Jump to content

Corsair TX750M Ερώτηση!

nixterida

Recommended Posts

Καλησπέρα , να ρωτήσω κάτι σχετικά με το συγκεκριμένο τροφοδοτικό , επειδή σκεύτομαι να βάλω δύο κάρτες γραφικών θα μπορέσει να τις υποστηρίξει? διότι κοιτάω στα specs και λένε απαιτήσεις ρεύματος 450 μερικές και άλλες 500 watt.Να συμπληρώσω ότι το σύστημα αποτελείται απο p8 z77 mobo και i5 cpu ! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Είμαι ανάμεσα σε XFX Radeon hd6870 και XFX Radeon HD7850 στα ίδια λεφτά περίπου βγαίνουν , και απ`ότι κοίταξα τώρα λίγο στου tom δεν θα έχω πρόβλημα ! Απλά για να το συγουρέψω. Ευχαριστώ και πάλι!

Καρακομπλέ θα είσαι όπως λέει ο φίλος επάνω. Απλώς νασημειώσω ότι οι απαιτήσεις στα ρεύματα που βλέπεις δέν έχουν να κάνουν αποκλειστικά με την κάρτα αλλά με την προυπόθεση βασικού στημένου συστήματος. Αλίμονο να μασουλούσε 500ς η κάρτα μόνη της. Εννοεί κάρτα με το υπόλοιπο σύστημα.

Μην τρελαθούμε. 750άρι τροφοδοτικό επώνυμο μια χαρά θα τα πάει με 2 κάρτες γραφικών εφόσον είναι με 2x6pin τροφοδοσία.

Τώρα αν έχεις πάρει τίποτα τερατάκια πανάκριβες κάρτες που κοστίζουν 2 κάρα λεφτά και έχουν 2x8pin δεν νομίζω να σε απασχολεί 1000άρι ή μεγαλύτερο τροφοδοτικό :tomato:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.