tsompanos Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6, 2004 Υπάρχει και κάποιος άλλος με το ίδιο πρόβλημα. Το emule εδώ και 3-4 μέρες μόνο ανεβάζει δεν κατεβάζει με τιποτα. Τα πορτσ του είναι ανοιχτα κανονικά αλλά ήταν και πριν και κατέβαζε σε ανεκτες ταχύτητες. Ξαφνικά τίποτα μόνο παίρνουν από εμένα. Μέχρι που σκέφτηκα να αλλάξω πρόγραμμα και να δοκιμάσω κάποιο άλλλο. ???? Τι να κάνω πείτε καμιά ιδέα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Σεπτέμβριος 6, 2004 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2004 μια απο τα ιδια και εδω και στα 2 δικτυα και στο ed2κ και στο kademlia Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Σεπτέμβριος 6, 2004 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2004 Με το netlimiter κόψε το up στο 6 Κ για 5-10 ώρες.Δοκίμασε και τη νέα έκδοση 0.44a.Σε μένα δουλεύει κανονικά.Αφήστε μονο ένα από τα δύο (kad η ed2k) ανοιχτό για λίγη ώρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Σεπτέμβριος 6, 2004 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2004 Δοκιμασε να βαλεις και αλλα Ports εκτος απο τα defaults. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Σεπτέμβριος 6, 2004 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2004 εβαλα την 0,44ατο μυνημαYou have a lowid. Please review your network config and/or your settings.κατα την συνδεση να με ανυσηχησει 'η οχι?για πειτε οσοι ξερετε κατι για το ηλεκτρικο μουλαρι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Σεπτέμβριος 6, 2004 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2004 ο unsto μαλλον εχει δικιοδεν κανει forward to router στην Local ip του πισιου..οποτε ολα...σταματανε εκει.... :cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Σεπτέμβριος 6, 2004 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2004 Αν και δεν δουλευω το μουλαρι (προτιμω το γαιδουρι) , πρεπει να υπαρχουν τεραστιες συζητησεις πανω στο θεμα(lowid) στα forums του emule Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Σεπτέμβριος 6, 2004 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2004 Αρχική απάντηση από Zarras ο unsto μαλλον εχει δικιοδεν κανει forward to router στην Local ip του πισιου..οποτε ολα...σταματανε εκει.... :cry: Χεχε, αλλο εννοουσα εγω, απλα μερικοι IPs εχουν blacklist τα default ports. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Σεπτέμβριος 6, 2004 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2004 Αφού έχεις lowid,χρειάζεται να ανοίξεις κάποιες πόρτες στο modem/router σου.Βεβαίως και είναι σημαντικό."Without proper configuration you will have a low ID when using a router. A router works like a shield to the network behind it, masquerading the IP addresses of the computers in the LAN. When another client tries to establish a connection to your eMule it only sees the IP of the router but not the actual IP of the computer eMule is running on. To prevent this all ports in the list that have the incoming direction port 4662, 4711 TCP and port 4672 UDP have to be forwarded. " Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Σεπτέμβριος 6, 2004 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2004 οκ... back to pstn... σιγουρες και καθαρες λυσεις... οχι οχι πλακα κανω θα δοκιμασω το γαιδουρι και το c++ παντως το azureus κανει σωστα ακομα τη δουλεια του.. thnx :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Σεπτέμβριος 6, 2004 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2004 Ας με διορθώσει κάποιος αλλά νομίζω ότι και τα δύο που αναφέρεις θέλουν και αυτά τις δικές τους "πόρτες" στο modem.Μόνο το παλιό kazaa δεν χρειαζόταν κατι τέτοιο,χρησιμοποιούσε την 80 του explorer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsompanos Σεπτέμβριος 6, 2004 Author #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2004 και τα σωστα πορτσ εχω ανοιξει σωστα και δεν με βγάζει low id, και τα emule44a εχω και το νετλιμιτερ έχω.αλλά αυτό το χαβά του. το εννοεις με αυτό . γιατι να με έχουν black listed ?. Aν και η ΙΡ δεν είναι σταθερή ????? εξηγηστε παρακαλω τι είναι αυτό που εννοείται??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Σεπτέμβριος 6, 2004 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2004 Ίσως μερικοί isp να έχουν "μπλοκάρει" ορισμένες "πόρτες".Δοκίμασε να τα αλλάξεις πρώτα στο modem και μετά στο mule και restart.Δεν νομίζω ότι αυτό φταίει.Βάλε πιό popular files(μέχρι 10 ανοιχτά) με 30 και πάνω sources. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.