fpapados Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19, 2013 καλησπερα και παλι.καιρος να ασχοληθω και εγω λιγο με το overcloack.διαθετω το παραπανω συστημα και προσπαθω να βγαλω ακρη απο το internet αλλα δεν....μπορει να μ πει καποιος απλα πως μπορω να φτασω τον επεξεργαστη μου οσο το δυνατον καλυτερα μπορει για 24/7 χρηση.δεν εχω ιδεα οποτε μην σας φανουν παραξενες οι οποιες ερωτησεις!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fpapados Ιανουάριος 30, 2013 Author #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2013 κανενας ρε παιδιες??:giveup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
stm00192 Ιανουάριος 30, 2013 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2013 Διαβασε λίγο αυτό τον οδηγό και αν κολλήσεις καπου τα ξαναλεμε.3 Step Overclocking GuideΓενικα οπως διαφήμιζε και Intel στους sandy/ivy oc μπορει να κανει και η γιαγια μου....Στην ουσια παιζεις μονο με πολλαπλασιαστή και αν χρειαστει με λιγο vcore! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fpapados Φεβρουάριος 2, 2013 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2013 Διαβασε λίγο αυτό τον οδηγό και αν κολλήσεις καπου τα ξαναλεμε.3 Step Overclocking GuideΓενικα οπως διαφήμιζε και Intel στους sandy/ivy oc μπορει να κανει και η γιαγια μου....Στην ουσια παιζεις μονο με πολλαπλασιαστή και αν χρειαστει με λιγο vcore!αυτο που εκανα ειναι 4,6ghz με 1,31V max temp 62 C Link to comment Share on other sites More sharing options...
stm00192 Φεβρουάριος 2, 2013 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2013 Αμα εισαι σταθερος μια χαρα είσαι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaL- Φεβρουάριος 4, 2013 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2013 Αν το cooler σου σε κρατάει μπορείς να παίξεις και με παραπάνω ρεύμα και να πας για 4.7ghz ή και παραπάνω...το 1.31v για sandy 24/7 δεν είναι πολύ, άνετα είσαι και με 1.35-1.37 αρκεί να ακούει και να σου δώσει mhz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rusty_Tool Φεβρουάριος 4, 2013 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2013 τράβα κ κανα σκρινσοτ να δουμε:whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
virus777 Φεβρουάριος 5, 2013 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2013 Κάποιο stress test έτρεξες να δεις αν είσαι σταθερός? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fpapados Φεβρουάριος 5, 2013 Author #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2013 Έτρεξα το occt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.