sebastian Φεβρουάριος 19, 2013 #181 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2013 Transistors 7.1bn Die Size 520mm²Ρε τι μου θυμιζει αυτο....K20X o Γίγαντας των πάντων! Τ-ε-χ-ν-ο-λ-ο-γ-ι-α στο απόγειο της!Titan στα 1050mhz κάθε μέρα! και καληνύχτα στον δεύτερο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Φεβρουάριος 19, 2013 #182 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2013 [MENTION=324]billpeppas[/MENTION] Θα σε παρακαλουσα πολυ να σβησεις τον συλλογισμο σου στην αγκιλη διοτι ειναι προσβλητικος.Και εγω εδω μεσα διαβαζω πολλα περιεργα αλλα δεν χαρακτηρισα κανεναν "βλακωδη χρηστη". Το ποσες καρτες γραφικων περνει καποιος, ειναι κεφι του, και απο την στιγμη που δεν τις πληρωνω εγω απο την τσεπη μου δεν μ ενοχλει. Ελπιζω να καταλαβαινεις τι λεω. Η παρένθεση δεν πάει στον [MENTION=22717]azazil1190[/MENTION] ούτε κάπου συγκεκριμένα. Από την άλλη πάντως, αν ο οποιοσδήποτε πάρει 2 ή και παραπάνω GPUs για να παίζει GAMES ( games όχι benchmarks ) στα 1080p sorry αλλά όντως έκανε βλακεία, whether he/she likes it or not. Δηλαδη για πες μου ποσα παιχνιδια βγηκαν τελευταια που να αξιζαν και να δουλευαν σωστα μια high end καρτα γραφικων τελευταιας γενιας Crysis 2, Crysis 3, BattleField 3, Metro2033 ( όλα αυτά για να παίξεις σε μεγάλη ανάλυση με ή και χωρίς φίλτρα ήθελες πολύ καλή κάρτα, GTX 670/680 - Radeon 7950/7970 ). δηλαδη το pci express 3 δουλεψε? That's marketing for you sir, not me. Είδες ποτέ να λέω ότι είναι χρήσιμο το PCI-Express 3 ? Ότι περιμένω να φανούνε κέρδη λόγο κάποιου game ? ( ανέφικτο ). Αν ψάξεις τα thread που έχω ανοίξει τον τελευταίο καιρό ( δεν είναι πολλά, ζήτημα να έχω ανοίξει 10 thread το τελευταίο 12μηνο ) θα δείς αναλυτικότατες μετρήσεις και δοκιμές με ένα κάρο συστήματα κάρτες και games για να καλύψεις την οποιαδήποτε απορία σου στο θέμα του gaming. By the way, τα φίλτρα στα 1080p με μια 7970/680 μια χαρά μπαίνουνε. Μέχρι και 8xMSAA ανάλογα το game. ώπου, παρεπιπτόντως στα 1080p με σύγχρονο monitor το μάτι του ανθρώπου δεν αντιλαμβάνεται την διαφορά MSAA 4x με MSAA 8x. Για αρκετό κόσμο ούτε μεταξύ 2x & 4x βλέπει την διαφορά Link to comment Share on other sites More sharing options...
firekiller Φεβρουάριος 19, 2013 #183 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2013 Εγώ γουστάρω τρελά ΤΙΤΑΝ xD45% πάνω στο 3dmark11 Performance Settings σε σχέση με την 680!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PasxosC Φεβρουάριος 19, 2013 #184 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2013 εχουν ξεφυγει επικίνδυνα οι τιμές για τις High End μονοπύρηνες κάρτες Γραφικών πλέον.......κρίμα......:hang2::hang2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
azazil1190 Φεβρουάριος 19, 2013 #185 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2013 Η παρένθεση δεν πάει στον [MENTION=22717]azazil1190[/MENTION] ούτε κάπου συγκεκριμένα.Από την άλλη πάντως, αν ο οποιοσδήποτε πάρει 2 ή και παραπάνω GPUs για να παίζει GAMES ( games όχι benchmarks ) στα 1080p sorry αλλά όντως έκανε βλακεία, whether he/she likes it or not. Crysis 2, Crysis 3, BattleField 3, Metro2033 ( όλα αυτά για να παίξεις σε μεγάλη ανάλυση με ή και χωρίς φίλτρα ήθελες πολύ καλή κάρτα, GTX 670/680 - Radeon 7950/7970 ). That's marketing for you sir, not me. Είδες ποτέ να λέω ότι είναι χρήσιμο το PCI-Express 3 ? Ότι περιμένω να φανούνε κέρδη λόγο κάποιου game ? ( ανέφικτο ). Αν ψάξεις τα thread που έχω ανοίξει τον τελευταίο καιρό ( δεν είναι πολλά, ζήτημα να έχω ανοίξει 10 thread το τελευταίο 12μηνο ) θα δείς αναλυτικότατες μετρήσεις και δοκιμές με ένα κάρο συστήματα κάρτες και games για να καλύψεις την οποιαδήποτε απορία σου στο θέμα του gaming. By the way, τα φίλτρα στα 1080p με μια 7970/680 μια χαρά μπαίνουνε. Μέχρι και 8xMSAA ανάλογα το game. ώπου, παρεπιπτόντως στα 1080p με σύγχρονο monitor το μάτι του ανθρώπου δεν αντιλαμβάνεται την διαφορά MSAA 4x με MSAA 8x. Για αρκετό κόσμο ούτε μεταξύ 2x & 4x βλέπει την διαφορά Καλα μπηκαν μωρε μπηκαν τα γιδια στο μαντρι........!!!!!!Τα ιδια λεμε πανω κατω αλλα δεν εχουμε καλο connectivity(το μιλαω και εγω το Αγγλικο).λεω απο εξαρχης οτι ολο βγαζουν ολα ειναι 8εμα μαρκετιν και εμεις οι μ@λακες πληρωνουμε και τους κανουμε μαγκες και τελικα πληρωνουμε λογια και αερα!για αυτο λεω ασε να την δουμε στην πραξη γιατι λεφτα δεν υπαρχουν .....γιατι και ο Γιωργακης υπαρχουν ελεγε και να που φτασανε τα πραγματα.Μαρκετιν και αυτο για να ψηφιζουν ολους τους εθνοποδωτες ολα αυτα τα χρονια---->off topic αλλα κολλαει συναμα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Φεβρουάριος 19, 2013 #186 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2013 Easy, δεν αγοράζεις ότι δεν χρειάζεσαι. Δεν παίζεις BF3, Crysis 3 ? Δεν παίρνεις 670/680/690/7950/7970/7990. Παίζεις το πολύ Manager 2012 ? Παίρνεις "ημιτασιόν" γραφικών ( 7770 π.χ. ). Το marketing δημιουργήθηκε για να ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ πωλήσεις ( άλλο τα θεωρητικά τους και οι π1πες α λα όρκος του Ιπποκράτη ότι δήθεν το marketing δημιουργήθηκε για να ικανοποιεί τις ανάγκες των καταναλωτών ). Ας βγάλουνε ότι και όσες κάρτες θέλουνε, μπορείς να κάνεις κουμάντο στον εαυτό σου, να υπολογίσεις τις ανάγκες σου, να κάνεις κουμάντο στην τσέπη σου και να βάλεις τις προτεραιότητες σου ορθά και όπως σου "ταιριάζουνε" ? Μια χαρά θα σαι, και εσύ και αυτοί. Όσο υπάρχει η αντίστοιχη αγορά, τόσο θα βγάζουνε υπερβολικά πράγματα, υπερτιμολογημένα πράγματα, και θα ανεβάζουν κι άλλο τις τιμές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Staba Φεβρουάριος 19, 2013 Author #187 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2013 Ο μπόμπιρας είναι όλα τα λεφτά, έπρεπε να την αρπάξει και να την βάλει στο στόμα. Η πιό ακριβή πιπίλα EVER!! Δεν περίμενα ποτέ ότι θα ζηλέψω ένα μωρο.... Οσο για την κάρτα i am in love, αν ισχύουν αυτά για τα clocks ,GPU BOOST 2.0 και δεν αρχίζουν να ανατινάζονται οι κάρτες από κανα buged driver, προτιμώ να κάτσω σπίτι όλο τον μάρτιο, ούτε για καφέ να μην πάω για ενα τιτάνα με ένα μπλοκακι.........ήρθε η ώρα να ξηλώσω την gtx 580 μου, ή να την αφήσω πάνω για Physx??? το πουλάωωω το σπιιτιιιι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaris Φεβρουάριος 19, 2013 #188 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2013 Ο συλλογισμός σου είναι πιο λάθος και από την οικονομική στρατηγική της κυβερνήσεως... η Titan είναι κάρτα με έναν πυρήνα ( GPU ), ότι πιο απροβλημάτιστο μπορεί να πάρει κανείς είναι.Οι πολλαπλές κάρτες ( ή πολλαπλοί πυρήνες σε 1 κάρτα ) είναι εκ φύσεως ( ή εκ σχεδιασμού και υλοποίησης για να το πω καλύτερα ) "προβληματικά" και δύσκολα στο να δουλεύουνε πάντα καλά ελέω δύο πηγών προβλημάτων ( drivers & τα ίδια τα games ) [ ίσως και 3 πηγών προβλημάτων... οι βλακώδες χρήστες που παίρνουνε 3 ή 4 GPU για να παίζουνε στα 1080p ]. ΟΤ Αυτο το τελευταιο που λες ειναι λιγο ακυρο... Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα ή τιτανοπιτα! Man ο καθενας επιλεγει αναλογως με αυτο που γουσταρει γιατι το hardware και οι αναβαθμισεις που κανουμε καθε τρεις και λιγο γουστο ειναι και μονο! Πως ειναι τα κινητα, τα ακριβα τα ρουχα, τα αυτοκινητα, τα σπιτια, κτλ, το ιδιο πραγμα ειναι και το hardware γουσταρεις να εχεις το καλυτερο αναλογως και την τσεπη σου φυσικα... /ΟΤ Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazyGreek Φεβρουάριος 19, 2013 #189 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2013 Ρε παίδες το NDA σήμερα δεν τελείωσε πως και δεν έχουμε δεί κανα νούμερο ακόμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Φεβρουάριος 19, 2013 #190 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2013 Ρε παιδιά, μήπως δεν έχω καταλάβει κάτι;Η τιταν θα είναι εώς και 50% πιο γρήγορη από μία 680.Θα κοστίζει περίπου όσο 2x680.Η 680 δεν ήταν ποτέ value for money.Γιατί χαίρεστε τόσο πολύ;Ήδη πιθανολογώ με 2x670 θα έχεις καλύτερη απόδοση από μία titan και θα γλιτώσεις και 2-3 κατοστάρικα για σουβλάκια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billys Φεβρουάριος 19, 2013 #191 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2013 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=2Xdb55ukVDA]GTX Titan Physical Comparison Size & Length vs ARES 2 GTX 680 7970 Linus Tech Tips - YouTube[/ame][ame=http://www.youtube.com/watch?v=I3W4m7EpYUA]GTX Titan Test Bench Setup Tour Linus Tech Tips - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zenor Φεβρουάριος 19, 2013 #192 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2013 Ρε παιδιά, μήπως δεν έχω καταλάβει κάτι;Η τιταν θα είναι εώς και 50% πιο γρήγορη από μία 680. Θα κοστίζει περίπου όσο 2x680. Η 680 δεν ήταν ποτέ value for money. Γιατί χαίρεστε τόσο πολύ; Ήδη πιθανολογώ με 2x670 θα έχεις καλύτερη απόδοση από μία titan και θα γλιτώσεις και 2-3 κατοστάρικα για σουβλάκια... Μα αυτοί δεν πάνε για 1 titan, γι'αυτό χαίρονται Link to comment Share on other sites More sharing options...
firekiller Φεβρουάριος 19, 2013 #193 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2013 Εγώ θέλω 2 Πωλούνται τα εξής: 2x msi 7970 lightning BE 1x msi 7970 lightning 1x evga 680 gtx classified 1x evga 580 gtx classified ultra 1x 285 gtx classified Oops δεν είμαι στις αγγελίες Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpaf Φεβρουάριος 19, 2013 #194 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2013 Εγώ γουστάρω τρελά ΤΙΤΑΝ xD45% πάνω στο 3dmark11 Performance Settings σε σχέση με την 680!!!Κοιτα σε οποιο benchmark/game το Bus Width παιζει ρολο τοτε οι διαφορες θα φυγουν πανω απο 50%.Στην Fire Strike π.χ η 7970GHz Edition ειναι 15% πανω απο μια 680. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Φεβρουάριος 19, 2013 #195 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2013 ΟΤΑυτο το τελευταιο που λες ειναι λιγο ακυρο... Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα ή τιτανοπιτα! Man ο καθενας επιλεγει αναλογως με αυτο που γουσταρει γιατι το hardware και οι αναβαθμισεις που κανουμε καθε τρεις και λιγο γουστο ειναι και μονο! Πως ειναι τα κινητα, τα ακριβα τα ρουχα, τα αυτοκινητα, τα σπιτια, κτλ, το ιδιο πραγμα ειναι και το hardware γουσταρεις να εχεις το καλυτερο αναλογως και την τσεπη σου φυσικα... /ΟΤ 2-3-4 GTX 680 για 1080p είναι ισότιμο του να έχεις στο γκαράζ σου: 1 Ferrari FXX 1 Bugatti Veyron SuperSport 1 Koenigsegg CCXR 1 Pagani Zonda R 1 Lamborghini Aventador Speedster J Και να μην τα έχεις βγάλει ποτέ από μέσα... Πως να το κάνουμε. Και 3770K @ 15GHz να βάλεις στα 1080p είσαι τόσο bottlenecked που οι 3 από τις 4 GPU ξύνουνε τα παπάρια τους. Είναι πιο βλακώδης και από την μόστρα ενός gay που βγαίνει κάθε μέρα συνοδευόμενος από 4 supermodels που του γλύφουνε αυτί-λαιμό και τον φιλάνε ταυτόχρονα στα μάγουλα ενώ η τσουτσού ούτε που κάνει κιχ. 'nuff said. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpaf Φεβρουάριος 20, 2013 #196 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2013 AnandTech - NVIDIA's GeForce GTX Titan, Part 1: Titan For Gaming, Titan For Compute Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Φεβρουάριος 20, 2013 #197 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2013 No comments!!! GeForce GTX Titan Announcement - YouTube Release the Titan!!! Release the Kraken! - YouTube Zpaf αυτά τα πινακακια είναι η παρηγοριά του κόκκινου κακομοίρη...να προσέξει μην λιώσει το pcb της 7990 απο τα 500 watt! .....και τώρα η AMD ετοιμάζει 7970 Liquid Helium Edition!! Δωρο τα κανιστρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
PasxosC Φεβρουάριος 20, 2013 #198 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2013 Εγώ ξαναλέω ότι 800-900€ για μονοπυρηνη κάρτα είναι απλά γελοίο...... και ας είμαι technofreak.......Κάποτε περναμε την κορυφαία τότε nvidia GTX285 στα 350-400€,είναι φανερό ότι τα τμήματα marketing έχουν αλλάξει τιμολογιακή πολιτική κατόπιν μάλιστα προσυννενόησης των δυο εταιριών..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Φεβρουάριος 20, 2013 #199 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2013 2-3-4 GTX 680 για 1080p είναι ισότιμο του να έχεις στο γκαράζ σου:1 Ferrari FXX1 Bugatti Veyron SuperSport1 Koenigsegg CCXR1 Pagani Zonda R1 Lamborghini Aventador Speedster JΚαι να μην τα έχεις βγάλει ποτέ από μέσα...Δηλαδή αν κρατήσω τις 4*GTX 680 στο κουτί τους και τις πουλήσω σε 10 χρόνια θα πάρω το 20πλάσιο της αξίας τους; Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaris Φεβρουάριος 20, 2013 #200 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2013 2-3-4 GTX 680 για 1080p είναι ισότιμο του να έχεις στο γκαράζ σου:1 Ferrari FXX 1 Bugatti Veyron SuperSport 1 Koenigsegg CCXR 1 Pagani Zonda R 1 Lamborghini Aventador Speedster J Και να μην τα έχεις βγάλει ποτέ από μέσα... Πως να το κάνουμε. Και 3770K @ 15GHz να βάλεις στα 1080p είσαι τόσο bottlenecked που οι 3 από τις 4 GPU ξύνουνε τα παπάρια τους. Είναι πιο βλακώδης και από την μόστρα ενός gay που βγαίνει κάθε μέρα συνοδευόμενος από 4 supermodels που του γλύφουνε αυτί-λαιμό και τον φιλάνε ταυτόχρονα στα μάγουλα ενώ η τσουτσού ούτε που κάνει κιχ. 'nuff said. Με την ιδια λογικη που λες βλακας ειναι και αυτος που εχει μια 680 του 500αρικου αντι μια αλλη πιο φτηνη... Εγω δεν μπορω να πω για καποιον που εχει 5, 10, 100 φορες την τσεπη τη δικη μου να μην παρει 10 supercars και 18 F16 να τα βλεπει... Aν μπορει ας το κανει! Και ποιος ειναι καημενος θα το κριτηκαρει αυτο? Ξερεις τι λενε για τις αποψεις, σαν τι ειναι... Οσο για το τελευταιο που γραφεις οποιος μπορει και το κανει καλα κανει και ασε τους αλλους να παιρνουν δουλεια για το σπιτι... end of story! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.