darkCount Οκτώβριος 6, 2004 #41 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2004 Όπως καταλαβαίνεις...αν μπορέσεις να δουλέψεις ένα 270w TEC στα 15v όμως...είσαι ’ΡΧΟΝ. Και υπάρχει και μεγαλυτερο στα 360w περίπου στις ίδιες διαστάσεις που σε κάνει ΚΑΡΑ-ΑΡΧΟΝ!! ’ρα όπως καταλαβαίνεις μιχάλη....έχουμε την ανάγκη σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Virus Οκτώβριος 6, 2004 Author #42 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2004 Αν το TEC 226w δουλευει στα 15v ουτε τοτε θα φτανει ετσι???Περιπου ποσους βαθμους θα εχω με αυτο στα 15v??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Οκτώβριος 6, 2004 #43 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2004 Κοίτα...αν είναι 140w ο επεξεργαστής σου όπως είπες (σαν πολλά μου φαίνονται) τότε απλά θα είσαι λίγο καλύτερα από ότι είσαι τώρα. Σε καμία περίπτωση όμως 10c σε load.Δεν ξέρω να σου πω με περισσότερη ακρίβεια γιατλί εγώ έχω Athlon Mobile.Ενδεικτικά σε μένα στα 15v το 226w TEC έχω idle 8c περίπου και 20-30c ανάλογα με το load. Full load φτάνει 30c και παίζοντας παιχνίδια έχω γύρω στους 20c. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Οκτώβριος 6, 2004 #44 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2004 Αρχική απάντηση από Virus [Χθες, στις 21:04] Απο 0 βαθμους στους 40!!Μπας κ φταιει το crusader? δεν κανει για Tec λεμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Virus Οκτώβριος 6, 2004 Author #45 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2004 Λοιπον μολις πριν λιγο μιλησα με τον Μιχαλη κ συζητησαμε οτι αν τυχον το block κατασκευαστει ετσι ωστε να ψυχει 63χ63 επιφανεια δηλαδη 270w δεν θα αντεχει μετα το ολο συστημα να τα ψυξει τοσα watt(Ψυγειο κτλ)!!Αρα καλυτερα να μεινω με το 226w κ να κοιταξω να ψυξω οσο το δυνατον καλυτερα γινεται το TEC για να εχω κ χαμηλες θερμοκρασιες.Εσενα ποσα watt βγαζει ο Mobile?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Οκτώβριος 6, 2004 #46 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2004 Θα κοιτάξω πόσα watt λέει εμένα ακριβώς. Πάντως μην τρελαίνεσαι με τα watt ότι δεν 8α σου φτανει το κύκλωμα.Εμένα το κύκλωμα μου όπως είναι αντέχει τον mobile+tec + gpu+tec μια χαρά. Η διαφορά είναι5-6 βαθμοί παραπάνω από ότι μόνο με τη cpu+tec. Όλα αυτά βέβαια με το 3πλό το Thermochill και 5 12άρηδες ανεμηστήρες. Εννοώ ότι εμένα με ενδιαφέρει ενα τέτοιας κατασκευής μπλοκ.Κάτσε να στείλω ένα μήνυμα στο Μιχάλη μπας και γίνει καμιά κατασκευή.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Virus Οκτώβριος 6, 2004 Author #47 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2004 Αυτο σου λεω συζηταμε τωρα!Αλλα λεμε πως θα ισως να μην εχει την ιδια αποδοση αν φτιαξουμε ενα block, το οποιο θα ψυχει 63χ63, με ενα 50χ50 TEC καθως τα 13χιλιοστα που θα περισσευουν δεν θα ψυχουν τιποτα κ θα δουλευουν ασκοπα με αποτελεσμα να μην δουλευει τοσο καλα οσο με ενα block 50x50... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Οκτώβριος 6, 2004 #48 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2004 εγω απορω αφου εχεις γ@ματο επεξεργαστη γιατι εδωσες το chiller.... καθεσε και παιδευεσε με τα tec... Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitewolf Οκτώβριος 6, 2004 #49 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2004 ρε να αφησετε το Μιχαλη ησυχο.....εχει αλλες δουλειες τωρα χεχε να μας φτιαξει evaporator Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Οκτώβριος 6, 2004 #50 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2004 Ρε οξωωωωω με τα Βαπορέιτορ σας λεμε!!!! Έχουμε και μεις ψυχή!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitewolf Οκτώβριος 6, 2004 #51 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2004 εμεις για σας το κανουμε αφου αργα η γρηγορα σας βλεπω με κομπρεσερια και μπουκαλες :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Virus Οκτώβριος 6, 2004 Author #52 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2004 Παιδια εγω παντως δεν τον μπορω(το chiller) πολυ μπελας κ πολυ χρονο θελει!Εξαλου δεν θελω extreme καταστασεις...Aσε που εχω κ τους γονεις μ πανω απο το κεφαλι μου να με πρηζουν!Mε το πελτιερ μια χαρα θα ειμαι κ απο θερμοκρασιες κ απο ογκο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.