Jump to content

επιλογη ssd...

ennia

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια σας...

εχω το συστημα της υπογραφης. και θελω να παρω εναν ssd. βεβαια καποια στιγμη στο κοντινο μελλον θα γινει και αναβαθμιση στο pc μου σε sata3.

υπαρχει κανενας δισκος που να παιζει και σε sata2 και σε sata3, αν ναι ποιοι.

υπαρχει κανενας δισκος που να παιζει και σε sata2 και σε sata3, αν ναι ποιοι.

Όλοι.

Το γεγονός ότι ένας δίσκος είναι sata3 δε σημαίνει ότι δε παίζει σε sata2 μητρικές, απλά σε sata2 δε θα έχει την ίδια απόδοση που θα είχε άμα ήταν σε sata3.

Οποιοσδήποτε "νέος" ssd θα σε καλύψει μια χαρά, απλά πάρε τουλάχιστον 120/128GB. Άμα θες συγκεκριμένη πρόταση, τσίμπα τον samsung 840.

όποιον sΑΤΑ 3 να πάρεις παίζει και σε SATA2 conto

ller μητρικής...

off -on topic...άλλο ένα γενικό θέμα χιλιοσυζητημένο στον λάμπη (είναι στα SOS), απ΄τα κλασσικά ερωτήματα συμφορουμιτών ...

Εχουνε γινει απειρα threads το τελευταιο καιρο για αγορα ssd οποτε μπορεις να δεις εκει τις απαντησεις για να μη γραφουμε ξανα τα ιδια.

Ενημερωτικα ολοι οι sata 3 ssd ειναι compatible με sata 2 controllers οποτε δεν εχεις θεμα συμβατοτητας.

Στάλθηκε από το GT-N7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Πάρε κάποιον που να είναι φθηνός και να έχει όσο περισσότερο εγγύηση γίνεται..

Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

όποιον sΑΤΑ 3 να πάρεις παίζει και σε SATA2 contoller μητρικής...το αντίστροφο δεν ισχύει

Ti εννοεις?(στο βολδ)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.