Jump to content

GeForce Titan coming end of February!?!?

Staba

Recommended Posts

Στεκομαι εδω προς το παρον ισως λεω ισως την δουμε μεχρι και κανα 200αρι κατω καποτε αν πανε ολα αισιοδοξα(παραγωγη ζητηση ανταγωνισμος στις τιμες προς τα κατω- ηλιθιοτητα μαζας να φτιαξει SLI)

Kαι παλι 800euro δε θα τα δινα ποτε για μονοπυρηνη αλλα λεμε...

GeForce GTX Titan review - Conclusion

"..Is the GeForce GTX Titan a limited edition series cards? Well yes and no. What is limited? The 1500 USD ASUS ARES II with a 1000 cards worldwide that's what I call limited. The Titan will become available in multiple thousands. Maybe 10K~20K in the first batch and we are sure we'll see additional batches fairly soon depending on sales..."

• Replies 884
  • Created
  • Last Reply

Ρε ο Τιτάνας είναι καλύτερος μακράνννννννννν.

Εκεί είμαι χωρίς tesselation μιας κι το Hwbot επιτρέπει να το κλείσουμε στις Amd :p

δείτε σύγκριση core 2 core στα 1750Mhz:

Titan

http://img.hwbot.org/u1238/image_id_923743.jpeg

7970

http://img.hwbot.org/u8011/image_id_886488.png

Ρε ο Τιτάνας είναι καλύτερος μακράνννννννννν.

Εκεί είμαι χωρίς tesselation μιας κι το Hwbot επιτρέπει να το κλείσουμε στις Amd :p

Βρε ακουμε που σου λεω. :D

Η δικια μου τελειωνει στα 1200/1800 δινοντας αυτο

3d1200.png

Zpaf κουραζεις με την μουμουζελα σου...Οσο και να κλείσεις με το AI moufa catalyst που κόβει tesselation, AF, και λοιπά δεν ακουμπάς τιτάνα!

Παραιτήσου και γινε πρασινος γιατι σε βλεπω με κονσολα σε 1 ετος. Η AMD το γυρισε, κριμα ρε παιδι μου!

Χαχαχαχα

Πλάκα πλάκα άμα βάλεις την Nvidia να έχει το texture filtering της AMD, μπορεί να έβλεπες την 680 να σκάει ένα 10% στην Ghz :hang2:

Πότε βγαίνουν τα μπλοκ για τα νερά να την καρφώσω πάνω??? Είμαι ήδη σε κατάστημα για παραγγελία.

Zpaf κουραζεις με την μουμουζελα σου...Οσο και να κλεισεις με το AI moufa catalyst που κοβει tesselation, AF, και λοιπα δεν ακουμπας τιτανα!

Παραιτησου και γινε πρασινος γιατι σε βλεπω με κονσολα σε 1 ετος. Η AMD το γυρισε, κριμα ρε παιδι μου!

Ορεστη η μουμουζελα μου εχει πανω απο ενα χρονο στην κατοχη μου και γελαει οταν την clockαρω και βλεπει νουμερα μια η αλλη με τον TITANA των 1000 ευρω.

Χαχαχαχα

Πλάκα πλάκα άμα βάλεις την Nvidia να έχει το texture filtering της AMD, μπορεί να έβλεπες την 680 να σκάει ένα 10% στην Ghz :hang2:

Υπάλληλος ΑΤΙ:

Texture Filtering ? Tι ειναι αυτο ? Ασε μας κουκλιτσα μου :p

Ορεστη η μουμουζελα μου εχει πανω απο ενα χρονο στην κατοχη μου και γελαει οταν την clockαρω και βλεπει νουμερα μια η αλλη με τον TITANA των 1000 ευρω.

Eλα ρε κλοκαρει 40-45% πανω ? Τι κομμάτι εχεις εσυ!!! :p

Το γυρίσαμε στα ανεκδοτα τωρα ? Ξερω κατι ωραια με τον Τοτο! :hehe:

Ότι και να λέτε η Titan θα είναι καλύτερη της 7970 ακόμη και με την δεύτερη κλοκαρισμένη

το κακό είναι άλλο... για να πάρω 2 που θέλω δεν θα έχω τις 2 7970 lightning και την μία 680 classified που έχω τώρα xD

Υπάλληλος ΑΤΙ:

Texture Filtering ? Tι ειναι αυτο ? Ασε μας κουκλιτσα μου :p

Ναι ναι, σαν τον Atiman που του λέγαμε τότε ότι βλέπεις την γραμμή από το AF στην HD5000 και έλεγε ποια γραμμή :p

Έχει υπάρξει κάποια εταιρία πληροφορικής που έχει κάνει τέτοια δήλωση ? ( ξέρετε, έχουμε και καλύτερο προϊόν, αλλά αφού ο αντίπαλος δεν έκανε αντίστοιχη δουλειά, λέμε να σας πλασάρουμε το πρώην μεσσαίο μοντέλο σαν το κορυφαίο, αγοράστε κορόιδα ).

Σοβαρά τώρα, το πιστεύεις αυτό ?

Σε λίγους μήνες θα έρθει το GK204 για τους 680ούχους και 7970ούχους που δεν θέλουνε 1000€ κάρτα αλλά θέλουνε κάτι καλύτερο από τις υπάρχουσες δίχως να πάνε σε σκατόSLI & σκατόCrossFire.

φιλε μου η αληθεια ειναι.Απλα λακεδες και φερεφωνα ονειρευονται παντοδυναμια απο την μια εταιρεια λες και τους πληρωνει.Αυτο που γραφεις στην παρενθεση δεν ειναι σοβαρο.Αν υπηρχε καρτα θα την ΕΙΧΑΜΕ δει.

Οσοι ονειρευεστε κλοκακια στο θεο, μην φατε εχει γλαρο:

First and foremost, Titan still has a hard TDP limit, just like GTX 680 cards. Titan cannot and will not cross this limit, as it’s built into the firmware of the card and essentially enforced by NVIDIA through their agreements with their partners. This TDP limit is 106% of Titan’s base TDP of 250W, or 265W. No matter what you throw at Titan or how you cool it, it will not let itself pull more than 265W sustained.

Hz06g3r.png

Eλα ρε κλοκαρει 40-45% πανω ? Τι κομμάτι εχεις εσυ!!! :p

Το γυρίσαμε στα ανεκδοτα τωρα ? Ξερω κατι ωραια με τον Τοτο! :hehe:

Εγω σου λεω οτι γελαει και εσυ μου γραφεις ποσοστα.

Αν δεν εχεις 1000+ ευρω για TITANA δωσε 450 μωρε και παρε μια μουμουζελα ετσι για να φυγεις λιγο απο την μιζερια της πρασινης με τα 256 bit. :T:

MSI HD 7970 Lightning BE AMD Radeon Graphics Card - 3GB - R7970 Lightning BE - Scan.co.uk

Μέχρι να βγει το Unofficial Bios που θα ανεβάζει το ρεύμα ακόμα πιο πάνω..

Μην φας εχει γλαρο.

You can quote me on that.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.