Jump to content

GeForce Titan coming end of February!?!?

Staba

Recommended Posts

• Replies 884
  • Created
  • Last Reply
Εγώ πάντως παλιά δεν θυμάμαι τέτοιες τιμές η 8800gtx είχε 550-600e την gx2 την είχα πάρει 550e και την 295 400ε. Τώρα πως φτάσαμε σε αυτές τις τιμές δεν μπορώ να καταλάβω.

Εγω ελλαδισταν θυμαμαι την 8800 ultra 700+ ευρω απ το ακατανομαστο σιγουρα.

Καταρχιν το 285 ηταν ενα refresh του 280gtx το οποιο 280 gtx ειχε τιμη 550-600 ευρω!

Απλα μετα απο ενα χρονο βγηκε το 285gtx και τι ηταν στην ουσια ocαρισμενο 280gtx!

Eδω δεν εχουμε τετοια περιπτωση...απορω και που το λετε!

Ναι εδω μπορει να μην εχουμε τετοια περιπτωση αλλα εχουμε ενα τεραστιο τιμολογιακο fail...

Και μιας και απο οτι βλεπω ειναι και τις μοδας οι χαρακτηρισμοι(βλεπε billpeppa) ποιος "χρηστης" (δεν θα χρησιμοποιησω το βλακωδες εγω)θα παει να πληρωσει 110% παραπανω χρηματα απο μια gtx680 για να παρει ενα +40% των επιδοσεων της 680?

Εσυ αληθεια μιας και βλεπω οτι εμεινες αφωνος απο τις τιτανοεπιδοσεις που επερχονται, θα παρεις 1 τιτανα η 2 για sli?

Eγω παντως πανω απο 600 ευρω για αυτην την καρτα δεν εδινα, ως είθισται για ενα top single gpu ...

Και μιας και απο οτι βλεπω ειναι και τις μοδας οι χαρακτηρισμοι(βλεπε billpeppa) ποιος "χρηστης" (δεν θα χρησιμοποιησω το βλακωδες εγω)θα παει να πληρωσει 110% παραπανω χρηματα απο μια gtx680 για να παρει ενα +40% των επιδοσεων της 680?

Καταρχας το +40% των επιδοσεων ειναι παρα πολυ καλο οποτε σιγουρα αιτιολογει μεγαλυτερη τιμη.

Θα ειναι ομως 40%;

Το παγκοσμιο αγοραστικο κοινο ειναι τεραστιο.

Θα βρεθουν πολλοι χρηστες διατεθειμενοι να δωσουν τα χρηματα απλα σιγουρα οχι η πλειοψηφια.

Ναι εδω μπορει να μην εχουμε τετοια περιπτωση αλλα εχουμε ενα τεραστιο τιμολογιακο fail...

QUOTE]

αυτος που θα επερνε και την 690!!

παντως καποιος που θελει να παιζει σε υψηλες αναλυσεις και στηνει τωρα μηχανημα εχει και τα φραγγα, ειναι η καλυτερη επιλογη!!

ισως αργοτερα πεσει η τιμη του:p

Καταρχας το +40% των επιδοσεων ειναι παρα πολυ καλο οποτε σιγουρα αιτιολογει μεγαλυτερη τιμη.

Θα ειναι ομως 40%;

Το παγκοσμιο αγοραστικο κοινο ειναι τεραστιο.

Θα βρεθουν πολλοι χρηστες διατεθειμενοι να δωσουν τα χρηματα απλα σιγουρα οχι η πλειοψηφια.

To +40% σαφως και ειναι καλο, το 1000ευρω ομως ειναι κακιστο.

Αληθεια οταν βγηκε η 680, ποσο % ηταν πιο γρηγορη, συγκριτικα με την 580?

Με αυτη την λογικη η 680 ποσο επρεπε να κοστιζει οταν βγηκε? 1500 ευρω?

Εγω παντως ειμαι στους χρηστες που αγοραζω τοπ single gpu's, την συγκεκριμανη παντως ουτε καν το σκεφτομαι και κατε εμε βρισκεται μακραν πανω απο την τιμη που αξιζει σαν καρτα.

αυτος που θα επερνε και την 690!!

παντως καποιος που θελει να παιζει σε υψηλες αναλυσεις και στηνει τωρα μηχανημα εχει και τα φραγγα, ειναι η καλυτερη επιλογη!!

ισως αργοτερα πεσει η τιμη του:p

Η 690 μπορει να κοστιζει 1000 ευρω, αλλα προβλεπεται να ειναι και τουλαχιστον ενα 30% πανω απο τις τιτανοεπιδοσεις...

Ξεχνατε οτι για το μεσο αμερικανακι hardcore gamer- enthusiast ομως τα 1000$ ειναι 200-300 ελληνικα ευρω.Και το ελληνικα το βαλα μαλλον χαριστικα στην προκειμενη περιπτωση.Δηλαδη κατω του μισου μισθου

Ξεχνατε οτι για το μεσο αμερικανακι hardcore gamer- enthusiast ομως τα 1000$ ειναι 200-300 ελληνικα ευρω.Και το ελληνικα το βαλα μαλλον χαριστικα στην προκειμενη περιπτωση.Δηλαδη κατω του μισου μισθου

Γιατι οταν βγηκε το 680 τοσο δεν ηταν?

Οταν βγηκε το 580 τοσο δεν ηταν?

Αυτες γιατι δεν κανανε 1000 ευρω οταν βγηκανε?

Αντι να δειτε και να ασχοληθειτε με το οτι το high end gaming στο pc, παιρνει επικινδυνα την ανιουσα τιμολογιακα, μερικοι καθονται και εκθειαζουν το +40% που θα ειναι ταχυτερος ο τιτανας απο την 680.

Καποιοι βλεπουν το δενδρο και χανουν το δασος.

To +40% σαφως και ειναι καλο, το 1000ευρω ομως ειναι κακιστο.

Αληθεια οταν βγηκε η 680, ποσο % ηταν πιο γρηγορη, συγκριτικα με την 580?

Με αυτη την λογικη η 680 ποσο επρεπε να κοστιζει οταν βγηκε? 1500 ευρω?

Εγω παντως ειμαι στους χρηστες που αγοραζω τοπ single gpu's, την συγκεκριμανη παντως ουτε καν το σκεφτομαι και κατε εμε βρισκεται μακραν πανω απο την τιμη που αξιζει σαν καρτα.

σωστος εισαι εδω αλλα ο τιταν δεν ειναι η 780 ειναι ο μεγαλος αδελφος της 680 οποτε χεστα κι αστα

Η 690 μπορει να κοστιζει 1000 ευρω, αλλα προβλεπεται να ειναι και τουλαχιστον ενα 30% πανω απο τις τιτανοεπιδοσεις...

ναι αλλα ειναι sli και δεν εχει 6g...... γι αυτο ειπα αυτος που στηνει τωρα τετοιο μηχανημα

ειναι προφανες οτι δεν θελει να συμπιεσει τις τιμες της 600 αλλιως μπορει να βγαλει και κομμενη εκδοση, ισως αργοτερα,αν και δεν νομιζω θα παει για την 700!!

ναι αλλα ειναι sli και δεν εχει 6g

Αρα αξιζει τα 1000 ευρω αυτη η καρτα, να σπευσω να παραγγειλω.

Ειναι -30% σε επιδοσεις απο ενα ¨σαντουιτς" που εχει τοσους μηνες στην αγορα και ερχεται στην ιδια τιμη με αυτο:hehe:

Ξεχασα εχει και 6gb μνημη ομως, κακως τοτε, επρεπε να την κοστολογησουν πανω απο το 1000αρικο, τσαμπα την δινουν:p

Mια χαρά σας την δίνει η Nvidia... Εγώ θα την πούλαγα παραπάνω!

Θα αρμεγα μεχρι τελευταία σταγόνα!

Ετσι και αλλιως ο Ελληνας πια θα βολευτεί με τα μεσαία πια...μην πω με καμια παλια κονσολα!

Τα σαντουιτς ειναι καλα για τα everest!

Εγω προσωπικα θελω ΤΟΠ single core! και το ΤΙΤΑΝ αυτο ειναι... 1050 Πυρηνα και ψαχνεις τον δευτερο με τηλεσκόπιο!

9000+rpm @

εσυ δηλαση αν "υποθεσουμε" οτι εχεις 1000e και παιζεις σε ανλαυση 2560*1440 και πανω

πια θα προτιμησεις την 690 η τον τιταν??

μπακετα κοτοπουλο, ροκα & παρμεζανα!

Mια χαρά σας την δίνει η Nvidia... Εγώ θα την πούλαγα παραπάνω!

Θα αρμεγα μεχρι τελευταία σταγόνα!

Ετσι και αλλιως ο Ελληνας πια θα βολευτεί με τα μεσαία πια...μην πω με καμια παλια κονσολα!

Τα σαντουιτς ειναι καλα για τα everest!

Εγω προσωπικα θελω ΤΟΠ single core! και το ΤΙΤΑΝ αυτο ειναι... 1050 Πυρηνα και ψαχνεις τον δευτερο με τηλεσκόπιο!

Σαν νοημων ανθρωπος, δεν μου αρεσει ουτε το αρμεγμα, ουτε η χειραγωγηση απο καμια nvidia...

Εσενα που σου φαινεται και φθηνη καλοριζικη με το καλο...

9000+rpm @

εσυ δηλαδη αν "υποθεσουμε" οτι εχεις 1000e και παιζεις σε ανλαυση 2560*1440 και πανω

πια θα προτιμησεις την 690 η τον τιταν??

Καμια απο τα 2, δυο 680 sli θα προτιμουσα και θα ειμαι και ταχυτερος απο 690, που και ετσι θα πραξω απο αυτα που ειδα...

Για να καταλαβω, τωρα προσπαθεις να αποδειξεις οτι η καρτα ειναι σωστα τιμολογημενη, γιατι μιλαμε για τον ορισμο του φαουλ οσο αφορα την τιμη της?:hehe:

μπακετα κοτοπουλο, ροκα & παρμεζανα!

Σου εμειναν αποθημενα τα μεγαλα σαντουιτς και η μπακετες απο everest φαινεται , γιατι το pcb της 670 της non high end της υπογραφης, ειναι μικροτερο και απο μια φετα τυρι και κανει μονο για τετραγωνα τοστ, ουτε καν για σαντουιτς δεν κανει:p

Σαν νοημων ανθρωπος, δεν μου αρεσει ουτε το αρμεγμα, ουτε η χειραγωγηση απο καμια nvidia...

Εσενα που σου φαινεται και φθηνη καλοριζικη με το καλο...

Καμια απο τα 2, δυο 680 sli θα προτιμουσα και θα ειμαι και ταχυτερος απο 690, που και ετσι θα πραξω απο αυτα που ειδα...

Για να καταλαβω, τωρα προσπαθεις να αποδειξεις οτι η καρτα ειναι σωστα τιμολογημενη, γιατι μιλαμε για τον ορισμο του φαουλ οσο αφορα την τιμη της?:hehe:

Κατσε να ερθει...γιατι περα οτι εχω σκασει 3.000-4.000 σε 2 μηνες σε αλλα πραγματα (ρουχα+ εξοπλισμό σπιτιού) . Επισης πια δεν παιζω και surround!

....και με την 670gtx μου σε 1080P ειμαι happy!

Aλλα αναμεσα σε 2x680 και Titan η επιλογη θα ηταν μονοδρομος για τον ΤΙΤΑΝΑ! Καθαρη δυναμη χωρις παρεμβολες!

ναι αλλα εχεις ηδη την μια 680

δεν σου λεω τιποτα για την τιμη της εφοσον παιζω σε 1200p(ακομα) δεν κανει γι εμενα! πιο πολυ φασαρια θα κανει απο αυτη που ηδη εχω:hehe:

Κατσε να ερθει...γιατι περα οτι εχω σκασει 3.000-4.000 σε 2 μηνες σε αλλα πραγματα (ρουχα+ εξοπλισμό σπιτιού) . Επισης πια δεν παιζω και surround!

....και με την 670gtx μου σε 1080P ειμαι happy!

Aλλα αναμεσα σε 2x680 και Titan η επιλογη θα ηταν μονοδρομος για τον ΤΙΤΑΝΑ! Καθαρη δυναμη χωρις παρεμβολες!

Προβλεπω, English breakfast στον τιτανα καθε πρωι, τσαγακι και σαντουίτς απο 680sli:hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.