Jump to content

προβλημα εγκατάστασης του λειτουργικού

Γεώργιος

Recommended Posts

καλησπέρα παίδες . προσπαθώ να κάνω εγκατάσταση του λειτουργικού στο ραιντ 0 που έχω φτιάξει. το ραιδ 0 αναγνωρίζεται κανονικά . μόλις φτάνω στην οθόνη της επιλογής του σκληρού για την εγκατάσταση του λειτουργικού βγαίνει μήνυμα σφάλματος για το οτι δεν υπάρχει οδηγός για την συσκευή του δβδ δριβε.εχω ψαξει και βρηκα αρκετες απαντήσεις αλλά καμία πειστική. μια αναφέρει για το οτι πρεπει να εγκατασταθουν οι οδηγοί για τον σατα κοντρολερ.καμια ιδέα . πρέπει να είναι γνωστό πρόβλημα. στο επίσημο σιτε το δωδ δριωε δεν εχει οδήγο (dvd drive) . επίσης γνωρίζω οτι το λειτουργικο μετα από αυτο το βήμα στο οποίο κολλάω εγκαθιστά μονο του του απαραίτητους οδηγούς.

καμία βοήθεια?

παίδες το εφτιαξα απλά υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην αναγνώριση του δεύτερου ραιντ μηδέν που έχω τον δίσκο για τα παιχνίδια και για τη αναγνώριση των δύο ταυτόσημων οπτικών μέσων ντι βι ντι κτλ . τα ντι βι ντι ειναι ταυτόσημα και μάλλον τα αναγνωρίζει ως ίδιο και κάποιες φορές τα χάνει και εμφανίζει μόνο ένα. επίσης έχω μια υποψία ότι το ασύρματο πληκτρολόγιο που χρησιμοποιώ προκαλεί μικροβραχυκυκλώματα τα οποία καταστρέφουνε τα ουσβ πορτς. έτσι μάλλον βραχυκύκλωσε μάλλον η παλιά μητρική. επίσης στις ίδιες συνθήκες με το ασυρματο πληκτρολόγιο και το φοοβαρ να χρησιμοποεί τους γουασαπι οδηγούς στο παλαιό πισι , γίνεται παλι μπλου σκρεεν οφ δεατη με ερρορ στην μνήμη μονο όταν χρησιμοποειείται το ασυρματο. αυτοι οι δέκτες πρέπει να δημιουργούν προβλήματα. και μάλλον χειρότερα βραχυκυκλώματα ,τα οποία καταστρέφουν τις σατα θύρες.

παιδιά εαν έχετε δυνατότητα βγάλετε ενα στικιον αρθρον με τρόπους χρήσεως του ραιντ 0 , δημιουργίας αυτού, καταργησεως αυτού και εγκαταστάσεως των παραθυριών 7 .έχω την εντύπωση οτι κάποιες φορές εαν επαναδημιουργήσεις το ραιντ 0 οχι του λειτουργικού δεν αναγνωρίζεται από το παλαιο σύστημα . δεν είμαι σίγουρος γιατί δεν είχα κανει εγκατάσταση των οδηγών της μητρικής .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.