Jump to content

Κάρτα γραφικών μέχρι 260€!

beamex

Recommended Posts

Όπως λέει και ο τίτλος θέλω να αναβαθμίσω ένα σύστημε με i5 σε κάρτα γραφικών και RAM, οικονομικό ταβάνι τα 300€. Επειδή έχω μπλεχτεί ανάμεσα σε 7870 σε GTX660Ti και κάθε μια έχει δεκα διαφορετικές υλοποιήσεις θα ήθελα την βοήθεια σας. Επίσης υπάρχει και η 7950 αλλά με βγάζει λιγάκι εκτός budget. Αν βέβαια έχει μεγάλη διαφορά από τις άλλες το συζητάμε. Λόγο κρίσης όσο ποιο πολύ περιοριστεί το budget τόσο το καλύτερο.

Όλες οι γνώμες ευπρόσδεκτες!

Edit: είμαι μέλος από το 2003 και αυτό είναι το πρώτο μου post! :happy2:

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Απότι καταλαβα η 7870 είναι αξιοπρεπέστατη για 240€ και αν θέλω κάτι παραπάνω πάμε στα 300€ με μια 660Τι ή 7950?

Πάντως οι υλοποιήσεις με Tahiti δεν είναι πολλές και αύριο θα επικοινωνήσω με τα καταστήματα να δω διαθεσιμότητες

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Απότι καταλαβα η 7870 είναι αξιοπρεπέστατη για 240€ και αν θέλω κάτι παραπάνω πάμε στα 300€ με μια 660Τι ή 7950?

Πάντως οι υλοποιήσεις με Tahiti δεν είναι πολλές και αύριο θα επικοινωνήσω με τα καταστήματα να δω διαθεσιμότητες

7870, μετά πας σε 7950.

Όπως λέει και ο τίτλος θέλω να αναβαθμίσω ένα σύστημε με i5 σε κάρτα γραφικών και RAM, οικονομικό ταβάνι τα 300€. Επειδή έχω μπλεχτεί ανάμεσα σε 7870 σε GTX660Ti και κάθε μια έχει δεκα διαφορετικές υλοποιήσεις θα ήθελα την βοήθεια σας. Επίσης υπάρχει και η 7950 αλλά με βγάζει λιγάκι εκτός budget. Αν βέβαια έχει μεγάλη διαφορά από τις άλλες το συζητάμε. Λόγο κρίσης όσο ποιο πολύ περιοριστεί το budget τόσο το καλύτερο.

Όλες οι γνώμες ευπρόσδεκτες!

Edit: είμαι μέλος από το 2003 και αυτό είναι το πρώτο μου post! :happy2:

SAPPHIRE 7950 3GB DDR5 275€ !

AMD 7950, AMD, Κάρτες Γραφικών, HardWare, Ηλεκτρονικό Κατάστημα Ψηφιακής Τεχνολογίας,

με ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά + 3 παιχνίδια δώρο από την AMD + 1 παιχνιδι δώρο από το κατάστημα !!!:jump1::jump1:

Με κάθε κάρτα γραφικών 100€ και άνω δώρο ένα PC Game, HardWare, Ηλεκτρονικό Κατάστημα Ψηφιακής Τεχνολογίας,

το πρώτο τηλεφώνημα αύριο θα είναι στην digital-master! Αν είναι μαζί με την ΦαΠΑ η πρόταση του adpanos νομίζω πως είναι μονόδρομος. Μετά από ψάξιμο βρήκα και την XFX7950 Dual Fan R με 287. Αλλά οι διαθεσιμότητες με αυτά τα μαγαζιά είναι άλλη ιστορία

αν δεν τσιμπησεις την 7950 δες και εδω https://www.skroutz.gr/s/2418275/Asus-Radeon-HD7870-2GB-DirectCU-II-V2.html

thanks, για 25€ διαφορά πάω για την 7950 αλλά αν δεν υπάρχει μετά σειρά έχει η 7870. Αυτή της ASUS είναι καλύτερη από την XFX ή VTX3D που είναι περίπου στα ίδια χρήματα?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.