & 7970GE είναι μηδαμινή.

4xAA είναι σχετικά ok στα περισσότερα games με τις 680 & 7970GE.

Κάντο 2xAA να είσαι άρχοντας παντού. ( ούτως ή άλλως 2xMSAA είναι υπερ-αρκετό για να σου εξαφανίσει τα jaggies @ 1080p )

ναι ρε συ με ολα full τωρα αν συντησα καπου δυσκολια εβαλα το antall... στο x4κλαιν

γενικα 99% ολα φουλ τερμα

Που έχουμε φτάσει, να λέμε ότι τα 700 ευρώ είναι πιο λογικά από τα 1000 για μια κάρτα γραφικών. Η εξέλιξη της τεχνολογίας έχει βγάλει τον καταναλωτή κερδισμένο σε όλες τις κατηγορίες εκτός από τις κάρτες γραφικών. Αυτό δε μπορώ να το καταλάβω.

Οι Extreme Edition είχανε 1 χιλιάρικο, μετά βγάλανε διπύρηνους με 500, μετά έπαιρνες τον Q6600 με 280 και τώρα αγοράζεις 8 threads με 200 και βγάλε.

Στους SSD το ίδιο, μέσα σε 5 χρόνια έχουνε γίνει 6 φορές ταχύτεροι και 10 φορές φτηνότεροι.

Στις κάρτες γραφικών, κάθε χρόνο η ναυαρχίδα λανσάρετε και 50-100 ευρώ πιο πάνω.

Ή στραβός είναι ο γυαλός, ή στραβά αρμενίζουμε...

Το AF χέστο.

4xAA είναι σχετικά ok στα περισσότερα games με τις 680 & 7970GE.

Κάντο 2xAA να είσαι άρχοντας παντού. ( ούτως ή άλλως 2xMSAA είναι υπερ-αρκετό για να σου εξαφανίσει τα jaggies @ 1080p )

2xAA δεν μπορω να το κανω δυστυχως, το βλεπω το ρημαδι και μου την δινουν τα πριόνια...4χ ειναι το μινιμουμ μου και ας σερνεται το γ@μίδι...

ναι ρε συ με ολα full τωρα αν συντησα καπου δυσκολια εβαλα το antall... στο x4κλαιν

γενικα 99% ολα φουλ τερμα

Ευχαριστώ για τα infos κυριοι...

Τωρα θα μου επιτρέψετε να αποσυρθω στα ιδιαίτερα διαμερίσματα μου για οικονομική μελέτη σε βάθος χρόνου 3 μηνών (ετσι για να μείνουμε και on topic, μαμω την nvidia μου μεσα)

;)

Που έχουμε φτάσει, να λέμε ότι τα 700 ευρώ είναι πιο λογικά από τα 1000 για μια κάρτα γραφικών. Η εξέλιξη της τεχνολογίας έχει βγάλει τον καταναλωτή κερδισμένο σε όλες τις κατηγορίες εκτός από τις κάρτες γραφικών. Αυτό δε μπορώ να το καταλάβω.

Οι Extreme Edition είχανε 1 χιλιάρικο, μετά βγάλανε διπύρηνους με 500, μετά έπαιρνες τον Q6600 με 280 και τώρα αγοράζεις 8 threads με 200 και βγάλε.

Στους SSD το ίδιο, μέσα σε 5 χρόνια έχουνε γίνει 6 φορές ταχύτεροι και 10 φορές φτηνότεροι.

Στις κάρτες γραφικών, κάθε χρόνο η ναυαρχίδα λανσάρετε και 50-100 ευρώ πιο πάνω.

Ή στραβός είναι ο γυαλός, ή στραβά αρμενίζουμε...

#ελλειψη ανταγωνισμου#

το εχουμε πει ολοι "νομιζω" οτι ο τιτανας ειναι ακριβος....1000e δεν λεει

περα απο αυτο ομως σε παραπεμπει σε αλλη αναλυση 1440p,κατι που τουλαχιστον εγω και καποιοι αλλοι δεν το σκεφτομασταν καν μεχρι τωρα(εχουμε και ενα κολλημα με τα full settings).

Κακα τα ψεμματα δεν υπηρχε καρτα μεχρι τωρα για εκει... ισως ειναι ο μονος λογος που καποιους gamers τους δελεασει και τον παρουν σε αυτη την τιμη

ελπιζω να μην υπαρξουν πολοι! γιατι αλλιως την κατσαμε

θα ηθελα να δω ολους αυτούς που παραπονιούνται με τις 680 και τις 7970 οτι δεν ειναι αρκετές για το gaming που κανουνε τι θα λεγανε αν ειχανε μια 460 πχ

και λιγο συμβιβασμός στα games δεν κανει κακο .

φυσικά ο καθένας με τα χρήματα του οτι θέλει κάνει

Για αυτό και δεν κλαιγόμαστε.

Προσωπικά δεν μπορώ να συμβιβαστώ γενικότερα πουθενά, όχι μόνο στις VGAs.

Οπότε είτε ζήτω τα samples είτε ζήτω η τσέπη μου ( να 'ναι καλά και οι 2 τους, μια χαρά πάμε :p )

Εγω τώρα π.χ. με μια 660 Ti θα ήμουν σκατά στο BF3 ( τον προηγούμενο καιρό που παίζαμε παρέα με τον andreas_a και τον mtifosiGR )

2xAA δεν μπορω να το κανω δυστυχως, το βλεπω το ρημαδι και μου την δινουν τα πριόνια...4χ ειναι το μινιμουμ μου και ας σερνεται το γ@μίδι...

Τωρα θα μου επιτρέψετε να αποσυρθω στα ιδιαίτερα διαμερίσματα μου για οικονομική μελέτη σε βάθος χρόνου 3 μηνών (ετσι για να μείνουμε και on topic, μαμω την nvidia μου μεσα)

;)

Σε φαντάζομαι να παίζεις Crysis 3 σε Ps3, και λιώνω στο γέλιο! Εκει εχει ηλεκτρικά πριόνια! :hehe: :hehe:

θα ηθελα να δω ολους αυτούς που παραπονιούνται με τις 680 και τις 7970 οτι δεν ειναι αρκετές για το gaming που κανουνε τι θα λεγανε αν ειχανε μια 460 πχ

Να μαντέψω? Αν δεν ευχαριστιώντουσαν το gaming οπως εκεινοι γουσταρουν είτε θα αγοραζάν μια καλύτερη ΑΝ μπορουσαν ή αλλιως θα γκρινιαζαν/ξενέρωναν/ενδεχομενως να κοιταγαν με μισό ματι τους ποιο "τυχερους" ή με αλλες προτεραιότητες ή/και με αλλες δυνατοτητες κοκ.

Καποιοι απο εμας οδευουμε στην 4η δεκαετια της ζωης μας και οι πρωτες μας καρτες ηταν κατι Hercules και κατι CGA, δεν "ξεκινησαμε" χθες για να θέλουμε GTX690 σημερα... ;)

και λιγο συμβιβασμός στα games δεν κανει κακο .

Ο συμβιβασμός κανει τόσο κακό όσο και ο μη συμβιβασμος...και στα δύο πληρώνεις παντα ενα τιμημα οπότε θα πρέπει να διαλέξει ο καθένας το "δηλητηριο" του... ;)

φυσικά ο καθένας με τα χρήματα του οτι θέλει κάνει

Αμήν και αυτό ειναι το ηθικό διδαγμα... ;)

Ενα ενα τα θεματα παιδες...

Πρωτον:

Σε φαντάζομαι να παίζεις Crysis 3 σε Ps3, και λιώνω στο γέλιο! Εκει εχει ηλεκτρικά πριόνια! :hehe: :hehe:

ΣΕ ΜΙΣΩ!

(η τελευταια κονσολα που ειχα ήταν αρχές '80 πριν μπώ στα pc... ;) δεν παιζει να επιστρέψω ποτε... )

Δευτερον:

Για αυτό και δεν κλαιγόμαστε.

Προσωπικά δεν μπορώ να συμβιβαστώ γενικότερα πουθενά, όχι μόνο στις VGAs.

Ενω εγω...#@!$#@!$#@%#@%@%#@@$@#...

Προς admins: θερμη παρακλησημ καντε αυτους τους δυο BAN για 3 μήνες... :whip:

Over and out

;)

δηλαδη crysis 3 ολα φουλ και με mssa x4 και οτι αλλο υπαρχει στο τερμα δεν ειναι καλα?? σε 1200p.... παντα μιλαμε για τελειως smoooth, δεν ξερω αν την ξερεις αυτη την λεξη:hehe:

δηλαδη crysis 3 ολα φουλ very high και με mssa x4 και οτι αλλο υπαρχει στο τερμα δεν ειναι καλα?? σε 1200p.... παντα μιλαμε για τελειως smoooth, δεν ξερω αν την ξερεις αυτη την λεξη:hehe:

Εξαρταται απο το ποια καρτα ισχυριζεσαι οτι το κανει αυτο.

Εξαρταται απο το ποια καρτα ισχυριζεσαι οτι το κανει αυτο.

πηρα το παιχνιδι σημερα(δεν ειναι απο τον θειο) το εχω τρεξει πολυ λιγο απο πολυ μπλα,μπλα.Μεχρι στιγμης το τρεχω σε msaa x8 και παει σφαιρα, με ολα τερμα, δεν ξερω αν παρακατω το παω στο msaa x4 Thats it ομως

680 εχω

σου ελεγα για το beta multi πριν, ετρεχε και στο x8 αλλα πιο πολυ το απολαμβανα στο x4

εχω αγορασει το παιχνιδι σημερα κατα συμπτωση:p(δεν ειναι απο τον θειο) και το εχω τρεξει πολυ λιγο μεχρι τωρα απο πολυ μπλα,μπλα.Μεχρι στιγμης το τρεχω σε msaa x8 και παει μια χαρα ολα τερμα δηλαδη δεν ξερω αν παρακατω το παω στο msaa x4 Thats it ομως

680 εχω

σου ελεγα για το beta multi πριν, ετρεχε και στο x8 αλλα πιο πολυ το απολαμβανα στο x4

Φιλτατε, ήταν ερώτηση παγίδα... :hehe:

Εφοσον δεν αναφεροσουν στην "ακατανομαστη" παραμένεις εκτός μαυρης λίστας... :daisy:

Για τους αλλους 2 δεν υπαρχει ελεος...καντε με [MENTION=400]astrolabos[/MENTION] για μια μερα μωρε και θα σας πω εγω... :baby:

Οκ, για να μεινουμε και λιγο On topic...

Μεχρι στιγμης:

NVIDIA GeForce GTX TITAN 6 GB Review | techPowerUp

NVIDIA GeForce GTX TITAN SLI & Tri-SLI Review | techPowerUp

Review: NVIDIA GeForce GTX TITAN - Graphics - HEXUS.net

AnandTech - NVIDIA’s GeForce GTX Titan Review, Part 2: Titan's Performance Unveiled

GeForce GTX Titan review - Article

NVIDIA's GeForce GTX Titan: Yes, It CAN Play Crysis 3 - HotHardware

NVIDIA GeForce GTX TITAN: The Most Advanced Single-GPU Video Card Ever Made

NVIDIA GeForce GTX TITAN 6GB Performance Review

Nvidia GeForce GTX Titan

Benchmarking GeForce GTX Titan 6 GB: Fast, Quiet, Consistent : GeForce GTX Titan: Putting Rarified Rubber To The Road

NVIDIA GeForce GTX TITAN Performance Review and Frame Rating Update | PC Perspective

NVIDIA GTX TITAN Video Card Review | Overclockers

HARDOCP - NVIDIA GeForce GTX TITAN - NVIDIA GeForce GTX TITAN Video Card Review

Nvidia's GeForce GTX Titan reviewed - The Tech Report - Page 1

Nvidia GeForce GTX Titan 6GB Review | bit-tech.net

NVIDIA GeForce GTX Titan Video Card Review - NVIDA GeForce GTX Titan - Legit Reviews

NVIDIA GeForce GTX Titan Gaming Review - Overclockers Club

GeForce GTX Titan Review - Linus Tech Tips Forums

Nvidia GeForce GTX Titan review | PC Gamer

(Ολα ειναι εις την Αγγλικήν...ναι, κάποια ειναι άθλια...)

#ελλειψη ανταγωνισμου#

Όχι και έλλειψη ανταγωνισμού βρε αδερφέ, και οι 2 γομάρια βγάζουνε κι εξάλλου 20% μερίδιο αγοράς έχει η κόκκινη και 17% η πράσινη. Μια χαρά ανταγωνισμός μου φαίνεται, από αυτή την άποψη.

Ακόμα και στους επεξεργαστές που έχουμε εντελώς στοιχειώδη και για-τα-μάτια-του-κόσμου ανταγωνισμό, και η Intel με το 90+% της αγοράς δεν κάνει τις πιθηκιές που κάνουν οι AMD/Nvidia στις κάρτες γραφικών.

Κλασικά θα τους αφήσουν να στεγνώσουν τα θύματα και μετά από 20 χρόνια θα "ανακαλύψουνε" το price fixing οι εισαγγελείς και θα τους ρίξουνε κάτι πρόστιμα "να", τα οποία όμως δεν θα δωθούν σ'αυτούς που σκάγανε 800 για μια κάρτα που σε 12 μήνες έκανε 350.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.