Jump to content

GeForce Titan coming end of February!?!?

Staba

Recommended Posts

δεν σου λεω τιποτα για την τιμη της εφοσον παιζω σε 1200p(ακομα) δεν κανει γι εμενα!

Aμα εκανε 600 κατοσταρικα ξερεις τι καλα που θα σου εκανε?

Οχι για 1200p αλλα και για 1080p:hehe::hehe::hehe:

• Replies 884
  • Created
  • Last Reply
Προβλεπω, English breakfast στον τιτανα καθε πρωι, τσαγακι και σαντουίτς απο 680sli:hehe:

Για games μια καρτα, την πιο δυνατη και τελος! Για bench βαλε και τις καλτσες σου στα pci :hehe:

Aμα εκανε 600 κατοσταρικα ξερεις τι καλα που θα σου εκανε?

Οχι για 1200p αλλα και για 1080p:hehe::hehe::hehe:

Και αμα η γιαγια μου ειχε ροδες θα πηγαίναμε τσάρκα...νομίζω οτι πλακα μας κανεις!

...και αμα η ΑΤΙ υπηρχε στον χωρο αντι να κρύβεται στο λαγούμι της τωρα θα ειχε 600 ευρα που θες!

Ας δώσει βάση στην hd 4650 του wiiu και ας αφησει την Nvidia να ασχολείται με supercomputers!

Για games μια καρτα, την πιο δυνατη και τελος! Για bench βαλε και τις καλτσες σου στα pci :hehe:

Πλυμενες η απλυτες?:hehe:

Και αμα η γιαγια μου ειχε ροδες θα πηγαίναμε τσάρκα... νομίζω πλακα μας κανεις!

Καθολου, η nvidia μας κανει πλακα....

Πλυμενες η απλυτες?:hehe:

Καθολου, η nvidia μας κανει πλακα....

ρε συ μου φαινεται στο τελος πρωτος εσυ θα την παρεις αλλα κανεις πως δεν θες:hehe: μην ξεχασεις απο την φουρια σου και τα 1440p:dirol:

Και αμα η γιαγια μου ειχε ροδες θα πηγαίναμε τσάρκα...νομίζω οτι πλακα μας κανεις!

...και αμα η ΑΤΙ υπηρχε στον χωρο αντι να κρύβεται στο λαγούμι της τωρα θα ειχε 600 ευρα που θες!

Ας δώσει βάση στην hd 4650 του wiiu και ας αφησει την Nvidia να ασχολείται με supercomputers!

Πρέπει να είναι στο ίδιο λαγούμι που ήταν η nvidia 4 μήνες μετά τη κυκλοφορία της 7970...:hehe::hehe::hehe::jester:

παρακαλείτε οποιος παρει πρώτος και της βαλει waterblock να μου δώσει την ψυκτρα :D να την βάλω στην 460

για μενα δεν εχει βγει ακομα game που να αξιζει τοσα λεφτα σε καρτα γραφικών

προσωπικά εχω βρει το κόλπο με τις vga , δεν αλλάζω αν δεν τα τινάξει η προηγουμενη:D

ρε συ μου φαινεται στο τελος πρωτος εσυ θα την παρεις αλλα κανεις πως δεν θες:hehe: μην ξεχασεις απο την φουρια σου και τα 1440p:dirol:

Μα που το καταλαβες την εχω παραγγειλη ηδη:p

Κακά τα ψέματα η κάρτα έπρεπε να είχε τιμή αντίστοιχη των επιδόσεων της, δλδ ανάμεσα 680 690, κάπου στα 700-750 ευρω πάνω κάτω. Το 1000αρικο ειναι υπερβολή αλλα όταν παίζεις μόνος σου κανείς ότι θες. Εγω αποτι βλέπω θα περιμένω να δώ τι θα γίνει με 780 και μετα αποφασίζω.

Πρέπει να είναι στο ίδιο λαγούμι που ήταν η nvidia 4 μήνες μετά τη κυκλοφορία της 7970...:hehe::hehe::hehe::jester:

2 μηνες ηταν την επαιζε μπαλα η 580 τοτε 2 ολοκληρα fps στο bf3 ειχαν διαφορα αλλα μετα εβγαλε την GHZ:hehe:

omfg... Crysis 3 im CPU-Test: AMDs FX-Prozessoren dominieren unsere Benchmarks

Μην δώσετε καμία σημασία στο cpu scalling.. (κάντε άλλο νήμα αν θέλετε :p) αλλά το "μήνυμα" είναι GTX Titan.. @ Crysis 3 1280x720.... 65fps? wtf...? :(

υ.γ.>σε 1080p? πόσο θα κυμαίνεται...? 30???

Τρώει μπουκάλι λέμε, δεν έχει σημασία που ο 3960X είναι 6-core, είναι στα 3.3Ghz και σε αυτή τη συχνότητα με τέτοια κάρτα σε 1280*720/noAA μιλάμε για τρελό μπουκάλι..

Αν τον πήγαινε στα 4Ghz, θα εκτοξεύονταν τα FPS σε 85+

omfg... Crysis 3 im CPU-Test: AMDs FX-Prozessoren dominieren unsere Benchmarks

Μην δώσετε καμία σημασία στο cpu scalling.. (κάντε άλλο νήμα αν θέλετε :p) αλλά το "μήνυμα" είναι GTX Titan.. @ Crysis 3 1280x720.... 65fps? wtf...? :(

υ.γ.>σε 1080p? πόσο θα κυμαίνεται...? 30???

Δε το πιστεύω. Είδα 2-3 benches στο συσωλυν με ι7 3770κ/680 και είχαν 35-40ρες σε 1920χ1080 VH με ΑΑ πάνω. Απλά παίζει κάποιο setting να κόβει ΠΟΛΥ την απόδοση. Standard με μία titan θα έχεις 60ρες σε 1920χ1080 με 1-2 settings απλά high αντί για Very high.

Το 1000αρικο παιδακια παιζει να πεσει παντως αναλογα με διαθεσιμοτητα - ζητηση.Ενα απο τα listings πριν κατεβουν

.: LinuxBelgiumShop.be :. Everything you need

"τσάμπα πράμα" τα 866(Ex-cluding VAT)..:p εδώ κολλάει το... (@ 0' 41'')

"τσάμπα πράμα" τα 866(Ex-cluding VAT)..:p εδώ κολλάει το... (@ 0' 41'')

Μονο τσαμπα, δωρακι κανονικο..

Αφου το ειπε και ο sebastian, μια χαρα πουλαει η Nvidia τον τιτανα, αν ηταν ο seb την θεση της, θα πουλουσε ακομη πιο ακριβα και οχι σε τιμη δωρο:p

Απορω αν το ονομα titan, αναφερεται στις επιδοσεις της καρτας, η στην τιμη της:hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.