Andrewk Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20, 2013 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20, 2013 Καλησπέρα σας.Όταν συνδεω το 2ο pc μου στο ρεύμα,το power led αναβοσβηνει και το pc δεν ανοίγει..Μετα απο κάνα 5λεπτο το power led σταματάει να αναβοσβηνει και το pc ανοίγει κανονικά..Μου ξανακάνει το ίδιο μονο όταν βγει το καλώδιο απο την πριζα..Να ψάχνω τροφοδοτικό ή να μην δώσω σημασία;;Το συστημα αποτελείται αποP4 3.2Asus p5l-mxNvidia 6600Wd 160 gb Levicom 450w Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Predator_Crack Ιανουάριος 20, 2013 #2 Ιανουάριος 20, 2013 Αναφέρεις ότι Μου ξανακάνει το ίδιο μονο όταν βγει το καλώδιο απο την πριζα..Άν παραμέινει στο ρεύμα * και κλείσεις το pc και το αφήσεις ώρες κλειστούλη, θα ανάψει κανονικά άν το βάλεις μπροστά μετά ?* να μήν βγεί το καλώδιο ρεύματος δηλαδή.
Andrewk Ιανουάριος 20, 2013 Author #3 Ιανουάριος 20, 2013 Αναφέρεις ότι Άν παραμέινει στο ρεύμα * και κλείσεις το pc και το αφήσεις ώρες κλειστούλη, θα ανάψει κανονικά άν το βάλεις μπροστά μετά ?* να μήν βγεί το καλώδιο ρεύματος δηλαδή.Ναι θα ανάψει κανονικά..Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.