Papakitou Ιανουάριος 25, 2013 #61 Ιανουάριος 25, 2013 Ωραιο γραφειο.. πολυ πραμα ρε φιλε.. να τα χαιρεσαι.. ακουστικα δεν εχεις, μηπως να παρεις κανενα??
Rage Ιανουάριος 26, 2013 #62 Ιανουάριος 26, 2013 eloydark έγραψε: Και για του λόγου το αληθές ορίστε μία φωτό του συστήματος όπως είναι τώρα, αν κάποιος είναι Πάτρα μπορούμε να κανονίσουμε να ακούσει τα KRK σε πραγματικές συνθήκες! Αφου εχεις αρκετο χωρο γιατι δε τους δινεις λιγο μεγαλυτερη αποσταση μεταξυ τους? Κοιτα χαλια εδω... δεν εχω καθολου χωρο!!!
vagelisda Ιανουάριος 26, 2013 #63 Ιανουάριος 26, 2013 Τι έγινε ρε παιδιά? Τελικά όλοι τα rokit έχουμε;
Papakitou Ιανουάριος 26, 2013 #64 Ιανουάριος 26, 2013 Rage έγραψε: Αφου εχεις αρκετο χωρο γιατι δε τους δινεις λιγο μεγαλυτερη αποσταση μεταξυ τους?Κοιτα χαλια εδω... δεν εχω καθολου χωρο!!! Καλημερα Αυτο κατω απο την οθόνη σου ενισχυτής ειναι; *S2
Rage Ιανουάριος 26, 2013 #65 Ιανουάριος 26, 2013 Αυτο ειναι το Εleven Rack... Προσωμιωσεις ενυσχυτων ειναι με εφε και διαφορα καλουδα και καρτα ηχου παραλληλα. Το καλο ειναι οτι αναλαμβανει να κανει ολη τη δουλεια κατα την εγγραφη και εχει που χαμηλο input latency!
kxanthop Ιανουάριος 26, 2013 #67 Ιανουάριος 26, 2013 Για δες κι αυτά:SA saxo 1Εισάγονται από το Orpheus audio, τιμή 265 ευρώ. Το κακό είναι ότι λείπει ο ενισχυτής, οπότε χρειαζόμαστε τουλάχιστον 200 ευρώ επιπλέον.
BloodMage Ιανουάριος 26, 2013 Author #68 Ιανουάριος 26, 2013 vagelisda έγραψε: Έτσι είναι το σωστό και τακτικό γραφείο...ενω με τον ηχο τα πας καλα....θες πολυ κραξημο για την οθονη!!!!!!!!!! (JK) xD
eloydark Ιανουάριος 26, 2013 #69 Ιανουάριος 26, 2013 Rage έγραψε: Αφου εχεις αρκετο χωρο γιατι δε τους δινεις λιγο μεγαλυτερη αποσταση μεταξυ τους?Κοιτα χαλια εδω... δεν εχω καθολου χωρο!!! Δεν έχει τελειώσει ακόμα το γραφείο, είναι ψιλο-προσωρινή η θέση, φτιάχνω τον προενισχυτή μου γιατί έχω πολλές κάρτες ήχου και μπερδεύονται τα πράγματα με το JACK audio ;-) Πάντως η απόσταση των ηχείων εξαρτάται πολύ και από το σημείο ακρόασης, συνεπώς το να τα απομακρύνω ΔΕΝ σημαίνει αναγκαστικά ότι θα κερδίσω κάτι αν δεν καταφέρω να τα στείλω και πιο πίσω (που είναι ψιλοδύσκολο). Το τρίγωνο με τον ακροατή πρέπει να είναι συγκεκριμένο
2cpu Ιανουάριος 26, 2013 #70 Ιανουάριος 26, 2013 Μιας και πας για monitor ηχεια (κακως κατα την αποψη μου) ριξε μια ματιαεαν βρεις πουθενα και σε αυτα.Avantone Active MixCubeΤα ειχα για αρκετο καιρο και για monitor ηχεια ηταν αξιομαχα.Περαν αυτου δεν πιστευω οτι κανενα τετοιου ειδους ηχειο μπορει σε δωσει να το πω καπως ετσι "πλουσιο" ηχο .
zomg Ιανουάριος 27, 2013 #71 Ιανουάριος 27, 2013 Προσωπικά, σε όσα monitor ηχεία έχω ακούσει μουσική,μόνο σε παλιά album είχε ενδιαφέρον αυτό που άκουγα. Πχ Effigy of the Forgotten, Leprosy. Ακουγόταν ο ήχοςοργανικός. (δεν ξέρω αν είναι η κατάλληλη έκφραση)Raw φάση σε σχέση με τα 5500. Όπως και παλιοrockιέs.Σε albums όμως όπως τελευταία Kataklysm/Septic Flesh/Gojira κτλ τα monitor μου δίναν την αίσθηση πως χαλούσαν την όλη παραγωγή. Χαμένα/μπουκωμένα διπλοπέταλα, ότινα 'ναι εντάσεις και ένας ήχος σαν να προσπαθούσε να σεπάει στο παρελθόν.
BloodMage Ιανουάριος 27, 2013 Author #72 Ιανουάριος 27, 2013 2cpu έγραψε: Μιας και πας για monitor ηχεια (κακως κατα την αποψη μου) ριξε μια ματιαεαν βρεις πουθενα και σε αυτα.Avantone Active MixCubeΤα ειχα για αρκετο καιρο και για monitor ηχεια ηταν αξιομαχα.Περαν αυτου δεν πιστευω οτι κανενα τετοιου ειδους ηχειο μπορει σε δωσει να το πω καπως ετσι "πλουσιο" ηχο .500E δεν δινω!!! ασε που δεν εχει και tweeter
2cpu Ιανουάριος 27, 2013 #73 Ιανουάριος 27, 2013 eBay εχει φτηνοτερα αν ψαξεις.Απο εκει και περα "παταξον με ακουσον δε "
BloodMage Ιανουάριος 27, 2013 Author #74 Ιανουάριος 27, 2013 2cpu έγραψε: eBay εχει φτηνοτερα αν ψαξεις.Απο εκει και περα "παταξον με ακουσον δε " Μες τη βδομάδα θα πάω στο athens pro audio αν τα έχει (τα έχουν στο site) θα τα ακούσω
eloydark Ιανουάριος 27, 2013 #75 Ιανουάριος 27, 2013 BloodMage έγραψε: Μες τη βδομάδα θα πάω στο athens pro audio αν τα έχει (τα έχουν στο site) θα τα ακούσωΠάρτους τηλέφωνο πρώτα να στα έχουν στημένα γιατί είναι μικρό (σε χώρο) μαγαζί και δεν τα έχουν έτοιμα όλα για ακρόαση!
BloodMage Ιανουάριος 27, 2013 Author #76 Ιανουάριος 27, 2013 Τα Adam A7x και τα M-Audio Bx8 έχουν περίπου 150Ε διαφοράΌντος τα αξίζουν αυτά τα 150Ε παραπάνω τα A7x?
eloydark Ιανουάριος 27, 2013 #77 Ιανουάριος 27, 2013 BloodMage έγραψε: Τα Adam A7x και τα M-Audio Bx8 έχουν περίπου 150Ε διαφοράΌντος τα αξίζουν αυτά τα 150Ε παραπάνω τα A7x? Εξαρτάται αν θες στερεοφωνικά ηχεία ή μονοφωνικά. Αν δεν ακούς στέρεο αξίζουν τα 150Ε παραπάνω για να πάρεις ένα Adam A7X
BloodMage Ιανουάριος 27, 2013 Author #78 Ιανουάριος 27, 2013 eloydark έγραψε: Εξαρτάται αν θες στερεοφωνικά ηχεία ή μονοφωνικά. Αν δεν ακούς στέρεο αξίζουν τα 150Ε παραπάνω για να πάρεις ένα Adam A7X Νομιζα οτι ηταν ζευγαρι O_O
eloydark Ιανουάριος 27, 2013 #79 Ιανουάριος 27, 2013 BloodMage έγραψε: Νομιζα οτι ηταν ζευγαρι O_O Αν ήταν τόσο φθηνά τα Adam δεν θα είχα KRK τώρα Γενικώς η Adam είναι από τις πρώτες εταιρίες που χρησιμοποίησαν Ribbon μονάδες στα ηχεία τους, και θεωρούνται κορυφαία ηχεία, τόσο για studio όσο και για οικιακές εγκαταστάσεις (έχουν και παθητικά ηχεία για σπίτια)
vagelisda Ιανουάριος 28, 2013 #80 Ιανουάριος 28, 2013 BloodMage έγραψε: ενω με τον ηχο τα πας καλα....θες πολυ κραξημο για την οθονη!!!!!!!!!! (JK) xDΚι όμως είναι πολύ καλη εντέλει ...Είμαι οφτοπικ,αλλά έχει καλη ανάλυση για το μέγεθος της,2ms υστέρηση...Την έχω και καμία εξαετία και ακόμα μια χαρά παίζειΒασικα κάποια εποχή το Π ήταν γαμώ τα μαγαζιά,τώρα έγινε έτσι...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.