Jump to content

GeForce Titan coming end of February!?!?

Staba

Recommended Posts

http://tpucdn.com/reviews/NVIDIA/GeForce_GTX_Titan_SLI/images/perfdollar_1920.gif

Η παραπάνω φωτό νομίζω τα λέει όλα!!!

Οι σωστές τιμές θα έπρεπε να ήταν:

7970-->>400€ max

GTX680-->>500€ max

GTX Titan -->>650€ επιεικώς max

GTX 690 -->> 750€ επιεικώς max

• Replies 884
  • Created
  • Last Reply

O ΤΙΤΑΝΑΣ μας βγήκε ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ ή μου φαίνεται ??

20%+ πάνω από 7970 ? Και με 2 χρόνια καθυστέρηση ??? Και 1000€ ?? Καλά κρασιά ...

Αντε AMD τελείωσέ τους τους χαμένους .... :p για άλλο ένα γύρο ...

Η δυνατότερη κάρτα στον κόσμο παραμένει η

Powercolor_HD7990.jpg

και είναι και καμιά 200€ φτηνότερη ... για να της βάλεις και υδρόψυξη ..

O ΤΙΤΑΝΑΣ μας βγήκε ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ ή μου φαίνεται ??

20%+ πάνω από 7970 ? Και με 2 χρόνια καθυστέρηση ??? Και 1000€ ?? Καλά κρασιά ...

Αντε AMD τελείωσέ τους τους χαμένους .... :p για άλλο ένα γύρο ...

όχι 10 χρόνια καθυστέρηση! Για τσεκαρε το gpu του wiiu να δεις αν κλοκαρει καλα και μετα ελα απο εδω!

μια χαρα ειναι η καρτα σε δυναμη... κτηνος! Με oc ανοίγει και αλλο την διαφορα (ανετα τα 1100 λενε) ! Κομπλεξισμος σε ολο του το μεγαλειο. Επειδη στην Ελλαδα πιναμε πρεπει να παρουμε και ΤΙΤΑΝ τσαμπε ?

στα ιδια watt κλεινει το σπιτι της ati... 1000αρικο μαλιστα οσο γουστάρει την δινει! Εαν δεν εχετε μην την πάρετε, η καρτα σφαζει ομως!

Που να κατεβει και κλοκαρισμενη, θα τους αλλάξει τους πατους!

post-478-1416077093,4073_thumb.jpg

post-478-1416077093,5042_thumb.jpg

post-478-1416077093,571_thumb.jpg

όχι 10 χρόνια καθυστέρηση! Για τσεκαρε το gpu του wiiu να δεις αν κλοκαρει καλα!

μια χαρα ειναι η καρτα σε δυναμη... κτηνος! Με oc ανοίγει και αλλο την διαφορα (ανετα τα 1100 λενε) !

Καλή καρτούλα SEB αλλά για καμιά 550€ και έως εκεί ! Με 520€ έχεις 2X 7950 και την σφάζεις...

Καλή καρτούλα SEB αλλά για καμιά 550€ και έως εκεί ! Με 520€ έχεις 2X 7950 και την σφάζεις...

καρταρα ειναι! Απλα δεν ειναι για σας, αλλα ουτε και για μενα αυτη την περιοδο....

προ κρίσης ειχα ριξει 1000αρικο, τωρα με τα εξοδα που εχω δεν μπορω να το διαθέσω.

Μου λες για Devil edition των 500 watt ? παρε και το Buldozostuttering παραμάσχαλα... άσε μας μωρέ με την ανύπαρκτη!

CrossFire + SLI = microstuttering for the win, 2*+ power consumption, driver issues ( wait for driver... oops, wait for profile )... no thank you.

Η τιμή βεβαίως δεν είναι ούτε κατά διάνοια σωστή, αλλά όταν είσαι ο άρχοντας βάζεις ότι γουστάρεις, και από την στιγμή που και 10.000 κάρτες να στείλουνε στα ράφια, σε λιγότερο από μήνα θα έχουνε πουληθεί... ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ.

CrossFire + SLI = microstuttering for the win, 2*+ power consumption, driver issues ( wait for driver... oops, wait for profile )... no thank you.

Η τιμή βεβαίως δεν είναι ούτε κατά διάνοια σωστή, αλλά όταν είσαι ο άρχοντας βάζεις ότι γουστάρεις, και από την στιγμή που και 10.000 κάρτες να στείλουνε στα ράφια, σε λιγότερο από μήνα θα έχουνε πουληθεί... ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ.

Δηλαδή εσύ μου λες τώρα πως η κάρτα αξίζει τόσο επειδή μερικά μουλάρια θα τρέξουν να την αγοράσουν ...

Ούτε οι φούσκες του χρηματιστηρίου δεν ήταν τέτοιες ...

Αν η Nvidia θέλει και ποντάρει σε ένα τέτοιο καταναλωτικό κοινό, ευχαριστώ, δεν θα πάρω ... δεν είμαι μέλος και δεν θα γίνω... :upside:

όχι 10 χρόνια καθυστέρηση! Για τσεκαρε το gpu του wiiu να δεις αν κλοκαρει καλα και μετα ελα απο εδω!

μια χαρα ειναι η καρτα σε δυναμη... κτηνος! Με oc ανοίγει και αλλο την διαφορα (ανετα τα 1100 λενε) ! Κομπλεξισμος σε ολο του το μεγαλειο. Επειδη στην Ελλαδα πιναμε πρεπει να παρουμε και ΤΙΤΑΝ τσαμπε ?

στα ιδια watt κλεινει το σπιτι της ati... 1000αρικο μαλιστα οσο γουστάρει την δινει! Εαν δεν εχετε μην την πάρετε, η καρτα σφαζει ομως!

Που να κατεβει και κλοκαρισμενη, θα τους αλλάξει τους πατους!

Ειλικρινα το εχεις πει 800 φορες. Και σε παιχνιδι 800x600 εχει ιδια αποδοση με την 7970GHz. Ειναι πολυ βολικο για την καθε εταιρια να οριζει τις υπερειδικες καταστασεις που φερνουν το προϊον της στην κορυφη.

Ο μεσος enthusiast πρεπει να ειναι πολυ ΚΔΟΑ για να δωσει 100% περισσοτερα χρηματα για μια καρτα γραφικων που ειναι κατα μεσο ορο 25%-30% πιο γρηγορη απο την 2η καλυτερη. Τα υπολοιπα ειναι λουκουμάδες για τους λακαμαδες.

Δηλαδή εσύ μου λες τώρα πως η κάρτα αξίζει τόσο επειδή μερικά μουλάρια θα τρέξουν να την αγοράσουν ...

Ούτε οι φούσκες του χρηματιστηρίου δεν ήταν τέτοιες ...

Αν η Nvidia θέλει και ποντάρει σε ένα τέτοιο καταναλωτικό κοινό, ευχαριστώ, δεν θα πάρω ... δεν είμαι μέλος και δεν θα γίνω... :upside:

Μην κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις, και μην παραφράζεις.

Πού ακριβώς είπα πως ΑΞΙΖΕΙ τα λεφτά της ?

Αυτό που ξεκάθαρα νομίζω είπα, είναι πως όσο υπάρχουνε 1-2-3-5-10-100-250-300-500 άνθρωποι στον πλανήτη που θα πάρουνε όχι 1, αλλά 2 και 3 από δαύτες με την παρούσα τιμή των 1000€, άλλο τόσο θα συνεχίσουνε οι εταιρίες να πουλάνε εκεί ή και ψηλότερα.

Βέβαια δεν είναι για να χαιρόμαστε, μετά από αυτό μπορείς να βγάλεις πάνω-κάτω τις επιδόσεις των 780/8970 και δεν νομίζω να είναι ιδιαίτερα ενθαρυντικές..

Αν μιλαμε για αλλαγη αρχιτεκτονικης ή die shrink ποτε δεν ειχαμε μεγαλες αυξησεις σε αποδοση. Παντα στην ωριμανση του node ερχεται η top αποδοση ενος die. Στην AMD ειναι οι σειρες με μονο αριθμος, 3,5,7

καρταρα ειναι! Απλα δεν ειναι για σας, αλλα ουτε και για μενα αυτη την περιοδο....

προ κρίσης ειχα ριξει 1000αρικο, τωρα με τα εξοδα που εχω δεν μπορω να το διαθέσω.

Με αυτά που σε άκουγα να λες εδώ και λίγο καιρό περίμενα διαστημόπλοιο βρε seb ...

ΕΕΕΕ, όπως και να το κάνουμε το μόνο διαστημόπλοιο είναι η τιμή της ...

Κάτσε να κυκλοφορήσει γιατί μπορεί να έρθει και σε χαμηλότερη τιμή εν τέλη ... Τέτοιο κράξιμο που θα τρώει από σήμερα ...

Επειδη SEB καθημερινα διαβαζω το thelab απο τα post σου θα μπορουσα να πω ακομα και οτι πληρωνεσαι για να λες αυτα τα πραγματα...Με 820 ευρω παιρνω 2 7970ghz edition και τις κανω πλακα της titan(ο θεος να την κανει) των 1000ευρω

Ναι μόνο που μερικοί δεν καταλαβαίνετε ότι μιλάτε για διπλές λύσεις με τα γνωστά προβλήμα..

Ο Τιτάνας είναι η γρηγορότερη GPU έστω και με 25-30% διαφορά, παραμένει το γρηγορότερο τσιπάκι αυτή τη στιγμή.

Και υπάρχουν αυτοί που θέλουν να έχουν την γρηγορότερη GPU, μέσα σε αυτούς είμαι και 'γω, αλλά το 1000άρικο παραπάει...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.