Jump to content

Πληκτρολόγιο με:

Delijohn

Recommended Posts

Θα ήθελα να αλλάξω πληκτρολόγιο. Έχω τώρα το logitech wave και μου σπάει τα νεύρα όταν έχω να γράψω πολλά... σκληρά κουμπιά και κάποια θέλουν κάρφωμα μια στο τόσο για να κατέβουν! Θέλω λοιπόν ένα νέο με τα παρακάτω χαρακτηριστικά. Δύσκολα να βρω και με τα 4, αλλά πελάτης είμαι κι έχω πάντα δίκιο! :tomato:

1) flat interface! Όσο πιο λεπτό.. τόσο πιο καλό! Αν γίνεται κι αθόρυβο, περίφημα! Να θυμίζει λάπτοπ!

Π.χ. Dell-KM713.jpg

2) illuminated! Να "φωτάει" βρε αδερφέ.. στο 2013 είμαστε!

π.χ. 3b7ff07ce03b4b0a970d8ce124e6142a.png

3) multimedia buttons! Ξέρω δύσκολο, μα αν τα καταφέρω να έχει και τέτοια.. γιατί όχι;

π.χ. logitech_wave_08_thumb.jpg

4) Όχι μπαταρίες. Δεν θέλω να πληρώνω μπαταρίες! Δε με νοιάζει να είναι ασύρματα οτιδήποτε άλλο, αλλά δεν θέλω να αλλάζω μπαταρίες.

Αυτά.. για να σας ακούσω! :beer:

Όντως το είχα στο μυαλό μου αυτό! Ευχαριστώ παιδιά, είναι κ σχετικά φθηνό.

Αν και είναι λίγο πιο ερωτεύσιμο το Κ810. Πολύ λιτό όμως για τόσο ακριβό. Απλά μου αρέσει λόγω των ακόμα πιο λεπτών πλήκτρων..

Ριξε μια ματια στη σειρά της Rapoo

Υπάρχουν στο ebay...

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=VYK2WJLLwjs]Review: Rapoo Blade Series E9070 Wireless Ultra-slim Keyboard - YouTube[/ame]

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=TNsveFT3EV4]Review: Logitech K360 (vs. Rapoo) - YouTube[/ame]

Έχω βάλει στο μάτι το 9070 εδώ και καιρό, αλλά το έχω αμελήσει....

Προς το παρόν έχω το 1450 wired της Trust

Παιδιά τώρα που το ξαναψάχνω, βλέπω πως το απλό Illuminated έχει κλείδωμα στα 3 ταυτοχρόνως πατημένα πλήκτρα. Τώρα θα μου πεις έχεις σκοπό να κάτσεις πάνω;;; Αλλά λέτε να προτιμήσω το k800 ή και σήμερα αυτό θα παίρνατε;;; Από την άλλη βλέπω πως το k800 θέλει μπαταρίες.. :getlost:

[MENTION=5217]felix[/MENTION] δεν διάβασες καλά το μήνυμά μου. Ή δεν είδα εγώ πως αυτά τα πληκτρολόγια είναι illuminated.

μην τρελαίνεσαι με τισ μπαταριες......θα αλλάζεις μια φορα το χρονο

Σίγουρα; Αν είναι έτσι οκ.. έχω κι επαναφορτιζόμενες άλλωστε. Απλά τις φοβάμαι γιατί είχα φίλους που με ποντίκια ή πληκτρολόγια, έμεναν τις πιο δύσκολες στιγμές. Αν κάποιος με k800 μου πει πως του κρατάνε καιρό, πχ ακόμα και μήνα.. θα το προτιμούσα..

Σίγουρα; Αν είναι έτσι οκ.. έχω κι επαναφορτιζόμενες άλλωστε. Απλά τις φοβάμαι γιατί είχα φίλους που με ποντίκια ή πληκτρολόγια, έμεναν τις πιο δύσκολες στιγμές. Αν κάποιος με k800 μου πει πως του κρατάνε καιρό, πχ ακόμα και μήνα.. θα το προτιμούσα..

Logitech GR - Wireless Illuminated Keyboard K800

10 ημερες κραταει. Λογικα λογο του backlight τοσο λιγο. Αλλα φορτιζει μεσω USB

Παιδιά τώρα που το ξαναψάχνω, βλέπω πως το απλό Illuminated έχει κλείδωμα στα 3 ταυτοχρόνως πατημένα πλήκτρα. Τώρα θα μου πεις έχεις σκοπό να κάτσεις πάνω;;; Αλλά λέτε να προτιμήσω το k800 ή και σήμερα αυτό θα παίρνατε;;; Από την άλλη βλέπω πως το k800 θέλει μπαταρίες.. :getlost:

[MENTION=5217]felix[/MENTION] δεν διάβασες καλά το μήνυμά μου. Ή δεν είδα εγώ πως αυτά τα πληκτρολόγια είναι illuminated.

[MENTION=6176]Delijohn[/MENTION]

Κανονικα το διαβασα, η προταση μου ηταν αυτη, σε περιπτωση που αναθεωρουσες κ αποφασιζες να θυσιασεις το φωτισμο ( δεν γνωριζω αν κοιτας οταν πληκτρολογεις ή αν οντως σε βοηθαει ) για χαρη αλλων προτερηματων εργονομιας και σχεδιασμου.

Επιπλεον, αντστοιχα πληκτρολογια με φωτισμο ισως και να βρεις με αναζητηση στο ebay, ισως στην στενη γκαμα των γνωστων εταιριων να αγνοουμε ( και εγω μαζι ) πολλες φορες αξιολογες προτασεις αγνωστων εταιριων.

Ισως να παραμεινεις στον φωτισμο, ισως οχι. Το σημαντικο ειναι να βρεις κατι που θα σε βολεψει και δεν θα σε κουραζει για οσες ωρες καθεσαι στο μηχανημα σου.

Για τον φωτισμό δεν κάνω πίσω με τίποτα. Μου αρέσει να δουλεύω σε σκοτεινό χώρο κι όσο κι αν έχω συνηθίσει το layout του εκάστοτε πληκτρολογίου, καμιά φορά ψάχνω να βρω που ακριβώς θα βάλω τα χέρια μου :haha: ειδικά σε ένα τέτοιο πληκτρολόγιο που δεν προεξέχει κανένα κουμπί.. Επίσης θεωρώ πως όταν αλλάζουμε ένα περιφερειακό όπως το πληκτρολόγιο, που δεν αλλάζει τόσο συχνά όσο μια κάρτα γραφικών, καλό είναι να μην κάνουμε εκπτώσεις σε χαρακτηριστικά που θεωρούμε αναγκαία. Και για μένα τα input κι output devices, είναι πολύ σημαντικά.

Επίσης τα συγκεκριμένα, ούτε πολύ πιο φθηνά είναι και το κυριότερο δεν έχω και arm rest.. που το θεωρώ σημαντικό επίσης. Είμαι περίεργος το ξέρω :innocent:

Σας γράφω από το νέο Κ800 μου!

Θεωρώ πως τα λεφτά μου έπιασαν τόπο. Φοβερή αίσθηση κι αυτό που πραγματικά ήθελα. Τουλάχιστον όσον αφορά την αίσθηση των πλήκτρων και το φωτισμό. Οκ παίζουν και τα multimedia button μα αυτό που σε κερδίζει, είναι η αίσθηση του φωτισμού και η σχεδόν αθόρυβη πληκτρολόγηση με μεγάλη άνεση.

Προσπάθησα να σας τραβήξω και καμιά φωτογραφία, μα το κινητό στα σκοτάδια είναι απογοήτευση. Μου έκανε εντύπωση πως έχουν φτιάξει το firmware για το θέμα του φωτισμού, γιατί είδα πολύ γκρίνια στο Internet. Το πληκτρολόγιο μένει αναμμένο αν έχεις τα χέρια σου κοντά στο arm rest ή αν πληκτρολογείς συχνά.. αν απομακρυνθείς ή σταματήσεις να γράφεις, dimmάρει και σβήνει.. με το που πλησιάσεις όμως ανάβει πάλι. Αν και υπάρχει κι επιλογή να ανάβει μόνο όταν πατάς κάποιο κουμπί. Μόνιμα αναμμένο βέβαια δεν έχω καταφέρει να το αφήσω. Τέλος τα 4 επίπεδα φωτισμού είναι οκ με το πιο δυνατό, να μην είναι αναγκαίο. Θέλω να πω και το 2ο ή 3ο είναι ικανοποιητικά σε απόλυτο σκοτάδι. Θα το συνιστούσα πάντως στον οποιονδήποτε! Ψάχνω ευκαιρία να πληκτρολογήσω τίποτα, να το χαρώ! :jump1:

• 2 months later...

Επανέρχομαι μετά από καιρό στο ίδιο θέμα με ένα...πρόβλημα!

Έχω lag... όχι λίγο! ΠΟΛΥ! Γι'αυτό και λέω πρόβλημα...

Αναβάθμισα πρόσφατα το setpoint στην τελευταία έκδοση (win 8) κι από τότε νομίζω... έχω πρόβλημα με το k800. Ξαφνικά γράφω και είναι νεκρό.. σαν να κολλάει! Και μετά από λίγο ξεκολλάει ή μπορεί και να γράψει στα καπάκια όσα κουμπιά πατούσα τόση ώρα. Να σημειωθεί πως μπορεί να το κλείσω κ να το ανοίξω ξανά και να συνεχίσει να είναι κολλημένο.

Any ideas? :hmm:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.