JohnFish Σεπτέμβριος 18, 2004 #61 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2004 Κωστα, εγω τελικα χρησιμοποιησα μια σπειρα 3.5 μετρα αλλα το πρωτο evaporator ηταν απο 3 σπειρες των 3.5 μετρων με ενα διανεμητη. Μαλιστα ειχα ρωτησει και στο xtreme και δες τι που ειπαν: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=36163 Kαι αν βαριεσαι παρε κατευθειαν την εικονα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas7GTR Σεπτέμβριος 19, 2004 Author #62 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2004 Οκ σε ευχαριστώ JohnFish. Τώρα που εμένα είναι μεγάλο το μοτεράκι να δώ τι θα βάλω τελικά... ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellrider Σεπτέμβριος 19, 2004 #63 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2004 Ρε παιδια εχω βαλει και threat μπορει να μου δωσει κανεις τα φωτα του??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Σεπτέμβριος 25, 2004 #64 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2004 απο το σχέδιο δεν καταλαβαινω τίποτασορρυ κιολασς ¨))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.