psyber Φεβρουάριος 11, 2013 Author #21 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2013 κλασικά χωρίς να το ελέγξουν στην corsair για να δουν αν έχει πρόβλημα, μου έστειλαν πίσω σφραγισμένο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Φεβρουάριος 11, 2013 Author #22 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2013 παιδιά τα δικά σας ax850 ανάβουν το σύστημα ακαριαία ή μετά από ένα δευτερόλεπτο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Φεβρουάριος 11, 2013 #23 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2013 Δεν έχω προσέξει κάποια καθυστέρηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris Φεβρουάριος 16, 2013 #24 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2013 Eνας φιλος εχει ενα παρομοιο προβλημα, η μητρικη που πηρε δεν δουλευει με το psu A που ειχε. Δουλευει ομως με ενα αλλο psu που αγορασε(λιγοτερα W).To psu A δουλευει κανονικα, γιατι δοκιμαστηκε σε 2 αλλα συστηματα, εξαλλου μεχρι τωρα δουλευε κανονικα στη προηγουμενη μητρικη.Απευθυνθηκε στην εταιρια χωρις λυση ομως. Εσεις εχετε καμμια ιδεα γιατι ενα psu δουλευει με μια mobo, ενω δεν δουλευει με μια αλλη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikros2565 Φεβρουάριος 17, 2013 #25 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2013 παιδιά τα δικά σας ax850 ανάβουν το σύστημα ακαριαία ή μετά από ένα δευτερόλεπτο;Μπορεί να σου φανεί λίγο "άκυρη" η ιδέα μου αλλά επειδή μου έχει τύχη στο λέω...!Έλεγξε για τυχόν "διαρροές" ρεύματος...!Είτε από τις βίδες της μητρικής είτε από καλώδια του τροφοδοτικού....!Όταν βραχυκυκλώνει κάτι αυτόματα απενεργοποιείτε για κάτι δευτερόλεπτα το τροφοδοτικό...!Μπορείς να το τσεκάρεις αν βγάλεις το ρεύμα τροφοδοσίας για 20 δεύτερα και το ξαναβάλεις και δεις ότι ανοίγει τότε κάποια "διαρροή" έχεις...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.