Jump to content

GeForce Titan coming end of February!?!?

Staba

Recommended Posts

Με τούτα και μ' εκείνα πάντως το ενδιαφέρον των καταναλωτών έχει στραφεί σε 7900 Series με τζαμπέ Crysis 3 και Bioshock και μέσα σε αυτούς είμαι και 'γω..

• Replies 884
  • Created
  • Last Reply
Με τούτα και μ' εκείνα πάντως το ενδιαφέρον των καταναλωτών έχει στραφή σε 7900 Series με τζαμπέ Crysis 3 και Bioshock και μέσα σε αυτούς είμαι και 'γω..

Ειναι ωραιο πακετο...

Ισως αυτες οι προσφορες απο την κοκκινη αρκουδα μπορεσουν να ριξουν τις τιμες της nvidia.

Είδα και τα παιχνίδια που προσφέρει η Nvidia αντίστοιχα και πήγα να αυτοκτονήσω..

World of Tanks

PlanetSide 2

Hawken

Για κλάματα στην καλύτερη..

Μετά το : AMD plans no new graphics cards in 2013, report

βγήκε o Titanas

Και τώρα το: 1GHz+ of Radeon HD 7990 and Radeon HD 7790 Rumors

Κάποιοι τρέχουν και δεν φτάνουν, βλέπω υπερωρίες στο στρατόπεδο της AMD...

μα ειναι δυνατον να παει καποιος να σκασει 400ε και φευγα για καρτα γραφικων και το κριτιριο του να ειναι τα 2παιχνιδια δωρο??:suicide2:

Με 240Ευρώ από Amazon Γαλίας χτυπάς 7950 και παίρνεις Crysis 3 και Bioshock..

Τι καλύτερο για έναν Casual Gamer..

thepirategay... much better ( δεν μιλάμε και για παιχνίδια που γίνεται φάση στο multiplayer )

Αλλος εκανε υπερωριες και υπερβολικα πολλους μηνες.....για να βγαλει???

Μπα... έτοιμο το είχε από πέρσι, περισεψαν τσιπάκια και δεν ήξερε τι να τα κάνει. Έφτιαξε το Superomputer Titan έφταξε τα Tesla κλπ. Σου λέει έχω και τσιπακια στην αποθηκη. Τι να τα κάνω? Κουτσούρεψε τα λίγο να μην χτυπησουν την Tesla Των 3000$ βάλτα σε μια κάρτα για Gamer των 1000$, όλο και κάποιος μουρλαμένος θα την πάρει. ποιός δεν θέλει extra cash?

να το βαλω στο τοπικ μετρησεις και αποτελεσματα?? +70% απο 680/7970oc

xlarge_zpse3a5cf3f.jpg

εγω εχω καλυτερα minimum fps απο τον τιτανα οποτε μενω οπως ειμαι

στους επομενους 2,3 drivers θα σπερνει

thepirategay... much better ( δεν μιλάμε και για παιχνίδια που γίνεται φάση στο multiplayer )

Ναι, χρησιμοποιείς tpb μετά από μια βδομάδα γίνεται update δεν μπορείς να το κάνεις επειδή δεν υπάρχει κρακ, νευριαζεις λόγω των bugs που δεν έχει διορθωσει το update και. Στο τέλος βγαίνεις χαμένος

Στάλθηκε από το ZTE-BLADE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Δεν έχει γεμίσει, αλλά έχουν πολλοί περισσότεροι απ όσους νομίζεται.

Συμφωνα με το Steam Hardware survey

menn1Id.png

αναλυτικα

ZzOySRs.png

So... NO.-

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.